Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
21.7.10 15:54
neczuz píše:
Tak už došlo s látkováním až na manžela. Měl na výběr - dojít o 4 patr níž do auta do garáže pro hnusky, nebo ráno dát látku. Po urputném vnitřním boji si nechal důkladně vysvětlit způsob nasazení kapsovky. A už 3 dny jí dává. :palec: :dance: :pankac: :dance: :potlesk: tak to velke gratulace, to ja mojeho asi nedokopu nikdy. Uz aspon prestal blbe komentovat,ze delam na male pokusy,ale nevim zda nekdy sam nasadi plinu :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.7.10 15:55

Zuzu - ja si rikala,ze asi pastelku,ale nebyla jsem si jista. Ja si je chtela taky koupit,ale nejak se bojim snapy sponky, takze sem se na ne vyprdla…ale jako ses sikula,ja jsem fakt na tyhle veci lenoch - nebo spis ja na to nemam nervy :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.7.10 15:58

Katy - tak ja nejdriv musism zjistit kde tady na tom nasem ostruvku vubec nejakou gumu do vlnaku sezenu a jeste vetsi kumst bude hledat malou sichrhajsku(nevim ani jak se to pise :-D)v obchode, abych tam tu gumu nejak navlekla :lol: . Takze pocitam,ze to bude jeste aspon tyden i dyl trvat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
21.7.10 16:51

já jsem doma na nemocenské, v podstatě nic na práci, tak jsem se pustila do šití.
ale bohužel neporadím, neb mám šicí stroj teprve týden :lol:
ta plína z té vv je fofrem hotová. a hlavně se asi vyprdnu příště na tu barevnou vrstvu - nějak tu nemám trika na vyhození a funkci to nemá skoro žádnou (asi toho moc nenasaje) a páč se přes to stejně musí vrazit nějaké gaťky, tak je to jen práce navíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
21.7.10 20:48

Ahoj, ty separačky Canpol jsou z polyetylénu, nesplachovala bych je. Koupila jsem je, že byly za 39 Kč, ale nevím jestli je použiju. Možná místo ubrousků. Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
21.7.10 21:40

Tak lichožrout poznal chybu a v další várce pračky vrátil krátkou vkládačku. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
21.7.10 21:44
neczuz píše:
Tak lichožrout poznal chybu a v další várce pračky vrátil krátkou vkládačku. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.7.10 22:05
neczuz píše:
Tak lichožrout poznal chybu a v další várce pračky vrátil krátkou vkládačku. :mrgreen:

haha,takze ty ses slepon a zapomnelas ju vytahnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
21.7.10 22:27
Mirii píše:
neczuz píše:
haha,takze ty ses slepon a zapomnelas ju vytahnout :-D
:cert:
  • Citovat
  • Upravit
4533
21.7.10 22:29

Katy Lase Vegase mam taky kazde z jineho materialu…vzdyt to ta pani presiva ze svetru, tak nepocitam, ze by mela treba pet kousku od jednoho :mrgreen: ty moje jsou taky trochu vytazene, ale co, v porovnani s ostatnima vlnakama jsou porad luxusni a funkci taky plni, ja jsem spokojena.

Zuza pekne, tak ted uz jen vyzkouset, jak to bude fachat v praxi :palec:

Zvire dnes poprve pouzilo radne nocnik, mame pujcenou takovou obludnost ve tvaru tulene. Cpal do sebe piskot, civel na Pata a Mata a mlatil u toho tulene po palici. Za pet minut byl hotov. :lol: Kdyby to tak chtel delat kazde rano.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.7.10 22:32

Ja jsem taky jinak z Las Vegaku unesena… i kdyz ted nejvic pouzivam Achdarky :-D - proc jim tak vlastne rikate??
Neno - treba uz to tak kazde rano delat bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
21.7.10 22:35
NeNa píše:
Zvire dnes poprve pouzilo radne nocnik, mame pujcenou takovou obludnost ve tvaru tulene. Cpal do sebe piskot, civel na Pata a Mata a mlatil u toho tulene po palici. Za pet minut byl hotov. :lol: Kdyby to tak chtel delat kazde rano.....

Já se každé ráno bavím, jak Tomíno usilovně tlačí. Jen co dosedne, poulí oči, celý se kroutí, rudne, fialový, říká u toho hluboké ee (normální ee znamená kytka :roll: ). zatím se už přes měsíc každý den zadaří. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4533
21.7.10 22:54

Neczuz tak to zavidim, takove nadeje se do svojeho potomka zatim neodvazuju vkladat :lol:

Miri Achdarkum se tak rika proto, ze je objevil, a nasledne obstaral Achdarek za mimoradne priznivou cenu v US :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
21.7.10 23:02
NeNa píše:
Neczuz tak to zavidim, takove nadeje se do svojeho potomka zatim neodvazuju vkladat :lol:

nějak z mé strany neplánované, dokonce zakázané. ale moje máma si prosadila svou. když jsem ho ráno odevzdala, abych se dospala, tak ho vždycky posadila. a po týdnu doma ráno řval, doku jsem ho tam nedala. :zed: Nevěřila jsem vlastním očím. 8-o Asi v té plíně už nemá na takový kopec místo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
neczuz
21.7.10 23:03
NeNa píše:
Miri Achdarkum se tak rika proto, ze je objevil, a nasledne obstaral Achdarek za mimoradne priznivou cenu v US :lol:

Já mám Achdárky za mimořádně nepříznivou cenu z čr… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure