Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já byla v neděli a normálně jsme si sedly a objednaly (jedly). Pár stolů bylo mimo provoz asi kvůli rozestupům.
Zatím 4 lidi u stolu do 20:00. Být vámi jdu co nejdřív. Počítám, že v pondělí to zas zavřou.
Příspěvek upraven 11.12.20 v 13:47
@meduzka23 dobrý den my si dneska s přítelem chceme zajit po práci na oběd.. Tak se raději ptám aby jsme nechodili zbytečně.
Jinak děkuji ![]()
Zakladatelka
Normalne prijdete v rousce, spravne by pred vami meli dezinfikovat zidle a stul ( to se mi nestalo jeste) muzete sedet ve 4, stoly jsou od sebe 1,5 m, takze doporuciji rezervacku.
Pokud budou mit volno (maj omezeny pocet mist, takze lepsi je rezervace) a stihnete se najist do 8 vecer, tak muzes jit normálně a dat si jidlo tam.
Aktualni poznatek z Harrachova, 8 lidi u stolu, obsluha rousku pod nosem, a to nebyl zadny pajzl, dve kavy a dezert pres 300 Kc.
Je to o lidech, nedodrzuji opatreni, obsluhu zajima utrata, takze je neupozorni.
Sedneš, objednáš, sníš, zaplatíš.
Jen teda 4 lidi u stolu a restaurace může být plná jen z 50 % a máš na to poslední 3 dny, pak to zase zavřou. ![]()
@Paola21 zavrou snad az ve ct ne? Psali druha polovina tydne, mam rezervaci na utery co nam uz trikrat nevysla kvuli omezeni, tak jestli to nevyjde tak se fakt picnu ![]()
@Peggy54 píše:
@Paola21 zavrou snad az ve ct ne? Psali druha polovina tydne, mam rezervaci na utery co nam uz trikrat nevysla kvuli omezeni, tak jestli to nevyjde tak se fakt picnu
No já už ani nevim, v pondělí se o tom mají bavit, tak buhví, co vymyslí a jak a kdy to zavřou. Tak úterý snad stihnete ještě. ![]()
Aktuálně mohou být 4 lidi u jednoho stolu a restaurace mohou mít otevřeno pouze do 20:00 hod. My jsme teď byli a super
Vstup dovnitř v roušce, po zasednutí ke stolu už bez roušky. Stoly, které byly blízko k sobě, byly označené, kde si lze a kde nelze sednout - rozestupy. Personál restaurace celou dobu v rouškách, všichni milí, vše bez problémů ![]()
Ahojte.. Já jsem asi úplně blbá.. Ale už se v těch povolení a zákazů nevyznám..

Prosím jak to funguje v restauraci? Můžeme si tam normálně sednout a najíst se nebo jen jídlo s sebou popř. objednat?