Bambino mio

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
6.7.10 13:28

Bambino mio

Holky jak to děláte,že vám to z té plíny nevyteče?Máme bambino mio a Kačenka má tři měsíce a pokaždém bobikovi jí to vyteče z nohavice. :zed: Do šesti nedělí jsem jí dávala jěště jednu čtvercovou plínu do trojuhelníku složenou tak to šlo,ale kdo to má prát.Poradte finty a fintičky prosím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51750
6.7.10 14:24

Danyny a jaké bambino mio myslíš? Vícevrstvé plenky, či jen svrchní kalhotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
6.7.10 14:29

Dany napiš holkám sem, tam ti poradí https://www.emimino.cz/…nkovani/763/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.7.10 14:30

Holky poradí i tady. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.7.10 14:32

Denyny pokud myslíš vícevrstvé plenky, tak ty dáváš asi do svrchních kalhotek narovno, co?
Jestli ano, tak by to šlo vyřešit takto, ale to by jsi asi musela přidat ještě nějakou vkládačku dovnitř. :think:
 http://www.latkovepleny.info/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
6.7.10 17:12

Ten system bambino mio (vicevrstve na rovno a na to svrchnaky) je fajn, ale ne na tekute kakani. Doporucuju koupit trochu prostornejsi svrchnaky (treba haipa daipa, jsou na patentky) a vyzkouset vazaci plenky, bud disana nebo hemp hour strap. Do vazacky dat ty, co normalne davas do bm svrchnaku. A plinky narovno davej jen kdyz vis, ze dite je vykadene a ze chvilku kadit nebude, kdyz chces stihlejsi baleni, aby se mohlo ucit otacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.7.10 19:51

Taky to vytíkalo. Nevytíká třeba z Popolini těch tvarovaných - jedny jsou dvouvelikostní na patentky (dražší) a druhé jedna velikost 3-15 kg. K obojím je ale nutno dokoupit i kalhotky Popolini, Bambino mají na ně moc úzký střih. Zrovna budu tyhle plínky prodávat, když tak písni SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.7.10 20:03

Jo ty plíny jsou vícevrstvé a skládám je na rovno zkusím to skládání co jste poslali.
:palec: Díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
6.7.10 21:53

Tak já se chci jen přidat, že pokud dcerka měla tekutou stoličku, tak mi Bambino Mio proteklo téměř vždy… :evil:
Já jsem zůstala u vázacích Disan, které nejsou finančně náročné a dobře se dají upravit. Taky někdy protekly, ale ne nijak šíleně. A na ně nějaká kvalitní svrchní
kaťata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky