Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
neczuz píše:Achdarek píše:Taky mám doma cyklistu. Mě pije vodu z hydrapapacku (takový ten batoh s vodou na zádecha k puse trčí hadička). Jakmile nesu T. s tímto batohem na ruce, tak hned sosá.
Já to musím zaklepat, obě děti pijí dobře. POli stačí jen voda, Tobík vyžaduje štávu, vodu pije jen z tátovi cykloláhve:-)
Ty jo to slyším prvně, co to jako je? Nějaký odkaz by nebyl?
Je sposta druhů. Já mám tento
prostě batohu. Uvnitře je takový spešl vak na vosu. z něj vede hadička na ramení popruh. Můžeš sosat přímo při cestě, vypiju tak daleko víc, protože lahev jsem líná každou chvilku vyndavat z držáku.
http://www.hydrapak.cz/…y07/pop.html?…
http://cs.i.cdn.nrholding.net/…67/800/600/1
Katy, narozeniny se blizi, co treba Elisce koupit… Hydropak
Myslim, ze by ani nebyl treba ten batoh k tomu, stacil by ten pytlik a na nej nejaky latkovy pytlik ![]()
Ja bych to brala klidne i pro sebe, zapominam pit, hadicku bych si prilepila leukoplasti, abych si ji furt nemusela strkat do pusy
Da se do toho pytliku nalit cokoli, nebo u je tam nejaka voda a po pouziti se to vyhazuje?
nalít cokoli. optimálně voda, protože pytlík, nebo spíš ta hadička se blbě čistí. ![]()
Dobre ranko,
tak ja vcera ucinila pokus - prvni noc s plinou BBH(ta s tou vcelou - co doporucovala Nena) a na ni vlnaky Las Vegas … o pulnoci rev a mala cela mokra
- ale ne ze by protakla vlnakama,ale jak jsem psala,ze ji proste neprilehaji v pase pres plinu
, tak to proste vsechno proteklo vrchem
. Mate je v pase uple?? Ja mam velikost L,tak se mi nechce verit,ze jsou male…to je budu asi pouzivat jen na pres den na kratke spani ci na behani…skoda no.
Katy - to teda musel byt des s kojenim, ja odstrikavani nesnasela a obdivuju,ze si to tak dlouho vydrzela..
Mirii nemám v pase uple, ale jde to vyřešit tak, že si tam uděláš dírku, obšiješ a dáš gumičku, já to tak udělala u těch co mám vel. M na ty L jsem se ještě nedostala. Jinak na noc dávám zavazovačku disanu vycpanou a nikdy mi nic neproteklo. ![]()
JO prosím tě a kolikrát už jsi tu BBH použila asi? Mě se teda nikdy nestalo že by mi ta plína protekla. ![]()
ja ji prave prala jen 2× a nevim jestli jsem ji nenechala moc povolenou vepredu…ale mokra byla durch… myslim,ze ji jeste parkrat vyperu - a hlavne ji vepredu vic pritahnu - ona tam byla jakoby trochu volna,ale zase se mi zdalo,ze ji ma pak dost utahlou vzadu,no…jenze mala spava na brise celou noc, takze kdyz protece tak jedine pres bricho vrchem. No budu zkouset dal.
Katy - jak vypadala ta tva plina z merinostar? Jako sedela dobre(krome toho sejdrem usiti)? A byla to spis takova ta naducana SIO nebo tenci? Ja budu delat objednavku,pac mi to poslou klidne i sem,tak toho chci vzit malinko vic…
Mirii tak to bude třeba ještě více oprat a více dotáhnout.
Merino stár seděla super až na to křivé ušití, jen jsem si tam nechala ještě přicvaknout na křidýlkách patentky na každé straně jede, eli je hubená, tak at jí to lépe dotáhnu, na stránkách mají i foto rozložené plíny a tam jde vidět kolik je tam patentků, tak že na kasždé straně budu mít o jeden více.
Já v období se 2ma nočníma kojeníma jsem dávala do BBH ještě prefold. Teď to jde i bez něj. Když stihnu raní čurání po probuzení do nočníku, tak není ani durch. Na noc jsem se tedy odvážila až asi po 7mi vyprání.
aha,tak to bude asi tim malo vypranim - no mam jen tuhle jednu na noc a pak mozna zkusim jeste i tu od Anavy…kdyz to nepujde, tak budu muset dokoupit vcely a nebo poradne nacpat disanu
. Holt budu jeste pokusirovat dlouho
,ale do druheho prtete uz to musim nejak zvladnout ![]()
Katy - tak nam budou patentky stacit - zkousim objednavat dve a jednu tu vlnackovou, tak snad budu spokojena…
Taky mám doma cyklistu. Mě pije vodu z hydrapapacku (takový ten batoh s vodou na zádecha k puse trčí hadička). Jakmile nesu T. s tímto batohem na ruce, tak hned sosá.