Temu.com nakupujete ?

smajlik345
13.1.24 20:07

temu.com nakupujete ?

Nakupujete někdo z temu.com oblečení?
Nebo cokoliv jiného.
Zajímá mě kvalita věcí, dodání, zda se dá platit dobírkou atd

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
13.1.24 20:16

Oblečení ne. Beru hlavně příslušenství k elektronice. Jakože obaly, kryty, řemínky k Apple Watch, za ty prachy jsou pecka. Na dobírku to určitě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.1.24 20:17

Přijde to vždycky do nejbližší Zasilkovny, poslední objednávka tu byla snad za pět dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21043
13.1.24 20:17

Nic. Všechno jsou to nejlevnější šmejdy a každou objednávkou Čína bohatne a Evropa chudne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
13.1.24 20:22

A je to to samé, co SHEIN? Mně se zobrazují občas reklamy a přijde mi, že je to úplně to samé.

• Citovat
  • Upravit
66859
13.1.24 20:28
@Kolicek95 píše:
A je to to samé, co SHEIN? Mně se zobrazují občas reklamy a přijde mi, že je to úplně to samé.

maji mnohem sirsi nabidku a levnejsi ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.1.24 20:39

Kvalita jak co, oblečení je téměř všechno syntetika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37228
13.1.24 20:44

Oblečení ne, brala sem tam nějaké blbinky před Vánoci, přišlo to asi za týden. Musíš platit kartou předem, dobírku nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
13.1.24 20:57

Na Temu platim kartou online (mame 1 ucet vyhrazeny na „pofidernejsi“ platby). Dodani velmi rychle diky Zasilkovne (Aliexpress zdrzuje prave Ceska posta…).
Nakoupila jsem od podzima spoustu veci - vanocni ozdoby, svetelne retezy, kancelarske zbozi, ruzna fotopozadi, samolepky, kravinky pro deti do soutezi, karnevalove kostymy, drevene spachtle, veci na tvoreni, zaviraci pytliky…).
Z obleceni pouze nekolikery detske cerne bavlnene puncochace - totozne jako v HM a CA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
13.1.24 21:08
@Cenarius píše:
Nic. Všechno jsou to nejlevnější šmejdy a každou objednávkou Čína bohatne a Evropa chudne.

A kde myslíš, že taková Alza nakupuje 99 % všech těch obalů na mobily, řemínků na hodinky a podobných pičičverek? Jistěže v Číně, akorát tě pak věc hodnoty dolaru vyjde na 3 stovky plus stovka poštovný. Ráda podpořím české výrobce a podnikatele, ale takhle fakt ne, díky. To mi přijde jako nechutná odrbávačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13854
13.1.24 21:13

Ty věci jsou úplně to samý, co Aliexpress.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.1.24 21:29

Kupovala jsem si tam sadu legín. Tuším 5 nebo 7 jich bylo v balení. Jsou příjemné. A zatím jsou ok. Ani sušička jim nevadí. Nosím je pod delší tuniky/šaty v zimě místo silonek. Dneska jsem si říkala, že bych si jednu nebo dvě sady přikoupila. A je čas, ať se podívám, jestli ty samé nemají i 3/4. Ať mám na jaro zásobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5294
13.1.24 22:01

Nenakupuju ani na Temu, ani na Sheinu, ani Aliexpressu. Snazim se kupovat jenom podstatne veci a pokud mozno co nejvic “lokalni”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31308
14.1.24 00:51

Kupuju tam takovy blbinky, gumičky do vlasů, synovi gumovaci propisky, privesky na klice, pro sebe nějakou bizuterii, plastove stojánky, rámečky na fotky atp. stoji to opravdu smesne ceny a v těhle kategoriich srovnatelná kvalita s tim, co se da koupit v ČR v obyč kramech.
Obleceni zatim moc ne, asi jen nějakou celenku a vlastně ted před Vánoci sem koupila takovou tu oversize plysakovou mikinodeku, ta je naprosto boží :srdce:. Mam tam v košíku nejake tricko pro syna, ale zatim sem neobjednala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
14.1.24 01:00

Timto odpadem si znečišťovat domov opravdu nechci. A nechci podporovat otročeni děti, matek a všech, co tam pracuji. Si uvědomte, za jakou cenu je to levný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák