Vykradený balík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
28.3.25 08:38

Balík vykradnúť

Dobrý den preji vsem včera jse mi stala taková vec prosím o radu nebo kdo má skúsenosť Bydlime vw Fínsku balíček mi dorazil s Čech do Fínska maminka s Čech mi poslala zlatý retizek v hodnote 70000 kč balík byl také poistený na 70000 kč. Balík byl poslan do Fínska kde zrovna bydlime, balík jsem prevzala a zistila že retizek v balíku není krabičky jsou prázdne podali sme na pošte stiznost a dnes jedeme i k polícii vse tešíme my ve fínsku maminka v Čechách je nejaká možnosť že mi bude čiastka vrátená a nebo se dá nejak dopátrať k retizku dekuji moc o radu :( :,(

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75940
28.3.25 08:43
@Simona2089 píše: Více

tak určitě :zed: řetízek za 70 t v balíčku :zed: :cert:
nová finta, jak přijít k penězům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.3.25 08:53

@stinga
Jak to myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.3.25 08:55

Jaho mela poistený cenné veci se múzou posielať do 100 000 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75940
28.3.25 08:57

tak jak to píšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.3.25 09:05

No je že se to rešiť musí nemôže to zustat jen tak ja to reším na pošte i s polícii ty balíky máji taký nejakou tu kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75940
28.3.25 09:07

ne, na poště nemají žádnou kontrolu, aby zjistili, že do balíku nebyl žádný řetízek za 70 táců vložen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.3.25 09:14

Jak to vyte ale Když to jde do jiny krajiny tak proide balík kontrolou Proč pak balík poistime Když se nám v nem Neco stratí nebo výbere tak musí se to rešiť to nebyla hocijaká vec v balíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.25 09:18

Aby ti reklamaci uznali, musel by být balík zjevně poškozený, a být s ním zjevně manipulováno (přebal atd.). V takovém případě bys ho ovšem musela otevřít přímo při převzetí a ihned s poštovní doručovatelkou sepsat reklamaci. Že si nepoškozený balík převezmeš, doma rozbalíš a následně se rozhodneš obsah reklamovat, tak to nefunguje. Respektive možná v situaci, kdy by tam bylo rozbité křehké zboží.

• Citovat
  • Upravit
12
28.3.25 09:25

Ja idem balík mela v položeným stavu a otevrela jjsem ho pred poštou a hneď šla spatky na poštu to rešiť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.3.25 09:26

Postačia vydela že balík je v hrozným stavu ale me Neo oznámila abych to otevrela zrovna uni SLa jjsem bokem skontrolovať jestli balíček je ve vnútri a zistila jsem že tam nebyl hneď jeden to rešiť šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
28.3.25 09:42

Pokud mel balik poskozenou „pečeť“ tak si ho nemela prebirat a řešit to aktivně primo tam A pokud ji poskozenou neměl, tak ti nikdo nic nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.3.25 10:16
@Anonymní píše: Více

Je že muj prípad je jecte horší me byl retizek ukraden a balík byl spatky zabaleny a balík s Čech dorazil až ke mne do Fínska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.25 10:19

Pokud se stane a balík je při manipulaci se zásilkou ze strany pošty poškozený, bývá přelepen a obal je označený razítkem s datem na přebalu, zvlášť ty cenné.

• Citovat
  • Upravit
101452
28.3.25 10:20

Podminkou cenného baliku je to, ze musi byt zabalen tak, aby na nem byla vidět manipulace. Pokud toto nesplňoval, tak máš smůlu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák