Balíkovna box

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21059
18.1.24 19:37
@Ivana 85 píše:
@Cenarius ale on to mysli tak ze ona si to mohla dat do boxu treba u Penny, ale ani to ulozili do boxu u Tesca a tim. padem ona zkousi kod zadat na uplne spatnym. miste. Nemluvi o ty jedny urcity prihradce.

Ano. Takto to dává smysl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
18.1.24 20:11
@Cenarius píše:
Ano. Takto to dává smysl. :mrgreen:

Dlouhej den, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky souhlas, většinou je to v jiném výdejním boxu (nikoli v jiné přihrádce téhož boxu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
18.1.24 20:15

U nás to velmi často skončí místo v boxu na poště, čemuž jsem se chtěla vyhnout tím, že jsem to objednala do toho boxu, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
17.10.24 08:26

Holky, máte někdo zkušenost?

Včera do alzaboxu dorazil balík přepravcem Balíkovna od firmy Albi. Balík je uhrazený. po zadání kódu se neotevřela dvířka a znovu už to kód nevzalo, bralo to jako vyzvednutý balík. Volala jsem tedy přímo na balíkovnu, kde kontaktovali daný alzabox a požádali o vyzvednutí zásilky uložení na hlavní poště. V průběhu odpoledne přišel mail, že se zasekly dvířka a že tedy balík bude vyzvednut a uložen na poště. Ale když sleduju zásilku online - tak stav hlásí stále vyzvednuto. Nevíte, jak dlouho to trvá? Na balík pochopitelně dost spěchám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
18.10.24 09:22
@Salorka píše: Více

Mě se jednou zasekl, že alzabox zamrzl a dolovali to skoro týden. Jsem jim psala každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák