Temu.com nakupujete ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17909
23.2.24 11:06
@nikitice píše:
A u nás nekupujete nic co pochází z číny? Samozřejmě nic pro děti, mám už dospělého. Jinak se to nepozná. Kupovala jsem třeba tyto nůžky za 7 kč a jsou i dle recenzí opravdu super i ostré, perfektní. Bylo to rychleji, než je někde shánět po galanteriích, které vymizely. Pokud bych je sehnala, věřím, že původ bude stejný. To samé nůžky na drápky pro kočku.

ja se fakt snazim Cinu nakupy nepodporovat. Nedari se to uplne vzdy, ale co to jde
cvakacky ma treba japonska KAI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
23.2.24 14:01
@Eliška píše:
ja se fakt snazim Cinu nakupy nepodporovat. Nedari se to uplne vzdy, ale co to jde
cvakacky ma treba japonska KAI

Tak už je mám a za hubičku i ze Stoklasy a řekla bych, že stejné. Nebo tato kadidelnice, je v různých českých eshopech či čajovně nebo jsem ji viděla v prodejně s léčivými náramky a na temu je za stovku. Nejde jen o peníze, ale o to, že i v obchůdcích najdete zboží co mají na temu a je to totožné. Buď to koupím a pak si toho všimnu v obchodě nebo naopak. Já nerada chodím po obchodech, takže cestou do práce, kdy jedu skoro hodinu nebo při cestě z si naklikám co potřebuji :-) Zkusila jsem i šaty. Objednávala jsem dřív z wish a fakt v nich člověk nikoho nepotká. Tam nejde o cenu vůbec, ale o modely. Jsem ráda, když někde na dovče objevím nevšední model a to na temu jsou takové na které nenarazím, jelikož té plážové kolekce tu je furt málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17909
23.2.24 14:53

@nikitice ja to nikomu neberu, kazdy mame jine nastaveni
ja nenakupuju ani na Shein, Ali ap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
23.2.24 15:01
@Eliška píše:
@nikitice ja to nikomu neberu, kazdy mame jine nastaveni
ja nenakupuju ani na Shein, Ali ap

Tam jsem nekupovala taky nikdy, ale kdysi na wish právě šaty na dovču.-) Na ali mi to nějak nešlo, ale ani jsem tam neviděla takové věci. No toto stačí. Já si myslím, že už nemám co teď objednávat. Čekám na šaty ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudovakaj
23.2.24 19:52

Také nenakupuji, už jsem se naučila, že je lepší kupovat kvalitní zboží. I když to už člověk taky musí pomalu hledat, aby koupil kvalitu.

• Citovat
  • Upravit
810
24.2.24 18:01
@smajlik345 píše:
Nakupujete někdo z temu.com oblečení?
Nebo cokoliv jiného.
Zajímá mě kvalita věcí, dodání, zda se dá platit dobírkou atd

Koupila jsem čtyři trička, tři z toho 100,%polyester a to zrovna nemusím.
Hledám jiný materiál. Najdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
24.10.25 18:32

Krasny den, potřebovala bych poradit tesneni na lahev průměr 6 cm a druhou průměr 5,5 cm.
nasla jsem jen 8 ks, z nichž jedna je 5,8 cm(ostatní vubec nepouziju)
presne rozměry jsem nenašla a to uz hledám 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.25 20:19

Kupuju tam hodně věcí, vše platím dopředu a vždy vše přišlo, zboží se dá i vrátit a bez problémů se vrátí i peníze…ono je vtipné, že i mámy v rejži se chlubí certifikovanými hračkami a přitom všechny ozdoby modelín a postavičky, třpytky, atd je totožné jako na Temu…takže si stejný smyslobox udělám za pětinovou cenu…jinak mám i rifle, dětem občas nějaký kostým, na šití doplňky, boty na mažoretky, třásně,…koralky na náramky, gumičky na náramky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.25 20:20

@Bubu2828 u každého výrobku je psané, jaké je složení materiálu

• Citovat
  • Upravit
810
24.10.25 22:48

Chtela bych na temu koupit těsnění na láhev průměr 6 cm a druhou láhev průměr 5,5 cm. tesneni jsem nasla jen po 8 ks, z nichž jedno je 5,8 cm(ostatní vubec nepouziju) Tesneni pouzitelnych rozměrú jsem nenašla a to uz hledám dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák