Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy, tak to je fakt dost
jak je vůbec možný, že ti to takhle poslali???
FAkt zmetek ![]()
Pastelka píše:
Katy, tak to je fakt dostjak je vůbec možný, že ti to takhle poslali???
FAkt zmetek
No hele mám pocit, že spoléhají na to že se nikdo neozve, ale já fakt hledám AIO která bude fajn, ne nějaký zmetek. ![]()
No to asi jo, ale je to teda síla, navíc když nebyla zrovna za láci, že ![]()
No a hlavně jsem asi trošku zmlsaná AIO které jsem měla, všechny od zahraničních výrobců, to je prostě jiná práce, jiná kvalita.
Tak že mě fakt i trochu mrzí, že člověk koupí českou AIO, o pár kaček levnější než zahraniční a kvalita je opravdu nesrovnatelná. ![]()
Katy, to me taky stve, ze v Cechach by clovek chtel koupit nejakou domaci vyrobu, ale z ceskych znacek mi prijde co k cemu snad jen haipa daipa a kikko (pokud je kikko ceske
)
čiči no já když to tak vezmu, tak já opravdu s českých plín jsem nejspokojenější s anavy, prostě nám sedí dobře a je dobře ušitá. No a kikko je sice české, ale to už je velkovýroba, to že ty nepočítám, spíš mi jde o ty malovýrobce, jako Anavy, Merinostar a pak teda švadleny co šijou jen tak doma, jen prostě fakt bych za ty peníze očekávala více, než to co se mi dostalo.
Jsem asi fakt náročná. ![]()
čiči jo a Kikko je české, sídlo mají v Ostravě. ![]()
http://www.pleny.cz/…kty/256.html?…
Tak jasne, me vyhovuje sijemdetem, urcite budu brat jeste nejakou kalhotkovku. Oproti nim jsou pry anavy subtilnejsi, takze pro vas urcite plus, ja predpokladam u dalsich deti obdobne pribirani jako u Matese, tak radeji volim vetsi pliny ![]()
čiči já fakt nevím jaký je rozdíl mezi plínou Anavy a z Šijem dětem, ale na stránkách má Terka napsáno tohle
Vzhledem k úzké spolupráci s Anavy jsou naše plenky střihem prakticky stejné jako Anavy, jen s drobnými úpravami. S Anavy si nekonkurujeme, spíše se doplňujeme a nabízíme alternativy, které mohou někomu udělat radost
Nabízíme také trénovací kalhotky pro větší děti.
Tak že fakt nevím jak to je.
Jinak já mám pro Elišku Anavy ještě ten původní menší střih a zatím ještě stále sedí a to je ELi fakt dost dlouhá, nyní cca 80cm, možná už i více. ![]()
Tak ja vychazela spis z toho, co jsem mela na konkretni pline napsano, ze je oproti anavy takova vetsi, tudiz na malem miminku muze vypadat predimenzovana, ale ze je prave myslena pro vetsi deti. A co jsem videla fotky anavy, tak mi to i prislo, ze ta moje je takova buclatejsi. Ale nevim, srovnavam jen podle fotek ![]()
čiči no já taky nevím, každopádně pokud ti ta plína vyhovuje, tak proč jí nekoupit zase, že?
Stejně jako mě vyhovují Anavy, tak že jen co dá Iva do prodeje AIO tak hned jednu testovací beru. ![]()
ahoj holky potřebuju radu, co s těma vlňáčkama?
mamka upletla ty podle Alči, menší velikost- syn má cca 4,3kg, tudíž by je měl mít dobré,ale opak je pravdou - zkusila jsem to na čč+disanu a je to dost malé… je to ještě před vypráním a lanolinem - změní se to nějak po vyprání a lanolinování?
takže asi raději uplést znova - a ty větší, ne?
Borisko tedda jsou fakt krásné, no a asi bude třeba uplést krapet větší. ![]()