Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,jak poslat balík na Slovensko a jak je to s pěnezi?Je to tak-prodávám kočár po dvojčatech a ozvala se mi paní ze slovenska.Jak to mám poslat?Pošta nebo je i nějaká jiná možnost?Váží to tak kolem 25kg.Cena pošty je tak kolem 600,nevím přesně,to je hrozný ranec.A jak je to vlastně s penězi,když tam je euro,na ůčet nebo jak?Děkuji vám předem
Ja bych to poslala PPL. Mozna to bude rychlejsi i lacinejsi. A maji moznost dobirky taky.
Posílala jsem kočárek na slovensko, váha byla kolem 16kg, stál necelé 300
A jak to pošlu tím PPL?lokofo ty si to posílala poštou?Koukala jsem na to PPL,ale nevím jak se to dělá?
mazlove píše:
A jak to pošlu tím PPL?lokofo ty si to posílala poštou?Koukala jsem na to PPL,ale nevím jak se to dělá?
Ano poštou.
Na jejich stránkách si zadáš v kalkulačce váhu, rozměr a vyhodí ti to cenu.
PPL na Slovcensko mi vycházelo dražší.
janka174 píše:
Ja bych to poslala PPL. Mozna to bude rychlejsi i lacinejsi. A maji moznost dobirky taky.
Lacinější, pchchhhh těžko. Včera mi poslali nabídku, balík kterej poštou stojí 130kč přes PPL 552,–!!!!!
KDYZ JSEM SE PODIVALA NA JEJICH WEB STRANKY TAK JSME Z HRUZOU ZJISTILA, ZE TO BUDE STAT TAKY KOLEM 600 CZK.
ZKUS TAM ZAVOLAT A MOZNA TI DAJ NEJAKOU SLEVU. CIM ZE KAMOSKA POSILALA 20 KG ZA 300 CZK. ALE MOZNA SLI CENY NAHORU.
http://www.ppl.cz/main.aspx?…
JA taky posilala kocar na Sk na dobirku.
Moje cena byla 9000 + dobirku mi napocetli kolem 350 i s postou- Cili jsem si dala cenu 9350
Penize mi prisli slozenkou na adresu na castku 9350, pani na slovensku to platila v eurech- to si pocta prepocita.
Doporucuji pojistit- mela jsem to v tom postovnem- kocar s krabici mel cca 15 Kg
Jo a penize mi prisli do 7 dni od podani baliku- jsem cumela docela na tu rychlost
Já za něj chci 5tisíc a váží kolem 20+ještě nějak zabalit.PPL by to vyšlo kolem 580a pošta kolem 620,ale radši zajdu an poštu a zeptám se přímo tam.
mazlove píše:
Já za něj chci 5tisíc a váží kolem 20+ještě nějak zabalit.PPL by to vyšlo kolem 580a pošta kolem 620,ale radši zajdu an poštu a zeptám se přímo tam.
spočítej si to i s rozměrem na jejich stránkách
Já si to spočítala a vyšla mi tahle cena,sice to nemám ješte zabalené,takže nevím přesné rozměry,ale tam hrajou velkou roli váha.
Ja bych to poslala tou postou, a domluvila se s pani at ti posle penize na ucet. Ona ti je posle v eurech, ale tobe prijdou v ceskych korunach. Prepocitava se kurz. A nebo se s ni domluv at ti penize posle sekem, prepocitej si to podle platneho kurzu kolik by to melo byt EUR, a ono ti to prijde a vymenis si. My takhle posilame penize manzelovi na pausal, ale opacne:) Ty kurzy se zase tak moc nemeni. Dyl to trva ale zase usetris na poplatku za zahranicni bankovni obrat no… ![]()