Exekuce a plánovaná svatba!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
16.5.11 17:17

Exekuce a plánovaná svatba!

Svatbu máme mít 30.7.2011 … saty rezervovane vsechno zarizene a … memu nastavajicimu muzi prijde do schranky dopis ohledne exekucniho rizeni :-( co ted? Pisou tam, ze budou dluh vymahat popripade po manzelce, coz by mi museli par mesicu jednoduse strhavat celou materskou a to bych se zblaznila :-( opravdu maji exekutori pravo vymahat dluh na manzelce? PROOC ?!!!! Mam po nalade a premyslime, zda odlozit svatbu a zaplatit dluh :-( a ted babo rad :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
16.5.11 17:20

A nebo předmanželská smlouva!
A na to pozor,pač moje kolegyně takto měla i dlouho po rozvodu díky dluhům svého manžela zmražený účet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.5.11 17:20

Na dluhy vzniklé před svatbou se to nevztahuje.. tedy co jsem já četla a říkal mi advokát… :nevim:

Ale zkušenější zde jistě poradí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
16.5.11 17:21

Ahojky,já bych teda se svatbou asi počkala a první vyřešila tohle.Vždyť se hned nemusí rušit,ale může se prostě jen přesunout a příbuzným se můžete vymluvit já nevím třeba na nemoc.když je Vám trapné o tom mluvit.Je to docela prekérka,ale buď ráda,že to přišlo teď,než když už jste svoji.A nebo předmanželská smlouva…taky řešení…nechci nijak chytračit,ale myslím že by to mělo jít a svatbu by jste rušit nemuseli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
16.5.11 17:21

Jinka právo mají,v manželství je společný majetek a dluhy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.5.11 17:22
momi33 píše:
Jinka právo mají,v manželství je společný majetek a dluhy!

pRAVE ZE TO JSEM SI TAKY MYSLELA ZE MAJI NA TO PRAVO :-( EZ JSOU SPOLECNE DLUHY A MAJETEK :-( DOTED JSEM ZILA FAKT JAKO V POHADCE A TED TAKOVA RANA POD PASU ..KDYBY TO BYLO PR KORUN ALE JE TO HODNE DESETITITISICU AZ SE MI CHCE Z TOHO ZVRACET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
16.5.11 17:24
Baculkaaa píše:
momi33 píše:
pRAVE ZE TO JSEM SI TAKY MYSLELA ZE MAJI NA TO PRAVO :-( EZ JSOU SPOLECNE DLUHY A MAJETEK :-( DOTED JSEM ZILA FAKT JAKO V POHADCE A TED TAKOVA RANA POD PASU ..KDYBY TO BYLO PR KORUN ALE JE TO HODNE DESETITITISICU AZ SE MI CHCE Z TOHO ZVRACET

Já ti věřím :hug: sice jsem to zažila jen u té kolegyně,ale opravdu si to důkladně prověř,a zjisti.A taky záleží,jak a co máte na svatbu zaplaceno,normálně bych to odložila,tohle není sranda 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.5.11 17:25
Baculkaaa píše:
Svatbu máme mít 30.7.2011 … sat yrezervovane vscehno zarizene a … memu nastavajicimu muzi prijde do schranky dopis ohledne exekucniho rizeni :-( co ted? Pisou tam,ze budou dluh vymahat popripade po manzelce,coz by mi museli par mesicu jednoduse strhavat celou materskou a to bych se zblaznila :-( opravdu maji exekutori pravo vymahat dluh na manzelce?PROOC ?!!!!Mam po nalade a premyslime zdali odlozit svatbu a zaplatit dluh :-( a ted babo rad :-(

Jenomze to oni nemuzou musi ti nechat nejake zivotni minimum.Coz v pripade rodicaku je par stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.5.11 17:26
Baculkaaa píše:
momi33 píše:

A to o tom nevedel?? nema toho vic??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.5.11 17:27

A to ti tajil, že má dluhy??? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
16.5.11 17:27
Baculkaaa píše:
momi33 píše:

no ja bych spis asi byla v pr.. z toho ze ti to nerekl :roll: problemy se vzdy daji resit ale ve dvou, urcite bych svadbu odlozila a taky zjistila jestli tohle jsou jedine dluhy o kterych nevis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
16.5.11 17:30
Monny89 píše:
A to ti tajil, že má dluhy??? 8-o 8-o 8-o
:palec: :think: to by mě taky zajímalo,zkus si to ověřit…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
16.5.11 17:32
kattkka píše:
Baculkaaa píše:
Svatbu máme mít 30.7.2011 … sat yrezervovane vscehno zarizene a … memu nastavajicimu muzi prijde do schranky dopis ohledne exekucniho rizeni :-( co ted? Pisou tam,ze budou dluh vymahat popripade po manzelce,coz by mi museli par mesicu jednoduse strhavat celou materskou a to bych se zblaznila :-( opravdu maji exekutori pravo vymahat dluh na manzelce?PROOC ?!!!!Mam po nalade a premyslime zdali odlozit svatbu a zaplatit dluh :-( a ted babo rad :-(
Jenomze to oni nemuzou musi ti nechat nejake zivotni minimum.Coz v pripade rodicaku je par stovek.

Nesmí ti vzít dvojnásobek živ. minima.

Baculkoo já bych svatbu odložila…radši… pokd se to jinak nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
16.5.11 17:33
momi33 píše:

Nenene, špatně, dluhy před manželstvím se do společného jmění nezapočítávají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.5.11 17:35
monikalysa píše:
momi33 píše:
Nenene, špatně, dluhy před manželstvím se do společného jmění nezapočítávají!

vždyť jsem to napsala, že dluhy vzniklé před sňatkem, do SJM nepatří… :think:
A že jsem se o to dost zajímala teď před svatbou nedávno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová