Emaily - nejdou odeslat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3307
17.5.11 08:12

Emaily-nejdou odeslat

Prosím pomoc.Už asi 4 dny mě nejdou odeslat emaily.Ani na nové ,ani na emaily na které běžně píšu-kamarádky atd.Nevíte někdo proč? Vždycky mě to odešle a vrátí se zpět že nelze odeslat :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
17.5.11 08:22

Píšeš správnou emailovou adresu? Nemáš předtím třeba omylem mezeru? Nebo, nemáš plnou „schránku“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
17.5.11 08:30
Marka76 píše:
Prosím pomoc.Už asi 4 dny mě nejdou odeslat emaily.Ani na nové ,ani na emaily na které běžně píšu-kamarádky atd.Nevíte někdo proč? Vždycky mě to odešle a vrátí se zpět že nelze odeslat :think: :nevim:

v tej sprave ze nelze odeslat je presny dovod ;-) hod mi ten text kludne do sz nech tu nesirime tvoju a kamaratkinu mailovu adresu a mrknem na to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.5.11 08:32
pata308 píše:
Marka76 píše:
Prosím pomoc.Už asi 4 dny mě nejdou odeslat emaily.Ani na nové ,ani na emaily na které běžně píšu-kamarádky atd.Nevíte někdo proč? Vždycky mě to odešle a vrátí se zpět že nelze odeslat :think: :nevim:
v tej sprave ze nelze odeslat je presny dovod ;-) hod mi ten text kludne do sz nech tu nesirime tvoju a kamaratkinu mailovu adresu a mrknem na to ;-)

nemusí ani psát adresu kamarádky, stačí když sem hodí ten text co jí to píše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
17.5.11 08:53
Monny89 píše:
pata308 píše:
Marka76 píše:
v tej sprave ze nelze odeslat je presny dovod ;-) hod mi ten text kludne do sz nech tu nesirime tvoju a kamaratkinu mailovu adresu a mrknem na to ;-)
nemusí ani psát adresu kamarádky, stačí když sem hodí ten text co jí to píše :lol:

ja viem ale v tm texte je na niekolkych miestavh mailova adresa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
17.5.11 09:35

Holky nějak tomu nerozumím.Co má společného co píšu kamarádce že to nejde odeslat?Adresy mám správně,mám je v adresáři a posílám jim emaily běžně.Plnou stránku nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
17.5.11 09:38

Zkopíruj text emailu, co ti chodí po odeslání mailu, jinak se nikam nedobereme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
17.5.11 09:56
Psala jsi, že ti to vrací zpět, tak co ti to vrací zpět (jako jaký text to píše)? A přes co odesíláš poštu? Přes nějaký seznam.cz nebo centrum.cz nebo outlook?
Nejlepší bude, když tady zkopíruješ ten text (to tvoje vrací zpět), jinak nemůžeme vědět důvod, jak už psaly holky. :think:
Marka76 píše:
Holky nějak tomu nerozumím.Co má společného co píšu kamarádce že to nejde odeslat?Adresy mám správně,mám je v adresáři a posílám jim emaily běžně.Plnou stránku nemám. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
17.5.11 09:57
Marka76 píše:
Holky nějak tomu nerozumím.Co má společného co píšu kamarádce že to nejde odeslat?Adresy mám správně,mám je v adresáři a posílám jim emaily běžně.Plnou stránku nemám. :nevim:

kludne vyhod ten text ale potrebujeme vidiet co ti za spravu vraci odesilaci server , on tam totiz pise jasnu pricinu ;-))) tak nam to sem supni inak ti ziadna nemame sancu poradit a mozme ti tu vypisovvat mnozstva dovodov a aj tak ti k nicomu nebudu :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
17.5.11 10:15

Píše mě to že je schránka plná-ale kámoška říkala že plná není tak nevím.Zkopírovat to neumím :-( .Teď jsem zkoušela odepsat paní na inzerát a té to odešlo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 10:33

Hm tak jestli jsi to, co jsi psala té kámošce, nebylo tak dlouhé, že už se to tam prostě nevešlo. Odpovědi na inzerát dlouhé nebývají, takže to mohlo vklidu odejít.

Promaž si ty mailíky a mělo by to být v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
17.5.11 10:51

Neposílala jsi nějaké velké data? Fotky písničky, videa?
Kámoška nemusí mít plnou schránku, ale taky nemusí už mít místo na velké data!

Marka76 píše:
Píše mě to že je schránka plná-ale kámoška říkala že plná není tak nevím.Zkopírovat to neumím :-( .Teď jsem zkoušela odepsat paní na inzerát a té to odešlo v pohodě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
17.5.11 14:11

Posílala jsem fotky :think: :think: Ještě to zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
17.5.11 14:19
Mrkni, jestli jsi nepřesáhla povolený limit dat! Třeba seznam.cz ti nepošle větší zprávu (datově) než 13MB. Pokud jsi poslala např. 20 fotek, a jedna měla 1MB, tak je pochopitelné, že se to nepošle! Pak doporučuji zmenšit (opět připomínám, že datově) fotky!!!
Marka76 píše:
Posílala jsem fotky :think: :think: Ještě to zkusím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.5.11 15:53
pata308 píše:
Monny89 píše:
pata308 píše:
Marka76 píše:
nemusí ani psát adresu kamarádky, stačí když sem hodí ten text co jí to píše :lol:
ja viem ale v tm texte je na niekolkych miestavh mailova adresa :wink:

to jde vymazat ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová