Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chápu vás, ale jak jsem viděla tu ženskou jak drží mimčo a zapálené cigáro tak mi v hlavě naskočilo: tobě nic nedám prože se s tebou nechci ani potkat
Chudák to její dítě ![]()
@Anonymní píše:
Chápu vás, ale jak jsem viděla tu ženskou jak drží mimčo a zapálené cigáro tak mi v hlavě naskočilo: tobě nic nedám prože se s tebou nechci ani potkatChudák to její dítě
Tak jsi tomu dítěti pomohla. ![]()
@Anonymní píše:
Chápu vás, ale jak jsem viděla tu ženskou jak drží mimčo a zapálené cigáro tak mi v hlavě naskočilo: tobě nic nedám prože se s tebou nechci ani potkatChudák to její dítě
To je logika tohle
navíc ji to nedavas, ale prodavas
@Anonymní píše:
Zdravim. Teď se mi stala taková věc. Nabídla jsem na bazárku oblečky. Ozvala se mi paní, já ji to slíbila. Jen tak jsem mrkla na jeji profil a ona tam je na fotce a drži miminko a v ruce má cigaretu, mastne vlasy.Ta cigareta mě dostala. Napsala jsem jí, at se nezlobí, že oblečení ji neprodám a nashle.Jsem blázen?
Ano, jsi.
@veria píše:
Chudák dítě zakoureny, radši at nemá ani nic na sebe![]()
No tak nahé kvůli mě asi nebude. Maminkja si jistě sežene jinde
A bylo to že je „daruješ“ nebo že je „prodáš“? Jsi blázen jestli tam bylo že prodáš, pokud to druhý nejsi ![]()
Já bych to pochopila, kdyby to bylo obráceně a byla jsi kupující ty. Od kuřačky bych asi s nadšením nenakupovala. Pokud jsi prodávající, postrádá to logiku. A navíc pokud jí neřekneš důvod, tak to nemá ani ten výchovný efekt
Takhle je to čistý úlet ![]()
Nejsi, taky bych jí to neprodala, když bych viděla tohle na fotce.
@Anonymní píše:
No tak nahé kvůli mě asi nebude. Maminkja si jistě sežene jinde
Kdyby byli všichni takoví jako ty, tak ne. Naštěstí soudě dle reakci nejsou. Jasne ze je to hnus kouřit s dítětem v ruce a ještě si takovou fotku dat na net, ta matka je asi mdlyho rozumu, ale neprodat kvůli tomu oblečení je taky úlet.
Obnovuji diskuzi, chtěla bych se svěřit a znát váš názor na moje chování.
Prosím o zachování anonymu , jde o muj zdravotní stav. Řekla bych, ze jsem normalni holka - mam vystudovanou zdravotní školu, mam manžela a dítě, s rodinou dobre vztahy , finančně jsme na tom dobře , máme byt- proste neměla bych mít žádný komplex. Ale teď k mému problémů - nejradši jsem zavřena doma nebo na zahradě, mezi lidmi jsem ráda jen chvilku a pak honem domu, doma musím mít vse na svém miste, všechno má svůj řád. Zaslo to ale ale az tak daleko ze např kupují jen oranzove přípravky na myti , musím mít jen hrnečky s kytičkami a nádobí hnede, pokud to vypadá jinak než podle mě prostě to doma nesmí byt, sedět musím jen na svém miste a do pračky musím dávat jen 15 kusů oblečení ani o jeden víc
- a to jsem vám neřekla všechno. Proste jsem se asi zbláznila , na všechno mám systém (úplně na vse ).
Jinak ale funguju normálně , nijak me to neomezuje . Manžel už me zná a respektuje me
. Napadlo mě, jestli to nemůže byt nějaký druh autismu? Mate některa něco podobného ? Prosím ponechat anonym stydím se
![]()
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi, chtěla bych se svěřit a znát váš názor na moje chování.
Prosím o zachování anonymu , jde o muj zdravotní stav. Řekla bych, ze jsem normalni holka - mam vystudovanou zdravotní školu, mam manžela a dítě, s rodinou dobre vztahy , finančně jsme na tom dobře , máme byt- proste neměla bych mít žádný komplex. Ale teď k mému problémů - nejradši jsem zavřena doma nebo na zahradě, mezi lidmi jsem ráda jen chvilku a pak honem domu, doma musím mít vse na svém miste, všechno má svůj řád. Zaslo to ale ale az tak daleko ze např kupují jen oranzove přípravky na myti , musím mít jen hrnečky s kytičkami a nádobí hnede, pokud to vypadá jinak než podle mě prostě to doma nesmí byt, sedět musím jen na svém miste a do pračky musím dávat jen 15 kusů oblečení ani o jeden víc- a to jsem vám neřekla všechno. Proste jsem se asi zbláznila , na všechno mám systém (úplně na vse ).
Jinak ale funguju normálně , nijak me to neomezuje . Manžel už me zná a respektuje me. Napadlo mě, jestli to nemůže byt nějaký druh autismu? Mate některa něco podobného ? Prosím ponechat anonym stydím se
![]()
Pripominas me Sheldona ze serialu Teorie velkeho tresku ![]()