Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
20.7.10 12:57

A jak jsem psala, ze dopoledne vychytam curani, tak haha, dnes jsem nedelala nic jineho, nez ze jsem prebalovala zcurance a i tak jsem utirala louzi :roll:
Ale mel takove sympaticke hovinko :lol: Po dlouhe dobe jen bobek, asi bude zit na ryzi, mrkvi, pecivu, bananech a ryzove kasi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.7.10 15:51

Cici - to je uleva,kdyz dite ma tuhacka,co? :-DD
Nase mala ma bohuzel jeste ted poradneho tuhacka jen malokdy. V plince je to skoro pokazde kase. V nocniku to nejaky tvar ma,ale hodne kasovitej :-). Ale treba kamosky holcicka ma tuhacky uz davno- jenze ta od roku nepije mleko - vecer jen obycejne kravske…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
20.7.10 15:56

Tom hodí bobana do nočníku ráno a tekuté během dne prdí do plíny. :roll: jako kdyby to nemohl obrátit.

• Citovat
  • Upravit
4533
20.7.10 23:26

Miri LasVegase velikosti M, co ted davam na noc, nejen ze vcely neprekryjou, oni uz mu ani k pasu nedosahnou, takze ta plina trci ven, ale zatim to nikdy nevyvzlinalo. A spodek to mokro udrzi upne v pohode.

Zvire dnes v jakemsi pomateni smyslu vecer vyzahlo flasku mlika, a uz spi tri hodiny v kuse bez pinuti. Pro mne naprosta novinka…jak ja si preju, aby mu to vydrzelo a nebudil se kazdou hodinu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
21.7.10 08:44

nena:to se ti budí tak často?fifiha to musí být něco teda..tak ať mu to vydrží ten delší spánek:):potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.7.10 09:04

Neno hele dostaz, máš oboje las vegas ze stejného materiálu? Ty moje M jsou totiž suprové, manžetky kolem nohou super drží, jsou fakt pružné, za to L jsou úplně jiné, vytahané, volné. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.7.10 09:10

Neno - me je neprekryjou ani ty eLka a to mam mala sotva 10kg …a to se ti budi kazdou hodku jako v noci???
Katy - ja mam eLka uple kolem stehynek,ale jinak jsou takove jakoby vytahane…ale myslim,ze jak dam do pasu tu gumku,tak to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.7.10 09:23

Já před chvíli gumku konečně dala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
21.7.10 11:43

ahoooj!
tady jsou moje veledíla: 5 vkládaček, oranžová ze zbytků (tak je sešívaná), modrá (zkazila jsem obroubení :roll: ), zelená (poslední a nejlepší :mrgreen: ) a pak ta plína z vv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
21.7.10 12:25

ještě dotaz:
už jsem si objednala separační plenky popolini: viskozové i celulozové. jsou oboje splachovatelné? a prát se dají oboje?

a ještě k těm blbejm, co mám doma: canopol. z čeho vlastně jsou? já to na obalu nevyčetla. :nevim: dají se taky prát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.7.10 13:48

teda Zuzu ty ses sikulka!!! :potlesk: Mne pripominaji nejakou plinu,ale netusim jakou,pac ji doma nemam :lol:
a splachovat se daji oboje a prat taky, ale teda ty canopol neznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
21.7.10 14:05

Miri, ty tři jsou obšlehnutý haipa daipa pastelka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
21.7.10 14:55

zuzi:ty jsi šikula :potlesk: já si teď půjčila konečně pořádný stroj od maminy na šití a on mi nechce šít mrcha :( třeba by jsi mi s tím pomohla…pořád se sedá v látce (i v obyčejné) a nechce se chytnout spodní nit nestalo se ti to někdy?už jsem zkontrolovala snad vše:(
taky máme campol a jsou docela dobrý bych řela taky je občas peru když se mi chce jinak je vyhazuju.přijdou mi třeba lepší než jsem měla tot bots a ty se po jednom vyprání rozpadly.
btw:z čeho jsi šila?a jak šla ta plenka z těch vv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
21.7.10 15:31

Tak už došlo s látkováním až na manžela. Měl na výběr - dojít o 4 patr níž do auta do garáže pro hnusky, nebo ráno dát látku. Po urputném vnitřním boji si nechal důkladně vysvětlit způsob nasazení kapsovky. A už 3 dny jí dává. :palec: :dance: :pankac:
Babo pomoct. Náš debilní lichožrout :roll: nerozezná malou a velkou vkládačku od megerky a v domění, že se jedná o pár jednu sežral. Nebo se Katy2 přeorientovala z krádeží prefoldů na vkládačky. :mrgreen: Je možné malou vkládačku megerky dodělat? Dala bych tomu ale ještě týden, jestli se někde nezjeví.

• Citovat
  • Upravit
51750
21.7.10 15:33

Neczuz teda já to fakt nebyla. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení