Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Ivana 85 píše:
@Cenarius ale on to mysli tak ze ona si to mohla dat do boxu treba u Penny, ale ani to ulozili do boxu u Tesca a tim. padem ona zkousi kod zadat na uplne spatnym. miste. Nemluvi o ty jedny urcity prihradce.
Ano. Takto to dává smysl. ![]()
@Cenarius píše:
Ano. Takto to dává smysl.
Dlouhej den, co?
![]()
Taky souhlas, většinou je to v jiném výdejním boxu (nikoli v jiné přihrádce téhož boxu).
U nás to velmi často skončí místo v boxu na poště, čemuž jsem se chtěla vyhnout tím, že jsem to objednala do toho boxu, že.
Holky, máte někdo zkušenost?
Včera do alzaboxu dorazil balík přepravcem Balíkovna od firmy Albi. Balík je uhrazený. po zadání kódu se neotevřela dvířka a znovu už to kód nevzalo, bralo to jako vyzvednutý balík. Volala jsem tedy přímo na balíkovnu, kde kontaktovali daný alzabox a požádali o vyzvednutí zásilky uložení na hlavní poště. V průběhu odpoledne přišel mail, že se zasekly dvířka a že tedy balík bude vyzvednut a uložen na poště. Ale když sleduju zásilku online - tak stav hlásí stále vyzvednuto. Nevíte, jak dlouho to trvá? Na balík pochopitelně dost spěchám ![]()
@Salorka píše: Více
Mě se jednou zasekl, že alzabox zamrzl a dolovali to skoro týden. Jsem jim psala každý den.