Bakalářská práce nedoporučená k obhajobě, co státnice?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Státnice se mohou dělat jindy než obhajoba. Ale zeptejte se na vaší škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych se ještě zkusila zeptat na možnost změny vedoucího…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, nad tím jsem také přemýšlela, akorát bych asi musela psá nové téma.. nebo nevím jak to funguje.
Příspěvek upraven 22.03.23 v 12:07
- Citovat
- Upravit
@vprouduzivota píše:
Asi bych se ještě zkusila zeptat na možnost změny vedoucího…
I oponenta? Oba to zamítli. Nejspíš se na to slečna pěkně vykvákla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@vprouduzivota děkuji, to mě taky nypadlo avšak mám strach, že bych musela psát zase celé nové téma..
Tak za zeptání nic nedáš. Já s tímto zkušenost nemám, i když moje vedoucí se na mě taky vykašlala a obhájila jsem na nejhorší známku, protože téma jsem si vymyslela sama a asi nebylo úplně nosné… Asi bych zašla za nějakým garantem, vedoucím katedry nebo jak to máte dělené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 Tak pokud to s připomínkami od nového vedoucího přepracuje, tak by to oponent mohl doporučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
I oponenta? Oba to zamítli. Nejspíš se na to slečna pěkně vykvákla.
Nikdo se na nic nevykvákl.. psala jsem, že se pouze domnívám, že mi to oba vrátí, protože jsem k sobě dost kritická a ačkoliv jsem práci psala pul roku a poctivě, neměla jsem nad sebou vedoucí a psala jsem si to sama, proto si myslím, že práce neuspěje. ![]()
Příspěvek upraven 22.03.23 v 12:11
- Citovat
- Upravit
Statnice udělat normálně můžeš, pak budeš v dalším termínu jen obhajovat práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe píše:
Statnice udělat normálně můžeš, pak budeš v dalším termínu jen obhajovat práci.
moc děkuji za odpověď ![]()
- Citovat
- Upravit
@vprouduzivota píše:
Tak za zeptání nic nedáš. Já s tímto zkušenost nemám, i když moje vedoucí se na mě taky vykašlala a obhájila jsem na nejhorší známku, protože téma jsem si vymyslela sama a asi nebylo úplně nosné… Asi bych zašla za nějakým garantem, vedoucím katedry nebo jak to máte dělené.
Dobře, moc vám děkuji za pomoc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nikdo se na nic nevykvákl.. psala jsem, že se pouze domnívám, že mi to oba vrátí, protože jsem k sobě dost kritická a ačkoliv jsem práci psala pul roku a poctivě, neměla jsem nad sebou vedoucí a psala jsem si to sama, proto si myslím, že práce neuspěje.Příspěvek upraven 22.03.23 v 12:11
Nechci ti moc brát iluze, ale třeba u nás to takhle fungovalo snad u všech vedoucích, že si to člověk tak plácal sám a žádnej větší support nedostal. Každopádně počkej si, až to dostaneš černé na bílém. Třeba plašíš zbytečně. Hlavně se tim nenechej sejmout.
- Citovat
- Upravit
Taky jsem si užila na magisterském vedoucí, která byla sépie (nebudu sprostá). Byla jsem osočená, že jsem málo komunikovala. Proto není práce podle jejich představ, nepustí ji a musím jí předělat. To víš, že jsem to i obrečela. Moje chyba, že jsem si neukládala komunikaci. Madam arogantní mi na x e-mailů odpověděla po několika měsících. Hned v počátku jsem psala na studijní, že chci požádat o výměnu vedoucí práce. Protože od začátku jsem cítila, že mi nesedí ta paní. To mi bylo odpovězeno, že musím mít závažný důvod. Jelikož jsem ji nechtěla dělat zle a potopit ji. Tak jsem to nechala, že to s ní dobojuji. A potopila jsem sebe. Prodloužila jsem si ukončení školy o půl roku. Ke státnícím jsem šla jindy, než většina mojich kamarádů. Práci jsem předělala a každý e-mail si uložila. Kdyby to znovu nepustila. Už bych šla přes rektora. Místo ní mi opravenou práci spíš vedl můj bývalý spolužák. Vše jsem komunikovala s ním.
Komunikuj se studijním, jestli to jde rozdělit. Jaké mají pořadí. Vím, že kolega dělal nějaké zkoušky v dubnu nebo v květnu. Ale diplomku obhajoval snad v září. Nebo obráceně. Možná je to i lepší, když se to rozloží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale třeba dcera kolegyně to vrácení nedala. Jí byla vrácená bakalářka, ať ji předělá. A to řekla, že se na to může vys.. kašlat. Že to nemá zapotřebí. A tím se školkou končila. Těsně před cílem. Asi se cítila ponížená. Tak to zabalila úplně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tosidelassrandu píše:
Nechci ti moc brát iluze, ale třeba u nás to takhle fungovalo snad u všech vedoucích, že si to člověk tak plácal sám a žádnej větší support nedostal. Každopádně počkej si, až to dostaneš černé na bílém. Třeba plašíš zbytečně. Hlavně se tim nenechej sejmout.
Dobře moc děkuji, u nás spolužáci od jiných vedoucí dostávali poznamky přesně ke stránkám co mají přepsat, a já nic, proto jsem to brala, že je to normální, tak děkuji i za jiný pohled na věc a jsem klidnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co se děje když není moje práce od vedoucího i oponentka navrhnuta k obhajobě? Ještě to nemám černé na bílém, ale jsem na 99% přesvědčena, že mi práce bude vrácena k přepracování.
Prosím nechci tady řešit okolnosti při psaní (práci jsem psala půl roku, vědoucí mě měla uplně na párku… když jsem mu práci poslala, napsala mi že si ji proletěla očima a ozve se, to se ve většině případů nestalo, tak jsem si práci psala sama a posílala ale bez odpovědi…Upřímně řečeno, jsem už byla při psaní kolikrát úplně v koncích, osobní konzultace jsem neměla, protože profesorka neměla čas.
Avšak bych chtěla vědět, zda je možné jít na státnice v termínu (máme je koncem května) a obhajobu udělat v zaří, nebo se postupuje tak, že jsou státnice i obhajoba v září? Taky bych se chtěla zeptat, zda někom u z vás byla práce vrácena k přepracování?? A jak jste se stím psychicky vypořádali?
Příspěvek upraven 22.03.23 v 12:06