Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
14.7.10 18:57

Kromě té poslední námořnické už jsou vše v jednom, nahoru už se nic nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
14.7.10 19:10

Takže používáte jenom ty „vše v jednom“? A kolik jich je třeba mít celkem, když člověk začíná? Na kolik to vyjde?
Kolik se jich zpotřebuje tak za den?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.7.10 19:11

A už máš teda objednáno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.10 19:14

Jo, už sem i zaplatila, ale před chvilkou, jestli chceš, tak Ti přiobjednám a pošle to najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.7.10 19:14

Hmm tak já teda nevím kterou, zda jednovelikostí a nebo to červené L. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.7.10 19:21

Tak asi nic, M nám budou malé, L zase velké a jednovelikostní se mi žádná nelíbí, tak že asi nic. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.7.10 19:21

jezis babo, ty me znicis :cert: Strasne se mi libi ta jednovelikostni cervena s kytkama.

Adriane, celkove prebalu se uvadi,ze je potreba cca 20ks. Zalezi na cetnosti prebalovani, jak casto dite kadi (novorozenc bud furt nebo 1× tydne :roll: ). Urcite bych si celou vybavu neporizovala aio, schnou relativne dlouho, jsou drahe, kdyz je strcis do susicky, tak se ti ten pul zater za chvili znici a zacnou protekat. Mela bych tak 3 az 4 na honeni vody u dr, na navstevy a jinak za me vazacky (disana, hemp hour strap) a kikko bambusky a vlnaky disana, popripade jine natahovaci. Nebo haipa daipa pastelky, jejich svrchnaky jsou tez dobre ty s pul zaterem. Urcite je lepsi koupit od vseho kousek, nejdriv kombinovat s hnuskama a pak teprve se vyhranit, nebo utratis sileny prachy za neco, co by ti nemuselo vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
14.7.10 19:28

Čiči ..já se v těch názvech vůbec nevyznám..ale určitě bych chtěla něco jednuduchého..to znm. sklady plýnek čtvercových bych nezvládla…spíš ty tvarované jako Pemprsky a na to nepropustné kalhoty…vůbec nevím jestli tahle má představa není uplně zcestná :roll:
Co ty názvy znamenají pro lajka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.10 19:35

Pošle to zítra, tak si to ještě můžete rozmyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.7.10 19:50

Jako už zítra ti to budou posílat? Kurnik chce nějakou, ale nevím jakou, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.7.10 19:50

Adriane, aio - all in one, plina vse v jednom, vcetne nepromokave vrstvy. Prave ta nepromokava vrstva zpusobuje, ze muzou schnout jen jednim smerem, takze schnou dlouho. Vazacky, to je plinka, ktera ma tkanicky. Neni ani tak na savost, jako spis na udrzeni treba ctvercovky narovno a hlavne udrzi michana vajicka uvnitr a tim padem se neznecisti svrchni kalhotky.
Skladani ctvercu, hele plinu napul slozis, jeste napul ji taky slozis, no a pak roztahnes za jeden cip a sklad na novorozence mas skoro hotovy :wink:
Kalhotkove plinky a svrchnaky, urcite lepsi varianta jak same pliny vse v jednom (aio). Pozor na jednovelikostni, pidimiminu jsou obrovske, pak teda sedi, na konci plenkovaciho obdobi zas uz muzou byt male. Za me vedla prvnich 7 mesicu haipa daipa pastelka, to je plina tvarovana, zapina se pomoci snapi sponky, slozis si ji tak, aby byla diteti akorat, hodi se i na pidimimi, neni objemna. Vydrzi tak do roka velikstne.
Uplne nejlepsi je projet si plinky v nejakem dobre zasobenem eshopu, jsou tam fotky, popisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.10 19:55
Katy2 píše:
Jako už zítra ti to budou posílat? Kurnik chce nějakou, ale nevím jakou, ach jo.

Seš jouda. Mě se hrozně líbí ta havajská, ale je to emko, to už neužijem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.7.10 19:59
Baba píše:
Katy2 píše:
Jako už zítra ti to budou posílat? Kurnik chce nějakou, ale nevím jakou, ach jo.
Seš jouda. Mě se hrozně líbí ta havajská, ale je to emko, to už neužijem.

A myslíš že my jo? Do jaké váhy je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.10 20:00

Nějak do 12 kil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.7.10 20:01