Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když já neumím myslet bez tužky v ruce
, do telefonu bych si zapomněla napsat půlku věcí
![]()
Ahoj Alisa, jak to popisuješ, tak to může být ze stresu a doporučila bych ti nějakou konzultaci s odborníkem, pokud by ses nedokázala odstresnout sama. Tohle jakoby nutkání něco udělat se i nějak nazývá, jednou jsem o tom cosi četla (a je to něco jiného, než to dělání tisíce věcí najednou, s kterým bojují holky a já taky
). Držím palce, ať je brzo líp ![]()
kamikaa píše:![]()
ano to znám.nedělám to pořád,ale dost často
.od jedné práce odběhnu k druhé a ke třetí a nic vlastně hotovo
![]()
Taky tak. A přítel na mě jen zírá a kouká, že jsem vlastně nic neudělala.
Zdravim. Teď se mi stala taková věc. Nabídla jsem na bazárku oblečky. Ozvala se mi paní, já ji to slíbila. Jen tak jsem mrkla na jeji profil a ona tam je na fotce a drži miminko a v ruce má cigaretu, mastne vlasy.Ta cigareta mě dostala. Napsala jsem jí, at se nezlobí, že oblečení ji neprodám a nashle.Jsem blázen?
@Anonymní píše:
Zdravim. Teď se mi stala taková věc. Nabídla jsem na bazárku oblečky. Ozvala se mi paní, já ji to slíbila. Jen tak jsem mrkla na jeji profil a ona tam je na fotce a drži miminko a v ruce má cigaretu, mastne vlasy.Ta cigareta mě dostala. Napsala jsem jí, at se nezlobí, že oblečení ji neprodám a nashle.Jsem blázen?
To jako prodáš oblečení jen tomu kdo dobře vypadá? Chudák dítě, bude chodit nahé jen proto že máma kouří
![]()
Jsi
jako chápu, kdybys ji ho chtěla darovat. Ale prodavas ho ![]()
@Anonymní píše:
Upřímně? ![]()
Ano.
@Anonymní píše:
Jo, jsi. Když prodávám ( oblečení ), tak je mi jedno, kdo ho koupi, hlavně že zaplatí. Hele prodáváš oblečení a ne nějaké zvíře ( "jen do dobrých rukou
).
Tvuj postoj nic nevyresi, i kdyz chapu, ze se Ti ta osoba zhnusila. Ale Ty budes bez penez a dite bez oblecku, obe budete hledat dalsiho kupce resp. prodejce, zadna moralni lekce se konat nebude.
Prodala, kšeft je kšeft. Neříkám kdybys to chtěla darovat, ale takto?? Prehnane.