Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za mě ne a to jsem jinak s Hippem naprosto spokojená. Jediné plus, že krásně voní. Ale moje děti mají sklony k ekzému a po Hippu jsou strašně vysušení.
@Aduš8 Tak to jste mě moc nepotěšila a když se po koupání namažou HiPP krémem tak jsou taky vysušené? a co tedy používáte?
@L.B26 ano, i tak jsou vysušené. Používala jsem Penaten Sensitive a teď jsem přešla na Biodermu Atoderm. Dobrá byla i Weleda, tu jsem měla jednou.
Za me nic moc, srovnatelne s levnou kosmetikou. Myslim, ze se plati hlavne za značku. Treba sprchace hrozne vysusuji.
@Kriss Tina Tak moje děti nemají problémy, jen bych raději něco kvalitnějšího, teď měli Babylove
A jen otázka, do jakého věku používat nejlépe dětskou kosmetiku?
Souhlasím s prispevky výše. Kosmetika opravdu krásne voni, rekla bych, ze je to presne taková ta miminkovska vune. Ale to je vse. Hrozne vysusuje. Malymu se pitom udelaly suche fleky. Jinak pouzivame Biodermu atoderm a Eucerin.
Za sebe taky Biodermu Atoderm, ale dcera ma sklony k vysusovani. Mela i ekzem z kvasinky, Bioderma Atoderm za nas super
a neni vylozene jen detska, muzes pouzivat porad a i ty. Weleda neni spatna, na me strasne bylinkove aromaticka.
Ahoj. Já používala od narození Sebamed, dostali jsme jej. Šampon a mycí gel. Od druhého měsíce máme Hipp. Mycí gel, šampon i tělový olejicek a syn má kůži nádhernou, jemnou, nikdy nebyl vysušený nebo tak něco, i doktorka ho chválila, že má krásnou kůži. Ale to musíš vyzkoušet, každému miminku vyhovuje něco jiného. Já jsem s Hipp strašně spokojená. Kupuju přes jeden internetový obchod kde je olejicek za 60 Kč, vozí to z Německa a i se zasilkovnou to vyjde mnohem levněji. Takže já se taky myju a mažu hippem teď, to jejich tělové mléko mi prostě sedí
tak se pak mazlim s miminkem a oba vonime ![]()
Vůbec mi nevyhovoval hipp jako koupel, takže do vany používám weledu a pote mažu olejickem od hipp, ten krásně voní. Ale malá nemá žádné problémy s kůži. To starší dcera by mohla max tu weledu do koupele, od mala má suchou kůži, tam jsem to nakonec vyřešila mastmi z konopí.
My jsme s Hipp spokojení.
Asi je to hodně individuální. Ještě bych mohla doporučit Bubchen. ![]()
My hipp dostali, puvodně jsem ho kupovat nechtěla, hezky voní, používám do koupele a když je potřeba namažu po koupání (potřeba není, uplně vyjimčně). Kluk má trochu citlivou pokožku po mě, hipp mu nic nedělá. Z nivea se osypal, tu nepoužíváme. Jinak ještě babylove je taky uplne dostačující, ale nevoní tak hezky.
Jinak koupeme od konce šetinedělí ve vaně, s plnou parádou, bublinky, hračky atp. je tam dlouho, půl hodiny a více.
Hipp je za me nejhorsi kosmetika. Preparfemovana, proto strasne vysusuje. olej jsem davala chvili do koupele a mala byla vysusena a loupala se (jak muze olej vysusovat?!) a po trech dnech pouzivani vlhcenych ubrousku Hipp se mala brutalne oprudila. Prestala jsem pouzivat a hned vse dobre. Takze nebrat! Vyborna je napr. Weleda ![]()
Ahoj, chci se zeptat jestli je tato kosmetika opravdu tak dobrá, jak se prezentuje
děkuji moc za odpovědi a příjemný večer