Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Na pošte mysleli že to asi nebudeme riešiť na polícii a jak jsmé to začali riešiť s polícii se Vic k tomu priklonili a melí k tomu jinaci zodpovednosť takových na poštách je dosť hodne jjsem skúmala na netu jestli kde Neco podobnyho prihodilo a je náš dosť čo se Neco cenného z balíku vzalo to by me ani nenapadlo Když je balík poistený že by nekdo byl takovyho neceho schopen prvá skúsenosť a poslední človek se stoho dostáva tesko nikdy se mi nič podobného nestalo
V době levných letenek bych si pro věc za 70 tisíc raději do Cech zaletěla než posílat poštou
Už x krát jjsem tak drahé Neco nakúpila a vse mi byli doručeno Ted už človek Když vy že nemá istotu že ceho jsou lide
schopní Ted už neverí nikomu ani v hodnote 100 kc
@inkakřivák píše: Více
Reklamace má svoje předpisy. Poškozená nepřevzatá zásilka se jednoduše nevrátí odesilateli.
Holky, tak která mi pošle diamantovou tiáru v balíku? O výnos z pojistky se šábnem.
@inkakřivák píše: Víceže, od začátku je mi jasné, že jde o nový druh podvodu a tady zkoumá, jak to zaonačit, že gramáž balíku nesouhlasila
Ona ti ještě nedošla??? Jsem to posílala už v úterý.
@princess.consuela ještě ne. Počkám do pondělí a jestli se neobjeví, tak skaknu na poštu s policií za zády. To tak, aby ji někdo ukradl. Na kolik jsi to pojistila?
To je taky otázka, kterou musíme probrat, dlužíš mi polovinu za poštovné. Jen doufám, že se Česká pošta nepochlapí a tu cihlu fakt nedoručí. Já ti říkala, nechej to na předvánoční shon.
@princess.consuela ta cihla byla celá? Jen abych věděla, jestli byla v balíku jen tiára nebo u menší zlata cihlicka, to víš, aby váha seděla.
@Simona2089 píše: Více
Píšeš jak tatar, to je strašný. Nevěřím, že tam nějaký řetízek byl. Balík byl poškozený? Nebo proč jsi měla potřebu ho otevřít před poštou? To je panečku náhoda ale…
To mi připomíná ten starý vtip.
Kluk na vojně dostane dopis.
„…Jožo, chcela som ti poslat petstokorunačku, ale obálka už byla zalepená, líbá máma.“
@arinecka píše: Více
Třeba se chtěla zakladatelka zkrášlit šperkem hned před poštou.
![]()