Balea kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
meduzka23
19.4.21 12:32

@debra.morgan Já si teď strašně oblíbila ten pomerančový peeling. Zkoušelas?

• Citovat
  • Upravit
24992
19.4.21 12:33
@Luuca L píše:
@debra.morgan No když najedu na Dm shop a kouknu na jejich značku, píšou vysoce kvalitní :think: a kosmetika z Německa by měla být, ale kdo ví

psat si mužou co chtějí, u každýho výrobku musíš koukat na složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.4.21 12:35
@meduzka23 píše:
@debra.morgan Já si teď strašně oblíbila ten pomerančový peeling. Zkoušelas?

nee, ja na peelingy moc nejsu, nedělají mi dobře na pokožku, myslím xicht. raději hydratuju ;) ale žádný top hydratační krém jsem ještě nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luuca L
19.4.21 12:37

@debra.morgan a můžu poprosit co vše by to nemělo obsahovat aby to bylo dobré? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
meduzka23
19.4.21 12:38

@debra.morgan To chápu, přeci jen každá pleť a pokožka je jiná. Já si zas ten obličej jednou týdně tím peelingem opravdu potřebuji vyčistit. I když je pravda, že kolikrát mám po peelingu suchý obličej. To u mě zachrání ale pleťový krém od Ziajy a nějaká jemná maska od Baley. Co používáš momentálně za krém?

• Citovat
  • Upravit
24992
19.4.21 12:42
@Luuca L píše:
@debra.morgan a můžu poprosit co vše by to nemělo obsahovat aby to bylo dobré? Děkuji :kytka:

to přece záleží na produktu, někdo si hlídá ekobio, někdo si hlídá jak přípravek testovali, já si hlídám aby neobsahoval špatné, zbytečné alkoholy, které vysušují a štípou na pokožce. a pak zaleží na co je a co od něj chceš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.4.21 12:45
@meduzka23 píše:
@debra.morgan To chápu, přeci jen každá pleť a pokožka je jiná. Já si zas ten obličej jednou týdně tím peelingem opravdu potřebuji vyčistit. I když je pravda, že kolikrát mám po peelingu suchý obličej. To u mě zachrání ale pleťový krém od Ziajy a nějaká jemná maska od Baley. Co používáš momentálně za krém?

ted mám mandlovou weladu a food for skin, je to fajn, ale budu hledat dál, zrovna dneska si jdu vyzvednout balík, ale z krému tam mám jen matující krém od ryoru na den, četla jsme na něj pochvalné recenze, tak uvidíme. :nevim:
jinak na hydrataci na noc mám vyhlídlý krémy od holika holika, ale nechci tu toho mít tuny, koupím až doberu aspon jednu tu weladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luuca L
19.4.21 12:46

@debra.morgan Tak zrovna Balea nebo Babylove a Saubar Dm značky alkohol skoro ve všem není, ani Parabeny a snad vše je vegan.

• Citovat
  • Upravit
24992
19.4.21 12:49

Jinak najíždím na systém dvojího čištění (ráno jednočištění), tonikum, serum, krém… vhodný spf ještě taky hledám, potřebuju něco lehkýho, nemástícího, matujícího, to je průser něco najít. asi skončím u spf v krému+ spf pudr, to mi loni celkem vyhovovalo. ale pro obličej je prý lepší samostatná spf ochrana, což mi přijde logický, ale prostě kde nic tu nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
19.4.21 12:51

@debra.morgan Koukám na ten krém Ryor a vypadá moc dobře. Možná do něj půjdu… Ale to zas až příjde další výplata. Taky mě čeká na poště tučnej balík. :roll: :lol: Jinak k tomu Holika Holika. Kamarádka trpěla na špatnou pleť a po tomhle jí má jak dětskou prdýlku.

• Citovat
  • Upravit
24992
19.4.21 12:56
@Luuca L píše:
@debra.morgan Tak zrovna Balea nebo Babylove a Saubar Dm značky alkohol skoro ve všem není, ani Parabeny a snad vše je vegan.

však si to kup, ještě jsme zapomněla na parfemaci, tu si taky hlídám, aby nebyla. třeba. od většiny těch produktů nejde moc čekat, nemusí ti vůbec sednout, ale to nemusí ani dražší značky. nikdo ti tu nenapíše, že je balea nej, protože je levná a mám wow efekt, protože pro každýho to není a u žádnýho produktu od balea, který jsme si v puberte koupila jsem wow efekt neměla. co vyhovuje jednomu nemusí druhýmu. každý má xicht jinej. :nevim:
co vím, tak ta med řada je dost chválená a odličovací olej, jinak bych spíš šla do ryoru než balea, co se pleti týče. já se snažím drogerkové kosmetiky vyhýbat, pokud můžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.4.21 12:59
@meduzka23 píše:
@debra.morgan Koukám na ten krém Ryor a vypadá moc dobře. Možná do něj půjdu… Ale to zas až příjde další výplata. Taky mě čeká na poště tučnej balík. :roll: :lol: Jinak k tomu Holika Holika. Kamarádka trpěla na špatnou pleť a po tomhle jí má jak dětskou prdýlku.

tak vydrž hodím ti sem za týden na ten ryor recenzi :lol:
joo holika holika řada good cera, a ještě ten vtipnej aloe gel, to koupím z příští výplaty. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
19.4.21 13:00

@debra.morgan Super, díky. Snad Ti sedne a budeš spokojená. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24992
19.4.21 13:03
@meduzka23 píše:
@debra.morgan Super, díky. Snad Ti sedne a budeš spokojená. :kytka:

to doufám, třepu se na ten balíček jak kluk na první sex :mrgreen:
jo a ještě chci koupit růžovou vodu od nobilis tilia, tu mam taky v merku.

@Luuca L tobě doporučuju aplikaci INCI, tam si mužeš každý prodkut podrobně nastudovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
20.4.21 08:19

@meduzka23 teď jsem si vyčistila pleť, dala tonikum a na to ten matujici krem od ryoru a úplně wow. Ten krem fakt vytvořil takovou lehouckou matujici vrstvu. 8o na poprvé úplně wow efekt. Uvidíme jak mi bude sedět dal. Mam teď úplně krásnou matnou pleť, ale zároveň lehkou a hebkou na dotyk.

:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová