Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to je u mě úplně normální, že jdu a zapomenu kam a proč
no ale máme se švygrovou omluvu, říkáme že se nám do mozku vrazilo mléko ![]()
tak to že dělám milion věcí naráz to je u mě normální.
Mraky teda neslyším to už je fakt hodně stres nebo dost bujná fantazie…
![]()
Alisa25 píše:
ahoj krásné dopoledne všem. Taky se vám stává že něco děláte, v tom tak sami od sebe vstanete přeběhnete k něčemu jinému a tak pořád dokola? Mě se to stává tedka hrozně často třeba se učím najednou vstanu jdu si pustit rádio, pak zalít kytky nebo pak odběhnu skládat kusudamu. Vnitřně to nechci ale tak nějak prostě v tu chvíli musím. Taky poslední dobou slyším jakoby hlasy kde nikde nejsou a občas když jsou na obloze bouřkové mraky tak je slyším zpívat (ne slova ale jen takové tóny. často mě bolí hlava mám ted takové těžší období, může to být ze stresu? díky za odpověď![]()
![]()
![]()
![]()
jasne taky se mi to stava as na ty hlasy noooo to je uplne as strasidelny
![]()
![]()
Příspěvek upraven 18.05.11 v 10:44
Já taky činnosti střídám:-) když se učím, tak je jasné, že je třeba po nějaké době odpočívat, takže proč ne třeba nějakou hrou? nebo telkou? ale v rozumné míře, aby se to nepřevrátilo a od telky se neodpočívalo učením ![]()
stres je potvora, najdi si čas na odpočinek, jestli to jde ![]()
ano to znám.nedělám to pořád,ale dost často
.od jedné práce odběhnu k druhé a ke třetí a nic vlastně hotovo
![]()
A taky k vám chodí ten Němec, co vám schovává věci?
![]()
Hlasy mi též úplně normální nepřijdou, ale zas někteří lidi na to věří ![]()
To s tou prací, to mám taky… to máme asi všechny ženský, když máme děti, práci, domácnost atd.
Ty hlasy, mraky, to může být ze stresu, ale kdyby to nějak gradovalo, tak bych asi skákla k psychoušovi…
Já zas, když mám fakt stres, tak mi cuká oko, teda já si myslím, že mi cuká, ale vidět to není a slyším takové divné šumění, jako když někde teče voda nebo co… tak lítám po bytě a koukám, kde co teče… ale jak se vyklidním a stres přejde, je to pryč…
Alisa25 píše:
ahoj krásné dopoledne všem. Taky se vám stává že něco děláte, v tom tak sami od sebe vstanete přeběhnete k něčemu jinému a tak pořád dokola? Mě se to stává tedka hrozně často třeba se učím najednou vstanu jdu si pustit rádio, pak zalít kytky nebo pak odběhnu skládat kusudamu. Vnitřně to nechci ale tak nějak prostě v tu chvíli musím. Taky poslední dobou slyším jakoby hlasy kde nikde nejsou a občas když jsou na obloze bouřkové mraky tak je slyším zpívat (ne slova ale jen takové tóny. často mě bolí hlava mám ted takové těžší období, může to být ze stresu? díky za odpověď
jo, jdu věšet prádlo, položím kýbl, zjistím, že morčata nemaj vodu (to nevydržej, musím hned), vezmu misku, jdu do koupelny, položím misku, zjistím, že musím vypláchnout vanu, vyplachu a vidím, že se mi válí čočky po pračce, uklidím je do pixly a dcera volá, že vykakáno. Jdu utírat zadek, vylít nočník a ona křičí, že potřebuje čoko za vyčůrání, nebylo by výchovné čekat, tak jdu do kuchyně, tam zjistím, že je tam nádobí kupa, začnu mýt, otočím se a hle - suchý kytky, zalívám kytky..
ještě z toho taky nejste blbý…??
NiKi ![]()
p.s. milá zakladatelko, hlasy z mraků jsou stres, nebo transformace… napětí před bouřkou, to je celkově napjato, je to možné, neviděla bych v tom nenormálnost. Odlišnost jo, ale nenormálnost ne…
Na odbíhání je super udělat si seznam - člověk pak ví, co všecko chtěl. Akorát je potřeba nezapomenout ho udělat, no…
![]()
Angua a nebo si ho někam založit
, pak strávíš 15 minut hledáním seznamu, stejně ho nenajdeš a pak horečně přemýšlíš, což si to vlastně chtěla dělat.
MarketaJ píše:
Angua a nebo si ho někam založit, pak strávíš 15 minut hledáním seznamu, stejně ho nenajdeš a pak horečně přemýšlíš, což si to vlastně chtěla dělat.
No a nebo
Tento příběh se často stává mým seznamům „co jsem to sakra chtěla v tom městě“
![]()
Jo jo, u nás buď záhadně zmizí a nebo zůstane ležet doma na stole
![]()
MarketaJ píše:
Mně se to stává těm nákupním, ty nějak záhadně mizí.
Mína13 píše:
Jo jo, u nás buď záhadně zmizí a nebo zůstane ležet doma na stole![]()
![]()
MarketaJ píše:
Mně se to stává těm nákupním, ty nějak záhadně mizí.
tak zapomenuté seznamy jsem už odbourala - dostala jsem chytrý telefon a tam si píšu do poznámek seznam na nákup - teda mám tam jeden stabilně a ten lehce obměňuju
mobil nezapomenu nikdy.
tímto se omlouvám zakladatelce za odbočení od tématu.
jinak to odbíhání od práce znám - věším prádlo, odběhnu se kouknout na emimi a ztvrdnu tady 2 hodiny
ale jinak doma jsme nikdy neměli tak uklizeno, jako když jsem se učila do školy ![]()
s hlasy a zvuky moc neporadím. osobně na to nevěřím, ale třeba moje sestra tvrdí, že u našich v domě vidí duchy. jsou mezi námi osoby přehnaně citlivé, které tyto stavy mívají. jí hodně pomohl kurz meditace. takže vlastně umět se zbavit stresu ![]()
ahoj krásné dopoledne všem. Taky se vám stává že něco děláte, v tom tak sami od sebe vstanete přeběhnete k něčemu jinému a tak pořád dokola? Mě se to stává tedka hrozně často třeba se učím najednou vstanu jdu si pustit rádio, pak zalít kytky nebo pak odběhnu skládat kusudamu. Vnitřně to nechci ale tak nějak prostě v tu chvíli musím. Taky poslední dobou slyším jakoby hlasy kde nikde nejsou a občas když jsou na obloze bouřkové mraky tak je slyším zpívat (ne slova ale jen takové tóny. často mě bolí hlava mám ted takové těžší období, může to být ze stresu? díky za odpověď