Vykradený balík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
29.3.25 07:51

Na pošte mysleli že to asi nebudeme riešiť na polícii a jak jsmé to začali riešiť s polícii se Vic k tomu priklonili a melí k tomu jinaci zodpovednosť takových na poštách je dosť hodne jjsem skúmala na netu jestli kde Neco podobnyho prihodilo a je náš dosť čo se Neco cenného z balíku vzalo to by me ani nenapadlo Když je balík poistený že by nekdo byl takovyho neceho schopen prvá skúsenosť a poslední človek se stoho dostáva tesko nikdy se mi nič podobného nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.3.25 07:57

V době levných letenek bych si pro věc za 70 tisíc raději do Cech zaletěla než posílat poštou

• Citovat
  • Upravit
12
29.3.25 08:02

Už x krát jjsem tak drahé Neco nakúpila a vse mi byli doručeno Ted už človek Když vy že nemá istotu že ceho jsou lide :( schopní Ted už neverí nikomu ani v hodnote 100 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.25 13:17
@inkakřivák píše: Více

Reklamace má svoje předpisy. Poškozená nepřevzatá zásilka se jednoduše nevrátí odesilateli.

• Citovat
  • Upravit
79821
29.3.25 14:06

Holky, tak která mi pošle diamantovou tiáru v balíku? O výnos z pojistky se šábnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76230
29.3.25 14:09
že, od začátku je mi jasné, že jde o nový druh podvodu a tady zkoumá, jak to zaonačit, že gramáž balíku nesouhlasila :mrgreen: takový řetízek váží asi 10 deka, aby to bylo poznat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
29.3.25 14:13

Ona ti ještě nedošla??? Jsem to posílala už v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79821
29.3.25 14:16

@princess.consuela ještě ne. Počkám do pondělí a jestli se neobjeví, tak skaknu na poštu s policií za zády. To tak, aby ji někdo ukradl. Na kolik jsi to pojistila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
29.3.25 14:19

To je taky otázka, kterou musíme probrat, dlužíš mi polovinu za poštovné. Jen doufám, že se Česká pošta nepochlapí a tu cihlu fakt nedoručí. Já ti říkala, nechej to na předvánoční shon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
29.3.25 14:28

Dominiko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79821
29.3.25 15:46

@princess.consuela ta cihla byla celá? Jen abych věděla, jestli byla v balíku jen tiára nebo u menší zlata cihlicka, to víš, aby váha seděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33360
3.4.25 10:39
@Simona2089 píše: Více

Píšeš jak tatar, to je strašný. Nevěřím, že tam nějaký řetízek byl. Balík byl poškozený? Nebo proč jsi měla potřebu ho otevřít před poštou? To je panečku náhoda ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
3.4.25 10:58

To mi připomíná ten starý vtip.

Kluk na vojně dostane dopis.

„…Jožo, chcela som ti poslat petstokorunačku, ale obálka už byla zalepená, líbá máma.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.25 11:06
@arinecka píše: Více

Třeba se chtěla zakladatelka zkrášlit šperkem hned před poštou. :cert: :palec:

• Citovat
  • Upravit
33360
3.4.25 11:30
@Anonymní píše: Více