Problém s balíčkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.1.24 20:06

Problém s balíčkem

Ahoj stala se mi taková věc. Objednala jsem si balíček na dobírku do z-boxu. Aplikace stále hlásí že je na cestě, jenže se mi ozvala nějaká paní, že ho měla ve svém boxu u svého balíčku a vzala ho. Jsme domluvené, že mi ho předá jenže já teď nevím co s tím. Může mu někdo poradit? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
16.1.24 20:08

Zavolat na zásilkovnu a řešit tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3316
16.1.24 20:47

Pani by ti ho neměla jen tak předat, pokud je na dobírku. Zavolat na infolinku, kde jí sdělí kod pro zaslání balíčku zpět na depo a oni ho doručí znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.24 22:07
@zuza92 píše:
Pani by ti ho neměla jen tak předat, pokud je na dobírku. Zavolat na infolinku, kde jí sdělí kod pro zaslání balíčku zpět na depo a oni ho doručí znova.

Bohužel jsem četla o tom, že by ho vůbec odnášet neměla. Navíc na balíčku bylo mé jméno a i tak jediná věc ji napadla ho vyfotit a dat na fb zda někdo neví zda je můj. Cele odpoledne jsem dostávala zprávy. 8o

• Citovat
  • Upravit
3316
16.1.24 23:03
@Anonymní píše:
Bohužel jsem četla o tom, že by ho vůbec odnášet neměla. Navíc na balíčku bylo mé jméno a i tak jediná věc ji napadla ho vyfotit a dat na fb zda někdo neví zda je můj. Cele odpoledne jsem dostávala zprávy. 8o

Pokud by ho tam nechala, byl by proces jednodušší, ale tak to nemohla vědět. Vlastně je to chyba kurýra, že si nepohlídal schránku. Ale ta dobírka je problém, takhle ji nemáš komu zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
17.1.24 07:44
@zuza92 píše:
Pokud by ho tam nechala, byl by proces jednodušší, ale tak to nemohla vědět. Vlastně je to chyba kurýra, že si nepohlídal schránku. Ale ta dobírka je problém, takhle ji nemáš komu zaplatit.

Tak to je paní asi úplně vymaštěná, ne? Nemohla vědět? Jakoze jé, mám tady dva balíčky, tak si ten druhy vezmu a budu koumat co s nim a otravovat cizi ženskou, místo abych dvířka jednoduše zaklapla a nechala ho tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
17.1.24 07:47
@Anonymní píše:
Bohužel jsem četla o tom, že by ho vůbec odnášet neměla. Navíc na balíčku bylo mé jméno a i tak jediná věc ji napadla ho vyfotit a dat na fb zda někdo neví zda je můj. Cele odpoledne jsem dostávala zprávy. 8o

Twl než se s tím takhle matlat, to bych ji snad odepsala, ať si to vyřeší sama, když si ten balík vzala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák