Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
30.6.10 12:32

Katy, já vzala 2 druhy nebarvený vlny a pak jeden druh zelený a další druh červený. tak holt pak zbytky nabídnu na pletení dalším látkařkám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
30.6.10 12:36

Dik za rady, kouknu po nejakem samponu, doma mam jen perwol a ten je parfemovanej, v brane by neco mohli mit. Mamka nakonec vzala tu vlnu 3,5ky a i tak mi to prijde ridky, ono asi taky zalezi jak kdo utahuje.

Zuzanecko, ja koupila 4 klubka 10dekovy a na jedny gatky ani ne jedno klubko. Teda aspon na gatky pro novose, ted mi mamca jeste plete s dlouhejma nohavicema ty pry udela trosku vetsi.

Jinak pozor, jsme casto narazily pri hledani vlny na takove, ktere vydavali za merino a bylo ho tam s bidou 10%. Nektere vlny byly hrozne kousave, ja jako mala nesnasela svetry co kousou tak bych to prckovi nemohla udelat aby ho kousali do zadku :-)

Jeste jeden dotaz pod vlnacky chytate cc snapkou? Nebo cim? Mam i disany zavazovacky ale nevim jestli se da pouzit kombinace cc+disana+vlnaky, jestli pak prcek nebude nabaleny moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.6.10 12:43

bubli, jj, s tím složením jsem si toho taky všimla 8-o já si objednala tu šumavskou doporučovanou, pak jsem koukala na babycafé a tam vychvalovali od vlnapu exclusive, další je nějaká obyč. od ariadne sport a pak nějaký barvený prevít od ggh Wollywasch :nevim: prostě vyzkouším. každopádně šumavská to jistí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
30.6.10 14:40

Jenom pozor, aby to nebyla vlna s úpravou superwash - ta není na vlňáčky vhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.6.10 16:14

neměla by být. teda 3 nejsou určitě a u té jedné to nikde neuvádí, tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.6.10 21:20

au, au, au… jsem zkusmo (já blbec…) hodila do excelu mojí plenkovou výbavu s cenama (co už jsem zaplatila, či co ještě zaplatím) a suma sumárum to mám 6007kč 8-o ani netuším, kde jsem to nabrala :mrgreen:
jinak si prubuju pletení, jsem na to levá jak šavle, tak si zkouším vlňáky z akrylky, jen kvůli oprášení techniky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
30.6.10 21:23
zuzanecka81 píše:
au, au, au… jsem zkusmo (já blbec…) hodila do excelu mojí plenkovou výbavu s cenama (co už jsem zaplatila, či co ještě zaplatím) a suma sumárum to mám 6007kč 8-o ani netuším, kde jsem to nabrala :mrgreen:

Pro srovnání si tam ještě hoď číslo, na kolk by tě přišly jednorázovky za pouhý jeden rok ;-)
Pořád budeš balit ještě levně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.6.10 21:26
Cappy píše:
Pro srovnání si tam ještě hoď číslo, na kolk by tě přišly jednorázovky za pouhý jeden rok ;-)
Pořád budeš balit ještě levně :palec:

no jasně, já to tak beru, že by to byl litřík za měsíc, tak takhle už mám proplenkováno na půl roku :lol: ale jinak si myslím, že už to mám poladěné a fakt nic jinýho nebudu muset kupovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
30.6.10 21:27
zuzanecka81 píše:
ale jinak si myslím, že už to mám poladěné a fakt nic jinýho nebudu muset kupovat :palec:

:lol: :lol: :lol: :lol: Tak to mě rozesmálo :lol: :lol: :lol:
Nepochybuji o tom, že už nebudeš MUSET žádné pleny kupovat, ale jsem přesvědčená, že je budeš CHTÍT kupovat :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.6.10 21:29

no právě, je to jak choroba :lol:
ještě nedávno jsem nechtěla aio ani kapsovky ani vlňáky a už se chystám na všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.6.10 21:30
zuzanecka81 píše:
no právě, je to jak choroba :lol:
ještě nedávno jsem nechtěla aio ani kapsovky ani vlňáky a už se chystám na všechny :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :-P :-P :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
30.6.10 21:35

Cappy, ty teda budes jeste neco kupovat, kdyz jsi psala, ze ti ted v lete cura jak divej? Mas nejaky plan? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
30.6.10 21:38

čiči a prozradíš nám už tvou soukromou plínu?

• Citovat
  • Upravit
6093
30.6.10 21:39
čičinka píše:
Cappy, ty teda budes jeste neco kupovat, kdyz jsi psala, ze ti ted v lete cura jak divej? Mas nejaky plan? :mrgreen:

Nemám, ale jestli ty ano, budu o tom uvažovat, jsem pro každou špatnost :mrgreen:

Původně jsem přemýšlela nad kupem další kopy zavazovaček a čtverců (to já prostě můžu :oops: ).
Protože spousta klahotkových plen nám už velikostně nesedí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.6.10 21:46

Cappy, bych třeba něco vyměnila, doplatila. nechtěla bys libštátský čtverce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure