Výhra dek u firmy Machala

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29730
17.5.11 14:17

Výhra dek u firmy Machala

Tak mi prave volala pani, ze jsem vyhrala uzasny deky od firmy Machala, nedavno mi volali, odpovedela jsem na dve otazky a ted tohle… Mate nekdo zkusenost? Nechtela jsem s tim nic mit, ale nakonec jsem dala adresu, ze mi poslou dopis a pak i vyhru. Podminkou je moje ucast na besede… zadny nakup ( :lol: )

Tak piste damy zkusenosti, at se muzu pripravit, diky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
17.5.11 14:21

Ahoj,nevim presne jestli to je ono,ale mam za to ze jo,kamoska to mela nedavno,aby vyhrali museli u sebe doma,udelat pro 3nebo 4pary besedu,prijeli ty lidi z ty firmy a povidali jim tam asi 70minut,no a pak vsichni dostali deky a nemuseli si nic kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
17.5.11 14:21

A tak na besedu bych šla. Oblbnout se nenechám, takže nic nepodepisuji, nekupuji. A třeba ty deky fakt dostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
17.5.11 14:25

Firma Machala je prodejce zdravotních matrací a prodává formou prodejních akcí nebo podomním prodejem.Co znám lidi,co si od nich matrace koupili,tak samá chvála.Známá říkala,ať si matraci ozkouším,ležela jsem u nich v ložnici a opravdu super pocit.Tak jsem si říkala,že až budeme předělávat ložnici,tak bych nad těmito matracemi také uvažovala.A když jsme asi po dvou letech vybírali matrace,tak příbuzná nezávisle na kamarádce říkala-a proč si nekoupíte od Machaly,jsou nejlepší.
No dopadlo to tak,že mě bylo líto peněz,matrace od Machaly jsou za cca 15 tisíc na jednu postel a my jsme sehnali suprové od Tropica za 6 tisíc včetně deky,polštáře a anatomického polštáře.Jsme s nimi moc spokojený.Nedokážu posoudit,jestli od Machaly by byly ještě o kus lepší a zda by ev. déle vydržely-tady rozhodla cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
17.5.11 14:26

Takhle to měli sousedi…Museli ale ještě sehnat několik lidí na tu besedu.Nakonec ty deky normálně dostali a ještě si navíc koupili polštář a jsou prý moc spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.5.11 14:27
kacerval píše:
Ahoj,nevim presne jestli to je ono,ale mam za to ze jo,kamoska to mela nedavno,aby vyhrali museli u sebe doma,udelat pro 3nebo 4pary besedu,prijeli ty lidi z ty firmy a povidali jim tam asi 70minut,no a pak vsichni dostali deky a nemuseli si nic kupovat.

Ty lidi si sezenou sami, predpokladam, ze to budou taky vyherci :D Ja uz prave vyhrala… Ale nedavno nam taky volal nekdo, ze neco dostanem, kdyz sezenem jeste 6 lidi a udelame besidku :mrgreen: Tohle je neco jinyho…doufam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
17.5.11 14:27

jj,kámoška měla to samé musela udělat besedu u ní doma aby dostala tu deku co vyhrála.Musela mít tři manželské páry aby dostala k tomu ještě sadu mýdel.A my ostatní co jsme si to vyslechli jsme dostali krém z mrtvého moře.Ale oni se nechali ukecat o pořídili snad v hodnotě 20tis. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
17.5.11 14:28

Jinak myslím,že je to solidní firma,deky dostaneš-pokud uspořádáš party.Oni potřebují kontakty a místo kde se prezentace provede.A za to se dávají odměny-jak se říká,zadarmo ani kuře nehrabe.A kamarádka říkala že prezentačka u nich byla super,že bylo zrovna léto,seděli na zahrádce,udělala pohoštění a dealeři byli příjemný.Nebyli to takový ti nepříjemní otravní lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.5.11 14:30

Něco podobného měl nedávno tchán podmínkou bylo aby pozval několik přátel kteří by se účastnily prezentace u něj doma předvedly deky matrace atd… Trvalo to asi 3-4 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.5.11 14:31

Tak o tom, ze bych ja mela nekoho shanet nepadlo ani slovo, natoz, ze by to bylo u nas doma :nevim: Rikala, ze budu muset jit prevzit cenu…nooo tak to jsem zvedava, takova party se trema sigrama v zadech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale dekuju, ted jsem si nasla jejich stranky a vypadaji solidne. Ja jsem dost paranoidni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.5.11 14:32
82daniela píše:
Něco podobného měl nedávno tchán podmínkou bylo aby pozval několik přátel kteří by se účastnily prezentace u něj doma předvedly deky matrace atd… Trvalo to asi 3-4 hodiny.

3-4 hodiny???? Tak to je predem lituju :mrgreen: To nedaji…u nas ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.5.11 14:42

Já nevím jak s tou besedou, ale jen jsem chtěla říct, že Machala je opravdu dobrá seriózní firma, takže nějakého podvodu bych se od nich nebála a oni by si to snad ani nelajznuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.5.11 15:04
asha píše:
kacerval píše:
Ty lidi si sezenou sami, predpokladam, ze to budou taky vyherci :D Ja uz prave vyhrala… Ale nedavno nam taky volal nekdo, ze neco dostanem, kdyz sezenem jeste 6 lidi a udelame besidku :mrgreen: Tohle je neco jinyho…doufam.

prave ze sami nesehnali,kamoska si je musela sehnat sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.5.11 15:15

Já od nich vyhrála matrace :mrgreen:
S díky sem je odmítla,tak možná že díky mě si vyhrála :lol: .
Taky je vyhrála moje teta.Musela sehnat asi 4 lidi na předváděčku a dostala za to strašnou hruzu a 6 hodin vymejvání mozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.5.11 15:19
asha píše:
kacerval píše:

to mi říkala paní taky.Chtěla mojí adresu že mi pošle pozvánku.na pozvánce pak stálo 4 lidi a prezentace u nás doma.Pak volala po potvrzení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová