Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
A jak jsem psala, ze dopoledne vychytam curani, tak haha, dnes jsem nedelala nic jineho, nez ze jsem prebalovala zcurance a i tak jsem utirala louzi ![]()
Ale mel takove sympaticke hovinko
Po dlouhe dobe jen bobek, asi bude zit na ryzi, mrkvi, pecivu, bananech a ryzove kasi ![]()
Cici - to je uleva,kdyz dite ma tuhacka,co? ![]()
Nase mala ma bohuzel jeste ted poradneho tuhacka jen malokdy. V plince je to skoro pokazde kase. V nocniku to nejaky tvar ma,ale hodne kasovitej
. Ale treba kamosky holcicka ma tuhacky uz davno- jenze ta od roku nepije mleko - vecer jen obycejne kravske…
Tom hodí bobana do nočníku ráno a tekuté během dne prdí do plíny.
jako kdyby to nemohl obrátit.
Miri LasVegase velikosti M, co ted davam na noc, nejen ze vcely neprekryjou, oni uz mu ani k pasu nedosahnou, takze ta plina trci ven, ale zatim to nikdy nevyvzlinalo. A spodek to mokro udrzi upne v pohode.
Zvire dnes v jakemsi pomateni smyslu vecer vyzahlo flasku mlika, a uz spi tri hodiny v kuse bez pinuti. Pro mne naprosta novinka…jak ja si preju, aby mu to vydrzelo a nebudil se kazdou hodinu!
nena:to se ti budí tak často?fifiha to musí být něco teda..tak ať mu to vydrží ten delší spánek:):potlesk:
Neno hele dostaz, máš oboje las vegas ze stejného materiálu? Ty moje M jsou totiž suprové, manžetky kolem nohou super drží, jsou fakt pružné, za to L jsou úplně jiné, vytahané, volné.
![]()
Neno - me je neprekryjou ani ty eLka a to mam mala sotva 10kg …a to se ti budi kazdou hodku jako v noci???
Katy - ja mam eLka uple kolem stehynek,ale jinak jsou takove jakoby vytahane…ale myslim,ze jak dam do pasu tu gumku,tak to bude ok.
ahoooj!
tady jsou moje veledíla: 5 vkládaček, oranžová ze zbytků (tak je sešívaná), modrá (zkazila jsem obroubení
), zelená (poslední a nejlepší
) a pak ta plína z vv
ještě dotaz:
už jsem si objednala separační plenky popolini: viskozové i celulozové. jsou oboje splachovatelné? a prát se dají oboje?
a ještě k těm blbejm, co mám doma: canopol. z čeho vlastně jsou? já to na obalu nevyčetla.
dají se taky prát?
teda Zuzu ty ses sikulka!!!
Mne pripominaji nejakou plinu,ale netusim jakou,pac ji doma nemam ![]()
a splachovat se daji oboje a prat taky, ale teda ty canopol neznam…
zuzi:ty jsi šikula
já si teď půjčila konečně pořádný stroj od maminy na šití a on mi nechce šít mrcha
třeba by jsi mi s tím pomohla…pořád se sedá v látce (i v obyčejné) a nechce se chytnout spodní nit nestalo se ti to někdy?už jsem zkontrolovala snad vše:(
taky máme campol a jsou docela dobrý bych řela taky je občas peru když se mi chce jinak je vyhazuju.přijdou mi třeba lepší než jsem měla tot bots a ty se po jednom vyprání rozpadly.
btw:z čeho jsi šila?a jak šla ta plenka z těch vv?
Tak už došlo s látkováním až na manžela. Měl na výběr - dojít o 4 patr níž do auta do garáže pro hnusky, nebo ráno dát látku. Po urputném vnitřním boji si nechal důkladně vysvětlit způsob nasazení kapsovky. A už 3 dny jí dává.
![]()
Babo pomoct. Náš debilní lichožrout
nerozezná malou a velkou vkládačku od megerky a v domění, že se jedná o pár jednu sežral. Nebo se Katy2 přeorientovala z krádeží prefoldů na vkládačky.
Je možné malou vkládačku megerky dodělat? Dala bych tomu ale ještě týden, jestli se někde nezjeví.