Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
2.7.10 11:17

ahoj!
holky, nemáte některá cosi takového? http://www.strihplinky.xf.cz/…_vlozka.html
chtěla bych si umotat něco, co bude mít v podstatě funkci jako disana - když budu mít těch 700g vlny a už nechci další disany nakupovat :nevim:
nebo poradíte, z čeho takovou domácí disanu vyrobit?

jinak hlásím, že zkusmé vlňáky z akrylu jsem dopletla, tak už se těším na tu vlnu… tu jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.7.10 11:22

zuzi, disana je hlavne na zadrzeni kakani, to bych vlnenou moc nevidela, nemuzes ji hodit na 60 do pracky. Muzes mit savou vlozku z vlny, nebo tu jako disanu z nejakho materialu, bavlna, bambus… My ted cekame na filcovanou vkladacku, jak se osvedci, tak kdyztak pak se muzes pridat k objednavce. Jedna vychazi na cc 120.
A nekdo pry mel napletene ty jako disana vazacky z bambusu, ze mu to nekdo upletl na pletacim stroji a pry byly dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.7.10 11:37

čiči, vkládačku ani moc nechci. já právě řeším, co navrch - mám vv, budu mít babmusky od kikka a mám jen ty dvě disany. a čtverce se budu muset naučit zamotávat, tak jsem chtěla mít něco dalšího jednoduchého jako jsou ty disany. takže uštrikovat bambus říkáš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.7.10 12:43

jo, vlnu urcite nee, to ti mimino pokadi a pak bys to z toho nedostala, staci obcas ukaknuty vlnaky :roll:
Rekla bych bambus, mozna kombinaci bambus hedvabi. Ale teda strikovat to v ruce, to abys zacla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.7.10 12:44

A samozrejme to muzes ustrikovat i z bavlny. Si tak rikam, ze s tim bambusem bys moc neusetrila, kdybys to mela tak dlouhy a velky jako disany. Zase by to bylo sikovne, co se materialu tyka, ze by to i neco salo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.7.10 12:55

čiči, mě ani tak nejde o tu sací schopnost, ale o tu zavazovací schopnost :lol: že si tak říkám, že by se to dalo sfouknout i třeba ze starýho trika a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.7.10 13:04

Ja myslim, ze triko by bylo moc pruzny. Jako na pidimimi fajn, ale jakmile se zacne vrtet, tak by mu to lezlo. Ta disana ma vyhodu, ze kdyz se zavaze, tak jak je pletena a tim strukturovana, tak to drzi utazene. HHS zase neni moc pruzna.
Nicmene jsem nekde ceta o trickopline, tak to urcite nekdo zkousel. Muzes to vyzkouset, udelala bych ji urcite ze dvou vrstev, nicmene asi to bude klouzat. Zase by do toho sla dobre zaseknout snapka, tak ji nedelat na vazani, ale spis na snapku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.7.10 13:38

ach jo, to je věda… tak asi fakt zkusím uštrikovat ten bambus či bavlnu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.7.10 13:54

tak jsem splašila na mimibazaru další dvě starší disany, takže samovýroba se asi radši konat nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.7.10 13:58

Zuzi no zatím ty 4 stačit pro začátek určitě budou, já jich mám teď momentálně doma 12ks, tak že bych pak mohla nějaké postrádat, do porodu máš ještě čas, ale potom bych ti klidně nějaké pustila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.7.10 14:23

O tričkoplíně píšou tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.7.10 15:49

ahoj!
dorazil mi bambus ze sijemdetem :dance: je neskutečně heboučkej! mám to nejdřív vyprat, než budu stříhat?

Achdarku, díky na odkaz na tričkoplínu, hned juknu.

Katy, tak super, budu si to pamatovat a ozvu se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.7.10 15:51

Zuzi určitě bych nejdříve vyprala než s ním začneš něco dělat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.7.10 16:01

mám tohle
jen dumám, že asi ještě dám nějakou vrstvu dovnitř. ono je takový slaboučký a na jednu stranu tahací, tak aby se to pak jako plenka netahalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.7.10 16:11

Hele nevím, nemám zkušenost, ale když tak zkus napsat Terce na šijemdětem a zeptat se jí, zda teda dát do vnitře ještě nějakou vrstvu a nebo ne. NO já sama za sebe bych asi nedávala a řešila to přídavnou vkládačkou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure