Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
25.7.10 21:46

Luciasku - já právě používám HHS - prefold od BI, dvě samodoma vkládačky. A stejně je ráno durch. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.7.10 21:46

Achdárku já asi moc neporadím, my s tím problém nikdy neměli a to Eli pila večer UM z 210ml vody a v noci taky a ráno v pohodě, nikdy se mi nestalo že by byla mokrá postýlka, no a vlastně ni vlňáčky nikdy neprovlhly tak aby bylo mokré oblečení. :think: Jo a spíme zásedně jen na břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
25.7.10 21:51

Já v nejučuranějším období dáváala BBH s oběma vkládačkama, a prafoldem, který jsem ještě zahla před pinďoura. Pobralo to OK, nikdy neprotekla. Pro srovnání - v té době jsem ráno zvážila hnusku a měla 400g 8-o . HHS s prefoldem, jednou dlouhou vkládačkou z bambus fleesu a kikko čč to zvládla taky, ale ta kikko byla pocitově příšerně mokrá. Hnusky Huggies jsem v té době musela přebalovat, pobraly to až Pampers premiumcare.

Teď jsem byla na dovolené s hnuskama a normálně mi 2× protekly v šátku. :zed: Nevím, jestli už to neumím nasazovat, nebo kde udělali soudruzi chybu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10170
25.7.10 21:51

Borisko
BBH - plenka BabyBeeHinds (http://www.branakdetem.cz/…beehinds.htm) Prý ideálná noční plena

HHS - Hemp hour strap - zavazovačka

prefold - nejčastěji se tím myslí tento : Ale obecně je to plena prošitá pro snadné skládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.7.10 21:52

Achdárku a co tu vlněnou vkládačku?
Munkki teď mívá prefold v tenké látkové kapsovce, k tomu jen tu vlněnou vkládačku a neproteklo to ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
25.7.10 21:53

achdarku díky :hug: už jsem moudřejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.7.10 21:57
Baba píše:
Achdárku a co tu vlněnou vkládačku?
Munkki teď mívá prefold v tenké látkové kapsovce, k tomu jen tu vlněnou vkládačku a neproteklo to ani jednou.

Babo - díky, to je nápad. :palec: Můžeš mi sem dát odkaz, odkud jsi si ji objednávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.7.10 22:07

Tady. http://www.fler.cz/…plena-931973
Ale tu savou, neimpregnovanou má Čiči. My máme s lanolínem. Ale myslím, že je Čiči s ní spokojená. Čičííííííííí, kde séééééééš?

Budu si ji teprv objednávat, teď mám tu Cuddle vkládačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
25.7.10 22:07
Boriska píše:
ahoj holky, není někde seznam zkratek? :mrgreen: jestli ne prosím o vysvětlení
BBH
HHS
prefold
díky za tipy ohledně svrchňáků na sucháče :palec:

BBH - baby beehinds. noční bambusová plína
HHS - hemphourstri(a,e,??)p ; vázací bambusová plenka, narozdíl od Disany něco nasaje. holky si je tu hodně chválí, já jsem si jí moc nezamilovala
prefold - taková vkládačka z bambusového flísu, extra savá, velká tak 30X30 a skládá se na třetiny

PS: ty názvy ber orientačně, určitě tam mám chyby

• Citovat
  • Upravit
4533
25.7.10 22:18

Baba jakou kapsovku pouzivas?

Ja davam na noc BBH se vsim vsudy plus jednu vkladacku navic, na prefold jeste nedoslo. Zatim dobry…

Jsem zvedava, jaka bude ta Bamboo Extra,jeste neni vyzkousena, protoze jak je vlhko, tak nic neschne. A Zvire se rozhodlo kadit v noci :cert: , vsechny nocni pliny visej na susaku…jestli do zejtrka neco neuschne, bude se improvizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
25.7.10 22:21
NeNa píše:
A Zvire se rozhodlo kadit v noci :cert:

mě kadí v noci, když rostou zuby.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
NeNa píše:
A Zvire se rozhodlo kadit v noci :cert:

mě kadí v noci, když rostou zuby.

• Citovat
  • Upravit
60142

Kapsovku od Cuddle. Zrovna tuhle plínu bych nekoupila, ale byl to výhodný výměnný obchod. Jsou to jen dvě vrstvy, zevnitř bambus, zvenku froté. Prefold do toho sedí akorát a i ta vlněná vkládačka se tam vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.7.10 22:35

Hmmmm…mu vylezl zub minulej tejden, sakrys, tak ze by dalsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
25.7.10 22:37
NeNa píše:
Hmmmm…mu vylezl zub minulej tejden, sakrys, tak ze by dalsi?

Tomovi už rostou od 7m v kuse. Měl asi 2× týden přestávku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí