Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepřihl.Cappy
7.7.10 17:57

Katy, on je ten ebay v tomhle hodně anonymní, nemůžeš se podívat někomu do profilu, jak se třeba jmenuje - to nejde.
Co jsem tam tak pochytila, tak si dávají pozor, aby neunikly žádné osobní informace.
I to dopisování s onou prodávající probíhá přes ebay - né přímo přes naše maily.
Prostě zadám, že chci konktaktovat prodejce, oni jí zašlou můj dotaz a pak mi zašlou od ní odpověď - prostě nepřímá konverzace

• Citovat
  • Upravit
nepřihl,Cappy
7.7.10 18:01

To samé, co se týče PayPalu, u mojí platby uvidí max můj mail + tu shipping adress (sestřenice v Němec).
Prostě v obou případech vidí jen to, co jsem tam sama zadala

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Katy2
7.7.10 18:06

tak pak nechápu kde je problém, kde přišla na to že to posílá někomu jinému a né tobě. :think:

• Citovat
  • Upravit
nepřihl.Cappy
7.7.10 18:10
nepřihlášená Katy2 píše:
tak pak nechápu kde je problém, kde přišla na to že to posílá někomu jinému a né tobě. :think:

No, nejdříve jsem se jí zeptala, zda posílá do ČR, odepsala že ne. To pro mě nebyl problém, protože jsem věděla, že v záloze je ta sestřenka, tak jsem jí to napsala, že to nevadí, že mám v Němec někoho, kdo by mi to pak předal.
No a od té doby s ní není řeč.
Jako já už ji nechápu, oháněla se pořád tím, že nemůže poslat nic na adresu, kterou jí jen tak pošlu bokem.
Jak jsi sama ale viděla, nic bokem není, adresa je vyplněná přímo v lejstrech o prodeji :roll:
Na palici toto :zed:

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Katy2
7.7.10 18:13

Hmm tak v tom případě je jí to jasné, že jsi změnila adresu když jsi se ptala na to zda posílá do čech. Jen nechápu v čem je problém. :think:

• Citovat
  • Upravit
nepřihl.Cappy
7.7.10 18:16

Katy, já už fakt nevím, o co jí jde.
Vždyť je krytá, oficiálně jsem vyplnila německou adresu - jde to dohledat.
Já nevím, asi má strach, abych ji pak třeba neobvinila, že to neposlal přímo mě - na mou adresu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Katy2
7.7.10 18:18

fakt nechápu o co jí jde, ale co teď? Jak to jako chceš vyřešit? :think: Jako ona do čr neposílá, tzn. že co, že ti jako vrátí peníze a nebo co?

• Citovat
  • Upravit
nepřihl.Cappy
7.7.10 18:20

Ne, musím ji přesvědčit, že mám pravdu já a že to má poslat skutečně do těch němec, jak jsem všude uvedla.
Ale jak na to? Jak ji přesvědčit? :roll:

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Katy2
7.7.10 18:30

Cappy no snad se ti to nějak povede.

• Citovat
  • Upravit
NeNeNa
7.7.10 19:50

No to je opruz…Zlababoooooo, kde jsi? :lol:

Ja dnes vyrazila do Brany pro prefoldy, a zas prdlajz, nemeli - ani prefoldy, ani twofoldy. Mne tam proste neni souzeno. Zlata Bavlnka!

• Citovat
  • Upravit
ZlaBabababa
7.7.10 19:59

Tady :mrgreen:
hahááá, tak sláva, že jsme to neodskákaly zas jen my

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Katy2
7.7.10 20:04
ZlaBabababa píše:
Tady :mrgreen:
hahááá, tak sláva, že jsme to neodskákaly zas jen my
:lol: :lol: :lol: :lol: Kurnik ale sere mě to, se nikam nemůžu dostat. :cert: :cert: :cert:
  • Citovat
  • Upravit
nepřihl. Katy2
7.7.10 20:21

NeNo a proč furt do té Brány teda lezeš? :lol:
Jo došly už ti konečně ty prachy za capačky?

Babo a co ta vlněná vkládačka, jak to s ní vypadá?

• Citovat
  • Upravit
ZlaBabababa
7.7.10 20:23

Vkládačku sem dneska poslala čiči, páč ji používá nejvíc a nejlíp ji zhodnotí (šplhám, co? :mrgreen: ). Dostala sem i jednu nalanolinovanou, tu sem měla do zavazovaček. Dobrý, ale v těch vedrech mimino moc učůraný nebylo

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. Katy2
7.7.10 20:28

Teprve dnes? :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play