Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mam dve plonkove zavazovacky Disany, nejaky zajemce? Vypadaj skoro jako nove ![]()
Achdarku bylas to ty, komu se zmrsila Fuzzi? Ta moje s kopretinama se tak nejak rozlozila, kytkovana latka, igelit, fleece. Funguje to normalne, ale susti to
Este, ze mam jen jednu.
neno, já bych si je vzala, škoda že jich nemáš více
když tak napiš do sz tvoje požadavky ![]()
Borisko no já bych teď mohla postrádat tak 4ks, fakt mám těch plenek teď nějak moc. ![]()
NeNo, hlavně na mě nezapomeň s těma BG a IB sio, s těma už počítám ![]()
a vůbec, už nic nenabízet! už neutrácím ![]()
Borisko poslala sem ti SZ
Mam taky pet techhletech http://i.mimibazar.cz/…10103904.jpg
Kdyby nekdo…nez to vrazim na MMB.
NeNa píše:Achdarku bylas to ty, komu se zmrsila Fuzzi? Ta moje s kopretinama se tak nejak rozlozila, kytkovana latka, igelit, fleece. Funguje to normalne, ale susti toEste, ze mam jen jednu.
Ano, to je přesně ono. Já jich mám víc, ale zatím to dělá jen jedna. Doufám, že u toho zůstane.
Api má první zub ![]()
HOlky nutně potřebuji nějakou AIO plenku, tak šup s návrhy které se vám osvědčily. ![]()
Katy2 píše:
HOlky nutně potřebuji nějakou AIO plenku, tak šup s návrhy které se vám osvědčily.
MMT ![]()
zuzanecka81 píše:
Cappy, bych třeba něco vyměnila, doplatila. nechtěla bys libštátský čtverce?
Zuzko, celou výbavičku schovávám na další prtě ![]()
Max budu dávat pryč jen vv vel. M, protože mě nějak omrzely ![]()
Hmm Pavli tak jsem nějakou našla AIO tu MMT, ale chce za ní 420kč, to se mi zdá za použitou moc, ne? ![]()
Katy2 píše:
Hmm Pavli tak jsem nějakou našla AIO tu MMT, ale chce za ní 420kč, to se mi zdá za použitou moc, ne?
Katy, taky se mi to zdá dost.
Já jsem tenkrát za ty své dala sned jen cca 200 ![]()
Cappy píše:Katy2 píše:Katy, taky se mi to zdá dost.
Hmm Pavli tak jsem nějakou našla AIO tu MMT, ale chce za ní 420kč, to se mi zdá za použitou moc, ne?
Já jsem tenkrát za ty své dala sned jen cca 200
No a to máš AIO? Kapsovku totiž nechci, mě kapsy nebaví furt vycpávat. ![]()
Jj, mám AIO, paní jich tenkrát prodávala snad 10, skoro všechny jako nové a za příjemnou cenu