Jsem blázen?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
18.5.11 15:38

Když já neumím myslet bez tužky v ruce :oops: , do telefonu bych si zapomněla napsat půlku věcí :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
18.5.11 15:40

je to o zvyku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
18.5.11 19:28

Ahoj Alisa, jak to popisuješ, tak to může být ze stresu a doporučila bych ti nějakou konzultaci s odborníkem, pokud by ses nedokázala odstresnout sama. Tohle jakoby nutkání něco udělat se i nějak nazývá, jednou jsem o tom cosi četla (a je to něco jiného, než to dělání tisíce věcí najednou, s kterým bojují holky a já taky :-) ). Držím palce, ať je brzo líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
18.5.11 22:59
kamikaa píše: :mrgreen: :mrgreen: ano to znám.nedělám to pořád,ale dost často :lol: .od jedné práce odběhnu k druhé a ke třetí a nic vlastně hotovo :lol: :lol:

Taky tak. A přítel na mě jen zírá a kouká, že jsem vlastně nic neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.17 14:52

Zdravim. Teď se mi stala taková věc. Nabídla jsem na bazárku oblečky. Ozvala se mi paní, já ji to slíbila. Jen tak jsem mrkla na jeji profil a ona tam je na fotce a drži miminko a v ruce má cigaretu, mastne vlasy.Ta cigareta mě dostala. Napsala jsem jí, at se nezlobí, že oblečení ji neprodám a nashle.Jsem blázen?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.17 14:55

Udělala bych to samé

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
24.9.17 14:55

:mrgreen: jo.

• Citovat
  • Upravit
33325
24.9.17 15:00
@Anonymní píše:
Zdravim. Teď se mi stala taková věc. Nabídla jsem na bazárku oblečky. Ozvala se mi paní, já ji to slíbila. Jen tak jsem mrkla na jeji profil a ona tam je na fotce a drži miminko a v ruce má cigaretu, mastne vlasy.Ta cigareta mě dostala. Napsala jsem jí, at se nezlobí, že oblečení ji neprodám a nashle.Jsem blázen?

To jako prodáš oblečení jen tomu kdo dobře vypadá? Chudák dítě, bude chodit nahé jen proto že máma kouří :( :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.9.17 15:01

Jsi :mrgreen: jako chápu, kdybys ji ho chtěla darovat. Ale prodavas ho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11103
24.9.17 15:03

Jsi asi moc fixovana na sve oblecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
24.9.17 15:06
@Anonymní píše:

Upřímně? :mrgreen:
Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
24.9.17 15:18
@Anonymní píše:

Jo, jsi. Když prodávám ( oblečení ), tak je mi jedno, kdo ho koupi, hlavně že zaplatí. Hele prodáváš oblečení a ne nějaké zvíře ( "jen do dobrých rukou :mrgreen: :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.17 15:19

Tvuj postoj nic nevyresi, i kdyz chapu, ze se Ti ta osoba zhnusila. Ale Ty budes bez penez a dite bez oblecku, obe budete hledat dalsiho kupce resp. prodejce, zadna moralni lekce se konat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
24.9.17 15:26

Prodala, kšeft je kšeft. Neříkám kdybys to chtěla darovat, ale takto?? Prehnane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
24.9.17 15:44

Jo, jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie