Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kupuji od nich krémy na ruce, pomůcky na holení, teď jsem zkusila modrou pečující řadu na oči a hydrataci. Spokojenost.
Vysoce kvalitní vzhledem k složení rozhodně není. Kolikrát je na obalech napsáno eko, bio a přitom to přírodu vidělo maximálně tak z rychlíku - a tím nenarazim jenom na Baleu. Ale jistě se najdou lidi, kterým bude vyhovovat. Já mezi ně nepatřím ![]()
@Luuca L Muž používá kuličkový deodorant já pleťovou vodu, obcas sprcháč, krémy na nohy, spokojenost.
Já používam sprcháče, šampóny a kondicionéry a spokojenot
Vše krásně voní a za tu cenu paráda ![]()
@Arkedona píše:
Vysoce kvalitní vzhledem k složení rozhodně není. Kolikrát je na obalech napsáno eko, bio a přitom to přírodu vidělo maximálně tak z rychlíku - a tím nenarazim jenom na Baleu. Ale jistě se najdou lidi, kterým bude vyhovovat. Já mezi ně nepatřím
tak u baley není psané nic eko, bio pokud vím. Já od dm používám alverde, tam to píšou že je to přírodní…ale taky si nedělám iluze že to bude plně přírodní kosmetika.
Hotové pleťové masky, čistící pleťové ubrousky, dětské vlhčené ubrousky, hygienické vložky i slip, kapesníky, odličovací tampony, krémy na ruce, sprcháče, kuličky i sprej deo, pěna na holení, holítko, opalovací i poopalovací oleje, spreje a mléka,…
Využívám hodně limitované edice, nyní mám např. melounové úklidové ubrousky a kuchyňské utěrky se srdíčky ![]()
Já kupuji pleťové masky, tělové mléka, deodoranty atd. Za tu cenu je to naprosto pecka. Nikdy se mi nestalo, že bych se potom nějak osypala nebo tak něco.
Vysoce kvalitní určitě není. ale dá se použít, dají se tam najít dobré produkty za málo peněz. mám ráda sprcháče, šampony taky ujdou, i kondicionery. jejich med řada na plet je slušná, odličovací olej taky. za mě je to dobrá kosmetika/drogerie pro studenty. ted už bych se k ní nevrátila (myslím kosmetiku, sprcháče beru pořád)
@meduzka23 píše:
Já kupuji pleťové masky, tělové mléka, deodoranty atd. Za tu cenu je to naprosto pecka. Nikdy se mi nestalo, že bych se potom nějak osypala nebo tak něco.
jo, ty masky jsou dobrý
za ty prachy ![]()
@debra.morgan No když najedu na Dm shop a kouknu na jejich značku, píšou vysoce kvalitní
a kosmetika z Německa by měla být, ale kdo ví
Ahoj, zkusím se zeptat tady přímo na tuto značku? Máte ji rádi? Co používáte? Jak jste spokojené? A hlavně, je to opravdu vysoce kvalitní kosmetika jak se píše? Mam Dm značku ráda, na úklid a ústní hygienu používám jen od nich, ale jak hygienické potřeby? Děkuju za vaše názory