Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kupovala jsem si pred vinted neco, slo to poslat jen do balikovna boxu. Prisel mi kod na vyzvednuti, zadala jsem ho a pise mi to „nespravny kod“. Davam spravny. Mate nekdo zkusenost? Jak to z tama dostat?
@eva.pass píše:
Kupovala jsem si pred vinted neco, slo to poslat jen do balikovna boxu. Prisel mi kod na vyzvednuti, zadala jsem ho a pise mi to „nespravny kod“. Davam spravny. Mate nekdo zkusenost? Jak to z tama dostat?
Nepletete si nulu a óčko?
@eva.pass píše:
Páčidlem.
Jako fakt netuším co tady čekáš za odpověď. ![]()
@eva.pass píše:
Ještě se podívejte, ve kterém boxu ta zásilka je. Někdy se musí uložit jinde, protože ten původní box je plný. To z té smsky nevyčtete, chodí to v jiné nebo v mailu.
Luděk
@eva.pass píše:
Nám přišel jiný kód do SMS a jiný do e-mailu, platil ten v e-mailu.
Zavolala bych tam nebo napsala. ![]()
@Sylvania 333 píše:
Nám přišel jiný kód do SMS a jiný do e-mailu, platil ten v e-mailu.
Zavolala bych tam nebo napsala.
Pokud by bylo kódy dva, stačí zadat ten druhý, který ještě nevyzkoušela. Ať volá až poté, co by nefungoval i on. Podívat se na maily je asi to, co by zakldatelka měla udělat jako první. Zásilka je v těch boxech uložena jen dva dny.
Luděk
@Vztahový expert
A. I. experte, proč mi to píšeš.
Já mám balík dávno doma a s bootama se nebavím. ![]()
S.
@Vztahový expert píše:
Ještě se podívejte, ve kterém boxu ta zásilka je. Někdy se musí uložit jinde, protože ten původní box je plný. To z té smsky nevyčtete, chodí to v jiné nebo v mailu.Luděk
A jak to má zjistit? Když box ji to ukáže až po zadání kódu? Navíc žádný jiný box neotevře.
@Sylvania 333 píše:
@Vztahový expert
A. I experte, proč mi to píšeš
Já mám balík dávno doma.
S.
Proto taky píšu „nevyzkoušela; ať volá poté“ a ne „vyzkoušejte; volejte poté“. Nepíšu to vám, na vás jen reaguji. Obsah mého komentáře je adresován zakladatelce, a ten obsah má souvislost s tím, co píšete vy, proto jsem vás citoval. Rád jsem vám jako vztahový expert vysvětlil diskuzní postup, který je v diskuzích standardem.
Luděk
@Cenarius píše:
A jak to má zjistit? Když box ji to ukáže až po zadání kódu? Navíc žádný jiný box neotevře.
Třeba tím, že se podívá do mailu, jak v komentáři, který citujete, píšu. Když tam informace o tom, že je v jiném boxu, bude, má vyřešeno. Když nebude, bude řešit dál.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Třeba tím, že se podívá do mailu, jak v komentáři, který citujete, píšu. Když tam informace o tom, že je v jiném boxu, bude, má vyřešeno. Když nebude, bude řešit dál.Luděk
A jak by jí to pomohlo? Použil jsi aspoň jednou v životě tyto výdejní boxy?
@Cenarius píše:
A jak by jí to pomohlo? Použil jsi aspoň jednou v životě tyto výdejní boxy?
Pomohlo by jí to tak, že by ten kód zkusila zadat v boxu, kde se zásilka opravdu nachází, a nepoužívala ho tam, kde ta zásilka není. Což by ve výsledku mohlo pomoci tak, že by se ke své zásilce dostala, o což nejspíš zakldatelce jde. Ano, použil jsem je několikrát a na základě zkušenosti s přesměrováním zakladatelce radím.
Luděk
@Cenarius ale on to mysli tak ze ona si to mohla dat do boxu treba u Penny, ale ani to ulozili do boxu u Tesca a tim. padem ona zkousi kod zadat na uplne spatnym. miste. Nemluvi o ty jedny urcity prihradce.