Jsem blázen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2474
28.6.18 17:08
@Kikulele píše:
Pripominas me Sheldona ze serialu Teorie velkeho tresku :lol:

Penny, Penny, Penny? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
28.6.18 17:15
@Bandii píše:
Penny, Penny, Penny? :mrgreen:

To je můj večerníček. Miluju ten seriál.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
28.6.18 20:24

Není to úplně standardní záležitost.

Nejspíše to může být nějaký forma vysocefunčního autismu a nebo to může být na neurotickém základu.

To se podle internetu říct nedá - jestli k tomu chceš proniknout hlouběji, tak to chce vyšetření od klinického psychologa, ideálně od takového, co ví jak funguje atypický autismus u dospělých žen. On je trošku specifický.

V případě, že z toho vyleze autistické spektrum, tak alespoň budeš mít lepší možnosti porozumět tomu co se děje a vzhledem k časté dědičnosti to může pomoci najít vhodné cesty pro tvoje děti, jak jim zajistit jednoudšší cestu do dospělosti, než si možná měla ty.

Pokud by to pramenilo z úzkosti - tedy šlo o ten neurotický základ, tak to se dá docela slušně řešit psychoterapií a případně medikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.6.18 22:06
@Ou píše:
Není to úplně standardní záležitost.

Nejspíše to může být nějaký forma vysocefunčního autismu a nebo to může být na neurotickém základu.

To se podle internetu říct nedá - jestli k tomu chceš proniknout hlouběji, tak to chce vyšetření od klinického psychologa, ideálně od takového, co ví jak funguje atypický autismus u dospělých žen. On je trošku specifický.

V případě, že z toho vyleze autistické spektrum, tak alespoň budeš mít lepší možnosti porozumět tomu co se děje a vzhledem k časté dědičnosti to může pomoci najít vhodné cesty pro tvoje děti, jak jim zajistit jednoudšší cestu do dospělosti, než si možná měla ty.

Pokud by to pramenilo z úzkosti - tedy šlo o ten neurotický základ, tak to se dá docela slušně řešit psychoterapií a případně medikaci.

mohu se zeptat, ty s tim mas nejake zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.18 08:39

@Kobliha51 dřív jsem takova nebyla, a znám teorii ale na nem to všichni poznají na mě právě ne , tajím to a hledám vymluvy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.18 09:49

@pe-terka tak přesne anankastická porucha na mě sedi. Akorát příčinou není dětství , jak říkám s rodinou mam dobre vztahy a lásky dost

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová