Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím pomoc.Už asi 4 dny mě nejdou odeslat emaily.Ani na nové ,ani na emaily na které běžně píšu-kamarádky atd.Nevíte někdo proč? Vždycky mě to odešle a vrátí se zpět že nelze odeslat
![]()
Píšeš správnou emailovou adresu? Nemáš předtím třeba omylem mezeru? Nebo, nemáš plnou „schránku“ ![]()
Marka76 píše:
Prosím pomoc.Už asi 4 dny mě nejdou odeslat emaily.Ani na nové ,ani na emaily na které běžně píšu-kamarádky atd.Nevíte někdo proč? Vždycky mě to odešle a vrátí se zpět že nelze odeslat![]()
v tej sprave ze nelze odeslat je presny dovod
hod mi ten text kludne do sz nech tu nesirime tvoju a kamaratkinu mailovu adresu a mrknem na to ![]()
pata308 píše:Marka76 píše:v tej sprave ze nelze odeslat je presny dovod
Prosím pomoc.Už asi 4 dny mě nejdou odeslat emaily.Ani na nové ,ani na emaily na které běžně píšu-kamarádky atd.Nevíte někdo proč? Vždycky mě to odešle a vrátí se zpět že nelze odeslat![]()
hod mi ten text kludne do sz nech tu nesirime tvoju a kamaratkinu mailovu adresu a mrknem na to
nemusí ani psát adresu kamarádky, stačí když sem hodí ten text co jí to píše ![]()
Monny89 píše:pata308 píše:nemusí ani psát adresu kamarádky, stačí když sem hodí ten text co jí to píšeMarka76 píše:v tej sprave ze nelze odeslat je presny dovod
hod mi ten text kludne do sz nech tu nesirime tvoju a kamaratkinu mailovu adresu a mrknem na to
ja viem ale v tm texte je na niekolkych miestavh mailova adresa ![]()
Holky nějak tomu nerozumím.Co má společného co píšu kamarádce že to nejde odeslat?Adresy mám správně,mám je v adresáři a posílám jim emaily běžně.Plnou stránku nemám. ![]()
Zkopíruj text emailu, co ti chodí po odeslání mailu, jinak se nikam nedobereme ![]()
Marka76 píše:
Holky nějak tomu nerozumím.Co má společného co píšu kamarádce že to nejde odeslat?Adresy mám správně,mám je v adresáři a posílám jim emaily běžně.Plnou stránku nemám.
Marka76 píše:
Holky nějak tomu nerozumím.Co má společného co píšu kamarádce že to nejde odeslat?Adresy mám správně,mám je v adresáři a posílám jim emaily běžně.Plnou stránku nemám.
kludne vyhod ten text ale potrebujeme vidiet co ti za spravu vraci odesilaci server , on tam totiz pise jasnu pricinu
tak nam to sem supni inak ti ziadna nemame sancu poradit a mozme ti tu vypisovvat mnozstva dovodov a aj tak ti k nicomu nebudu ![]()
Píše mě to že je schránka plná-ale kámoška říkala že plná není tak nevím.Zkopírovat to neumím
.Teď jsem zkoušela odepsat paní na inzerát a té to odešlo v pohodě.
Hm tak jestli jsi to, co jsi psala té kámošce, nebylo tak dlouhé, že už se to tam prostě nevešlo. Odpovědi na inzerát dlouhé nebývají, takže to mohlo vklidu odejít.
Promaž si ty mailíky a mělo by to být v pohodě ![]()
Neposílala jsi nějaké velké data? Fotky písničky, videa?
Kámoška nemusí mít plnou schránku, ale taky nemusí už mít místo na velké data!
Marka76 píše:
Píše mě to že je schránka plná-ale kámoška říkala že plná není tak nevím.Zkopírovat to neumím.Teď jsem zkoušela odepsat paní na inzerát a té to odešlo v pohodě.
Marka76 píše:
Posílala jsem fotky![]()
Ještě to zkusím
pata308 píše:Monny89 píše:ja viem ale v tm texte je na niekolkych miestavh mailova adresapata308 píše:nemusí ani psát adresu kamarádky, stačí když sem hodí ten text co jí to píšeMarka76 píše:v tej sprave ze nelze odeslat je presny dovod
to jde vymazat ne? ![]()