Temu.com nakupujete ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
14.1.24 12:18

Ne, nekupuji tam nic a zejména bych tam nekoupila nic, s čím manipulují moje děti. A to ani oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KerrisKate
14.1.24 13:00

Byla bych opatrna, hlavne s oblecenim po te afere, co se objevila kolem Sheinu a obdobnych spolecnosti, co prodavaji takhle levne hadry.

U Sheinu uz bylo potvrzeno, ze vetsina obleceni, ktere exportuji, nesplnuje regulace EU ohledne toxickych latek v materialech. V CR se o tom jeste moc clanku nepise, ale v zahranici se da najit spousta verohodnejsich zdroju, clanek, co to docela pekne shrnuje, je treba tady (ackoliv jak jsem psala, na verohodnejsi studie je treba sahnout do zahranicnich zdroju): https://www.ekonews.cz/…-nej-kratke/

Nehodlam tenhle trh podporovat a za me bude Temu prakticky stejne… ty penize me za to nestoji :)

• Citovat
  • Upravit
10029
14.1.24 13:18

Nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
14.1.24 13:21

Podle me je to trochu drazsi Aliexpress. Beru spis na Ali, i kdyz parkrat sem vzala i z Temu. Dodani z Ciny je vzdy cca dva az tri tydny. Vyjimecne nejake levne postovne dyl.

Beru tam ruzne potreby na tvoreni, koralky, kaminky, barviva. Nebo hezke drevene montessori hracky a pomucky. Taky detske karnevalove kostymy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
14.1.24 17:50
@Kelsey píše:
Kupovala jsem si tam sadu legín. Tuším 5 nebo 7 jich bylo v balení. Jsou příjemné. A zatím jsou ok. Ani sušička jim nevadí. Nosím je pod delší tuniky/šaty v zimě místo silonek. Dneska jsem si říkala, že bych si jednu nebo dvě sady přikoupila. A je čas, ať se podívám, jestli ty samé nemají i 3/4. Ať mám na jaro zásobu.

Fakt? A bavlněný nebo takový funkční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.1.24 18:05
@Taktinevím píše:
Fakt? A bavlněný nebo takový funkční?

Oni nemají asi nic bavlněného. Kupodivu je to příjemné, přestože je to polyester. Ani se nijak nevytahují, nic nikde nevisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28752
14.1.24 18:33

Nenakupuju tam. Stačí nám aliexpress.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
17.1.24 18:13
@Kelsey píše:
Oni nemají asi nic bavlněného. Kupodivu je to příjemné, přestože je to polyester. Ani se nijak nevytahují, nic nikde nevisí.

Jo, rozumím. A za tuhle cenu? Těch 1190? To zase takovej zázrak není, já mám ze sinsay nebo Gate asi levnější. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
17.1.24 18:14
@smajlik345
@smajlik345 píše:
Nakupujete někdo z temu.com oblečení?
Nebo cokoliv jiného.
Zajímá mě kvalita věcí, dodání, zda se dá platit dobírkou atd

Nic, odrazuje mě ta jejich agresivní reklama.
Zlatý Wish.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
17.1.24 18:16
@Mar__tanka1983 píše:
Kupuju tam takovy blbinky, gumičky do vlasů, synovi gumovaci propisky, privesky na klice, pro sebe nějakou bizuterii, plastove stojánky, rámečky na fotky atp. stoji to opravdu smesne ceny a v těhle kategoriich srovnatelná kvalita s tim, co se da koupit v ČR v obyč kramech.
Obleceni zatim moc ne, asi jen nějakou celenku a vlastně ted před Vánoci sem koupila takovou tu oversize plysakovou mikinodeku, ta je naprosto boží :srdce:. Mam tam v košíku nejake tricko pro syna, ale zatim sem neobjednala…

Mikinodeku koupíš kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
17.1.24 18:17
@Sylvania 333 píše:
Mikinodeku koupíš kdekoliv.

Ale za dvojnasobek ceny. A bude to ta čínská od překupníka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
17.1.24 18:19
@Mar__tanka1983 píše:
Ale za dvojnasobek ceny. A bude to ta čínská od překupníka 8)

Ne, máme za tři stovky, ne z Číny, a je tak velká, že bychom se do ní vešli všichni 3 i s morčetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
17.1.24 18:37
@Sylvania 333 píše:
Ne, máme za tři stovky, ne z Číny, a je tak velká, že bychom se do ní vešli všichni 3 i s morčetem.

Prosim odkaz, děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6217
23.2.24 10:22
@Psylocke píše:
Timto odpadem si znečišťovat domov opravdu nechci. A nechci podporovat otročeni děti, matek a všech, co tam pracuji. Si uvědomte, za jakou cenu je to levný.

Tak já tam třeba koupila kleštičky na drápky pro kočku, které jsem u nás neviděla a fakt jsou super. Až po koupi jsem našla, že se dají koupit i 3× dráž u nás ty samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6217
23.2.24 10:30
@Fett píše:
Ne, nekupuji tam nic a zejména bych tam nekoupila nic, s čím manipulují moje děti. A to ani oblečení.

A u nás nekupujete nic co pochází z číny? Samozřejmě nic pro děti, mám už dospělého. Jinak se to nepozná. Kupovala jsem třeba tyto nůžky za 7 kč a jsou i dle recenzí opravdu super i ostré, perfektní. Bylo to rychleji, než je někde shánět po galanteriích, které vymizely. Pokud bych je sehnala, věřím, že původ bude stejný. To samé nůžky na drápky pro kočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák