Balea,Alverde kosmetika
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Baleu používám na doporučení kožaře a je fakt, že jako jediná mě
nedráždí. Ale složení (radši) nezkoumám, nikdy
Jak píšeš, výběr i ceny super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja Baleu nikdy poradne nezkusila, takze nemuzu hodnotit. Zvykla jsem pouzivat alverde, protoze mi prislo vic eko. A alverde mi hodne vyhovuje-pouzivam konkretne jejich sampony na vlasy a cistici gel na oblicej, obcas koupim i nejaky ten krem pro deti. Za me je alverde dobra varianta pomer cena/vykon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kiwiovka aha tak když to doporučil kožní, tak by to nemělo být nic tak hrozného ne?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@L.B26 To bych zrovna netvrdila. Balea mi prijde jako obycejna drogerkova kosmetika. Mne nevyhovuje, protoze moje kuze obycejnou kosmetiku nesnese. Alverde je jakoze krapet lepsi, ale taky to neni zadny ultra prirodni zazrak a za ty penize ani byt nemuze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Baleu mám ráda. Používám jejich sprchové gely, šampony, kondicionéry, krém na chodidla, krém na ruce (díky jednomu výživnému jsem se konečně zbavila suché praskající kůže na loktech).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lucenka Děkuji za
odpověď a nevíte jak moc velká chemie ta Balea je nebo naopak s jakou
dobrou kosmetikou se dá srovnat? Jaký máte krém na ruce? Trpím přes zimu
má suché, popraskane ruce a zatím žádný moc nepomohl.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@-milady- Dobrý den, jak to myslíte méně přírodní? Mě se třeba líbí, že obsahuje vždy nějaké ty výtažky, oleje…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Balea je fajn v tom, že je si muzes to slozeni vybrat. Ja kupuju vsechny jeji rady veganske a byla jsem naprosto spokojena se vsim. Nicmene mluvim za sebe, decku bych to urcite nekoupila, nechci ani zkouset jakou by mela kuzicka reakci. Tam pouzivam WELEDU, ale je to drahe jak cert…
Co se tyce alverde, tak jsem z toho byla nadsena a pak jsem si napatlala
nejakej jejich myci gel na oblicej prirodni a vzdy mi po tom uplne horel oblicej
a byla jsem cela ruda. Naopak mam z tehle rady karotkovy olej s Q10 na oblicej
a s tim jsem teda spokojena. U jinych oleju se rano vzbudim mastna, tenhle se
mi krasne vpije do obliceje za tu noc a rano mam plet krasne hebkou… takze
sumasumarum, chce to zkouset..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nejlepší přírodní kosmetika
- Doporučte mi líčení/ kosmetiku
- Máte zkušenost s vlasovou kosmetikou Maxxelle?
- Vivien kosmetika spolupráce
- Rychlejší eshop s oblečením a kosmetikou?
- Vlasová kosmetika Paul Mitchell
- Extrémně vysušená pokožka - jakou kosmetiku?
- Poradíte profesionální vlasovou kosmetiku?
Dobrý den, chci se zeptat na kosmetiku Balea, líbí se mi její výběr, vůně, cena, ale co složení? Je to velká chemie nebo se to dá? A co Alverde, tam zase menší výběr, vyšší cena, ale dobré složení…jakou vybrat, chci jen jednu, nemixovat mezi kosmetikou. Dekuju