Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mi prave volala pani, ze jsem vyhrala uzasny deky od firmy Machala, nedavno mi volali, odpovedela jsem na dve otazky a ted tohle… Mate nekdo zkusenost? Nechtela jsem s tim nic mit, ale nakonec jsem dala adresu, ze mi poslou dopis a pak i vyhru. Podminkou je moje ucast na besede… zadny nakup (
)
Tak piste damy zkusenosti, at se muzu pripravit, diky! ![]()
Ahoj,nevim presne jestli to je ono,ale mam za to ze jo,kamoska to mela nedavno,aby vyhrali museli u sebe doma,udelat pro 3nebo 4pary besedu,prijeli ty lidi z ty firmy a povidali jim tam asi 70minut,no a pak vsichni dostali deky a nemuseli si nic kupovat.
A tak na besedu bych šla. Oblbnout se nenechám, takže nic nepodepisuji, nekupuji. A třeba ty deky fakt dostaneš.
Firma Machala je prodejce zdravotních matrací a prodává formou prodejních akcí nebo podomním prodejem.Co znám lidi,co si od nich matrace koupili,tak samá chvála.Známá říkala,ať si matraci ozkouším,ležela jsem u nich v ložnici a opravdu super pocit.Tak jsem si říkala,že až budeme předělávat ložnici,tak bych nad těmito matracemi také uvažovala.A když jsme asi po dvou letech vybírali matrace,tak příbuzná nezávisle na kamarádce říkala-a proč si nekoupíte od Machaly,jsou nejlepší.
No dopadlo to tak,že mě bylo líto peněz,matrace od Machaly jsou za cca 15 tisíc na jednu postel a my jsme sehnali suprové od Tropica za 6 tisíc včetně deky,polštáře a anatomického polštáře.Jsme s nimi moc spokojený.Nedokážu posoudit,jestli od Machaly by byly ještě o kus lepší a zda by ev. déle vydržely-tady rozhodla cena.
Takhle to měli sousedi…Museli ale ještě sehnat několik lidí na tu besedu.Nakonec ty deky normálně dostali a ještě si navíc koupili polštář a jsou prý moc spokojený
kacerval píše:
Ahoj,nevim presne jestli to je ono,ale mam za to ze jo,kamoska to mela nedavno,aby vyhrali museli u sebe doma,udelat pro 3nebo 4pary besedu,prijeli ty lidi z ty firmy a povidali jim tam asi 70minut,no a pak vsichni dostali deky a nemuseli si nic kupovat.
Ty lidi si sezenou sami, predpokladam, ze to budou taky vyherci
Ja uz prave vyhrala… Ale nedavno nam taky volal nekdo, ze neco dostanem, kdyz sezenem jeste 6 lidi a udelame besidku
Tohle je neco jinyho…doufam.
jj,kámoška měla to samé musela udělat besedu u ní doma aby dostala tu deku co vyhrála.Musela mít tři manželské páry aby dostala k tomu ještě sadu mýdel.A my ostatní co jsme si to vyslechli jsme dostali krém z mrtvého moře.Ale oni se nechali ukecat o pořídili snad v hodnotě 20tis. ![]()
Jinak myslím,že je to solidní firma,deky dostaneš-pokud uspořádáš party.Oni potřebují kontakty a místo kde se prezentace provede.A za to se dávají odměny-jak se říká,zadarmo ani kuře nehrabe.A kamarádka říkala že prezentačka u nich byla super,že bylo zrovna léto,seděli na zahrádce,udělala pohoštění a dealeři byli příjemný.Nebyli to takový ti nepříjemní otravní lidé.
Něco podobného měl nedávno tchán podmínkou bylo aby pozval několik přátel kteří by se účastnily prezentace u něj doma předvedly deky matrace atd… Trvalo to asi 3-4 hodiny.
Tak o tom, ze bych ja mela nekoho shanet nepadlo ani slovo, natoz, ze by to bylo u nas doma
Rikala, ze budu muset jit prevzit cenu…nooo tak to jsem zvedava, takova party se trema sigrama v zadech
![]()
Ale dekuju, ted jsem si nasla jejich stranky a vypadaji solidne. Ja jsem dost paranoidni ![]()
82daniela píše:
Něco podobného měl nedávno tchán podmínkou bylo aby pozval několik přátel kteří by se účastnily prezentace u něj doma předvedly deky matrace atd… Trvalo to asi 3-4 hodiny.
3-4 hodiny???? Tak to je predem lituju
To nedaji…u nas ne
![]()
Já nevím jak s tou besedou, ale jen jsem chtěla říct, že Machala je opravdu dobrá seriózní firma, takže nějakého podvodu bych se od nich nebála a oni by si to snad ani nelajznuli.
asha píše:kacerval píše:Ty lidi si sezenou sami, predpokladam, ze to budou taky vyherci
Ahoj,nevim presne jestli to je ono,ale mam za to ze jo,kamoska to mela nedavno,aby vyhrali museli u sebe doma,udelat pro 3nebo 4pary besedu,prijeli ty lidi z ty firmy a povidali jim tam asi 70minut,no a pak vsichni dostali deky a nemuseli si nic kupovat.Ja uz prave vyhrala… Ale nedavno nam taky volal nekdo, ze neco dostanem, kdyz sezenem jeste 6 lidi a udelame besidku
prave ze sami nesehnali,kamoska si je musela sehnat sama
Já od nich vyhrála matrace ![]()
S díky sem je odmítla,tak možná že díky mě si vyhrála
.
Taky je vyhrála moje teta.Musela sehnat asi 4 lidi na předváděčku a dostala za to strašnou hruzu a 6 hodin vymejvání mozku
asha píše:kacerval píše:Ty lidi si sezenou sami, predpokladam, ze to budou taky vyherci
Ahoj,nevim presne jestli to je ono,ale mam za to ze jo,kamoska to mela nedavno,aby vyhrali museli u sebe doma,udelat pro 3nebo 4pary besedu,prijeli ty lidi z ty firmy a povidali jim tam asi 70minut,no a pak vsichni dostali deky a nemuseli si nic kupovat.Ja uz prave vyhrala… Ale nedavno nam taky volal nekdo, ze neco dostanem, kdyz sezenem jeste 6 lidi a udelame besidku
to mi říkala paní taky.Chtěla mojí adresu že mi pošle pozvánku.na pozvánce pak stálo 4 lidi a prezentace u nás doma.Pak volala po potvrzení ![]()