Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
6.7.10 07:34

Holky jedny krásné vlňáčky na mimi na MMB
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
6.7.10 13:47

My, kdyz jsme jeli na dovolenou, a byla tam pracka, tak jsem vezla latkovky, i ty spinavy z noci pred tim. Kdyz pracka neni, dojde bohuzel na hnusky. Stejne jako ostatni, vecer pred odjezdem vyperu.

Borisko pokud jde o fajnovy pliny pro extra prilezitoti - beru to, co je prakticke, AIO nebo kapsovku. A to na cestu tam i zpatky, plus jednu rezervni. Predstava, jak nekde vyslikam prcka (hlavne v zime),motam do ctvercu a zavazovacek, za zadkem mi funi a preslapuje nejakej netrpelivec a ja se potim jak vrata od chliva mne teda nikdy nelakala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
6.7.10 17:19

A susicka. Udelalo se hnusne a vezla jsem domu mokre pliny :roll: No nic, jsem je hned hodila do pracky, abych je prohnala na 60, a ta susicka… je zkatka susicka. Priste kaslu na nejaky extraburty, budou pouze a jen ctverce a svrchnaky, v kombinaci s hnuskama. Skoda, ze uz nebyla ta moje plina, byla by se fakt hodila :-(

k dr a spol, beru aio, kapsovky, staci i kalhotkova plina a svrchnaky. Delam to tak, ze z domova dostane to, co normalne, takze vazacku a to svliknu, hodim do pytle a vytahnu nejakou snadno nandavaci. A plus mam jednu v zaloze, kdyby si ji hned pocural

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.7.10 19:33

Zdravím z divočiny :mavam:
Valchu sem nesehnala, ale kýbl a zvon stačil. To máchání plen v řece v lese byla romanťááááárna :huban:
Každý den bych to teda dělat nechtěla, ale takhle na pár dní to bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pami
7.7.10 09:52

děvčata zdravím po dovolených a budu bééééééééééčet.Můj balíček s megerkou a s přešitou plínkou se mi ztratil.Putuje ke mě už tři týdny a stále nic.Prcek má po těch neštovkách ještě boláky a flekance.Bojím se s ním jít na slunko.
K Dr.beru kapsovky jen se základní vložkou a nebo normoš čč na rovno.efík

• Citovat
  • Upravit
nepřihl.Cappy
7.7.10 17:23

Ha, tak to je teda gól, nechce mě to pustit na emimino 8-o
Odhlásilo mě to a nechce mě to znovu přihlásit :zed:
A to zrovna teď, když něco řeším s Katy :pocitac: :pocitac: :pocitac: :twisted: :twisted: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
nepřihl.Cappy
7.7.10 17:27

Katy, tak cos viděla? :cert:

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Katy2
7.7.10 17:40

No viděla jsem tu adresu té sestřenice.

a taky mě to nechce nechat se přihlásit na emimino :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Katy2
7.7.10 17:40

kurni a dělá si to co chce, napsala jsem že jsem tam viděla adresu té sestřenice a ono se to tady ta věta neukázala 8-o

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Katy2
7.7.10 17:41

ty jo nějak to blbne, chvíli to tam je chvíli ne, co se to probůh s stím emiminem děje? 8-o

• Citovat
  • Upravit
nepřihl.Cappy
7.7.10 17:42

Katy, jsem ráda, že v tom nejsem sama :oops: :wink: :mrgreen: :lol:

No právě, adresa sestřenice, to je vše, co je vidět v podrobnostech nákupu/prodeje.
Prostě tohle by se jí taky mělo po zaplacení objevit.

• Citovat
  • Upravit
8297
7.7.10 17:44

Devcata, hlavne nepanikarit, at nedopadnete jak Baba minule, kdyz jsem ji poradila, at si necha poslat nove heslo, se pak nemohla prihlasit nekolik dnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Katy2
7.7.10 17:47

Jo ono bude zase nějaký problém v systému, tak že musíme s Cappy vydržet.

čiči co se děje na nosnicích? Když tak informuj. :lol:

• Citovat
  • Upravit
nepřihl.Cappy
7.7.10 17:48
čičinka píše:
Devcata, hlavne nepanikarit, at nedopadnete jak Baba minule, kdyz jsem ji poradila, at si necha poslat nove heslo, se pak nemohla prihlasit nekolik dnu…

Zatím trpělivě čekám, ale už mi pomalu dochází.
O nové heslo žádat nebudu, je nás hodně, kterým se nejde přihlásit

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Katy2
7.7.10 17:54

Cappy ještě mě napadá, na tom ebay zkusit se zeptat některých co už přes ebay něco prodávaly, co se jim pak zobrazuje u toho kupujícího. Zda fakt ona jako prodávající nevidí i něco jiného. Jako majitele účtu na ebay a nebo tak něco. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí