Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
To samé, co se týče PayPalu, u mojí platby uvidí max můj mail + tu shipping adress (sestřenice v Němec).
Prostě v obou případech vidí jen to, co jsem tam sama zadala
tak pak nechápu kde je problém, kde přišla na to že to posílá někomu jinému a né tobě. ![]()
nepřihlášená Katy2 píše:
tak pak nechápu kde je problém, kde přišla na to že to posílá někomu jinému a né tobě.
No, nejdříve jsem se jí zeptala, zda posílá do ČR, odepsala že ne. To pro mě nebyl problém, protože jsem věděla, že v záloze je ta sestřenka, tak jsem jí to napsala, že to nevadí, že mám v Němec někoho, kdo by mi to pak předal.
No a od té doby s ní není řeč.
Jako já už ji nechápu, oháněla se pořád tím, že nemůže poslat nic na adresu, kterou jí jen tak pošlu bokem.
Jak jsi sama ale viděla, nic bokem není, adresa je vyplněná přímo v lejstrech o prodeji ![]()
Na palici toto ![]()
Hmm tak v tom případě je jí to jasné, že jsi změnila adresu když jsi se ptala na to zda posílá do čech. Jen nechápu v čem je problém. ![]()
Katy, já už fakt nevím, o co jí jde.
Vždyť je krytá, oficiálně jsem vyplnila německou adresu - jde to dohledat.
Já nevím, asi má strach, abych ji pak třeba neobvinila, že to neposlal přímo mě - na mou adresu ![]()
fakt nechápu o co jí jde, ale co teď? Jak to jako chceš vyřešit?
Jako ona do čr neposílá, tzn. že co, že ti jako vrátí peníze a nebo co?
Ne, musím ji přesvědčit, že mám pravdu já a že to má poslat skutečně do těch němec, jak jsem všude uvedla.
Ale jak na to? Jak ji přesvědčit? ![]()
No to je opruz…Zlababoooooo, kde jsi? ![]()
Ja dnes vyrazila do Brany pro prefoldy, a zas prdlajz, nemeli - ani prefoldy, ani twofoldy. Mne tam proste neni souzeno. Zlata Bavlnka!
ZlaBabababa píše:
Tady
hahááá, tak sláva, že jsme to neodskákaly zas jen my
NeNo a proč furt do té Brány teda lezeš? ![]()
Jo došly už ti konečně ty prachy za capačky?
Babo a co ta vlněná vkládačka, jak to s ní vypadá?
Vkládačku sem dneska poslala čiči, páč ji používá nejvíc a nejlíp ji zhodnotí (šplhám, co?
). Dostala sem i jednu nalanolinovanou, tu sem měla do zavazovaček. Dobrý, ale v těch vedrech mimino moc učůraný nebylo
Katy, on je ten ebay v tomhle hodně anonymní, nemůžeš se podívat někomu do profilu, jak se třeba jmenuje - to nejde.
Co jsem tam tak pochytila, tak si dávají pozor, aby neunikly žádné osobní informace.
I to dopisování s onou prodávající probíhá přes ebay - né přímo přes naše maily.
Prostě zadám, že chci konktaktovat prodejce, oni jí zašlou můj dotaz a pak mi zašlou od ní odpověď - prostě nepřímá konverzace