Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Sama si odpovim, jak se ti pozdava…
Vratte mi nekdo muj ztraceny mozek!!! ![]()
No, a verily byste tomu, ze mi vubec neschnou pliny?
Achdarek opozdena gratulace Poli k prvnimu klofaku!!!!
Vkládačka snad bude dobrá. Musí to prubnout čiči, ta dostala tu savou, nenaloblevanou.
Dneska mi přišla sada na filcování, pokud někdo chce, ufilcuji mu vkládačku já ![]()
Mám za sebou první úspěch. Uplstila sem kolečko, co vypadá jako kolečko ![]()
ZlaBabababa píše:
Mám za sebou první úspěch. Uplstila sem kolečko, co vypadá jako kolečko
Hahá, no sláva.
Fotku? Kolečka? ![]()
Přijde mi, že na tom není co zkazit, obdélník by šel snad taky.
To byl ale absťák, co?
Jinak to jsem byla já, kdo do tebe ryl ohledně té fotky ![]()
NeNa píše:
Baba neco trochu vic dekorativniho bys nezvladla vyplstit?
A co třeba? Globus bys náhodou nechtěla? ![]()
Babo, Se budu tesit na vkladacku. A jakto ze ti dite ve vedru necura? Preci naopak ve vedru by mela vic vypit a tim padem vic cuat, ne?
A vypada to, ze plsteni neni nic sloziteho, tak az se dostanes k obdelniku, tak rekni
Si objednam vkladacku od tebe ![]()
čičinka píše:A vypada to, ze plsteni neni nic sloziteho
Nějaká narážka na mou manuální zručnost? ![]()
Jo a chtěla sem to poslat obyčejně, aby Ti to jen frkli do schránky, je to pidiobálka, ale ta pošťačka se zatvářila tak ňák blbě, že mě zmátla a poslala sem to doporučeně ![]()
Jestli kvůli tomu budeš muset na poštu, tak za to může ta pošťačka se zlým pohledem
To si musim pamatovat, ze se na tebe staci blbe podivat a uz to delas tak, jak chce ten druhy, to by se mohlo hodit ![]()
Čus holky!
Mám jen dotaz ke Kikko bambuskám…Mám barvený i přírodní,ale oboje se mi vysrážely do obdélníků
To že se srazí ty barevný, s tím jsem počítala, ale ty přírodní
Jo a když je vytáhnu z pračky, tak je musím jakoby „vytahat“, jinak jsou takový zkrabatělý
Mám nějaký vadný kusy, nebo to je normální? ![]()
Jinak savé jsou krásně a mekké taky, to všechna čest ![]()
Mam i ty prirodni ponekud obdelnikove, ale vzhledem k tomu, ze je skladam na dvanactiny do vazacek,tak je mi to fuk. A krabateni ne, ale ja je taham ze susicky. Ale ze susicky taham jakoby zkrabacene imse vimse ctverce ![]()
Katy vzdyt jsem tam vlezla teprve podruhe! Jsem si rikala, jestli poprvne jen nemeli spatnej den
a ono neeee…vidis, na prachy se zitra kouknu. 
Zlababo to je teda sakra jak na potvoruuuu!
Jo, a jak se ti ta vkladacka pozdava?