Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
30.7.10 12:14
Boriska píše:
ahoj holky kupujete některá na akce mimo domov alany z DM? jaké jsou? nemáte náhodou někdo velikost 4-9kg na vyzkoušení? vím, že máte většinou větší dítka :think:

Kromě Alan jsme měli Huggies a Babylove a ty Alany mi přišly nejmíň igelitové. A nejsou parfemované. Za nás dobrý. Až budu hnusky někdy potřebovat, tak je vezmu zas.
Ale s vyzkoušením bohužel nepomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.7.10 12:31

jééé, babo, pěkný nový metřík! gratuluju!!! :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
30.7.10 12:36

babbo taky gratuluju :kytka:
huggies děckám sedí-z jednorázovek jediné,které nedělali dětem problém ani v inkubátoru - já je chtěla zkusit neb mají být tak trochu ekologické :mrgreen: nebo my to vyvrátíte?na ekologické z mamaja nemáme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.7.10 12:41

Borisko Alany jsem sem tam používala, mám doma ale ty větší už. Pokud máš slevové kuponky do DM tak vyjdou i levnější, za mě jsou to dobré plínky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.7.10 12:59

Děkuju :hug:

Docela by mě zajímalo, kdo měl kdy na emiminu nejdřív metřík. Třeba 2+0 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.7.10 13:04
Baba píše:
Děkuju :hug:Docela by mě zajímalo, kdo měl kdy na emiminu nejdřív metřík. Třeba 2+0 :mrgreen:

Babo založ diskuzi a zeptej se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.7.10 13:11
Katy2 píše:
Baba píše:
Děkuju :hug:Docela by mě zajímalo, kdo měl kdy na emiminu nejdřív metřík. Třeba 2+0 :mrgreen:
Babo založ diskuzi a zeptej se. :lol:

Rozkaz splněn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
30.7.10 13:28

Babo, jsem zvědavá,jak to tedy je :mrgreen: já věděla již týden po oplodnění, že jsem těhotná,ale s metříkem jsem čekala asi do 10tt :-D
tak jsem napsala DM,že chci 2 vzorky, tak jsem zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
30.7.10 15:22

Babo, taky velká gratulace!!!!! :kytka:
Borisko, já mám Alany ráda :wink: jsou fakt dobrý, jen mi přijdou trošku větší, ale to snad ničemu nevadí. Pokud máš kupon, tak vyjdu i na docela dobrý peníze :mrgreen: na to že jsou EKO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
30.7.10 15:49

Borisko, ja jsem pouzivala Alany, jeden cas vic jak latkovky, pak alespon na noc, ale pak se zacal v noci procuravat, naprosto stabilne, velikost mel spravnou, tak jsem presla na babylove. No a pak uz byl jen v latce. Ty ekopliny, co prodavaji v ruznych shopech, tak jsem jich mela par doma a prisli mi na dotek silene igelitove, jako strasne moc :-( Ten povrch byl uplne hladky a leskly, fujka.

Pred casem jsem se ptala, zda budou dovazet na Branu k Flipkam od Bumgenius i ty jednorazova saci jadra, meli by byt ze 70% rozlozitelne, plus je to jen takova velka vlozka, takze min spotrebovaneho materialu. Ale asi nic, skoda. Ja bych to klidne i dala do vazacky na cestach, mela bych z toho lepsi pocit jak z jednorazovky, ze to vetra alespon bokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
30.7.10 16:15

jj někde mám darovaný kupón, ale nemůžu koupit balík, děckám nebude sedět a co s ním? když doma máme asi 5 balíků nerozdělaných huggies, které jim sedí, že? :mrgreen: to by mě chlap asi bil, dneska koupil 5 balení kikko bambus :huban: už si na látkovky zvyká, jen ty vlňáčky mu přijdou jako úlet, mamka je podruhé přeplítá,takže ještě mu nemůžu nic dokázat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.7.10 19:54

Babo - gratuluju :kytka: To je řádný důvod k nakupování. :pankac:

Jinak jsem objevila svrchňáky, co mají suchý zip na zádech:http://www.gdiapers.com/…iaper-covers. Docela se mi ten systém líbí. JE to vlastně podobné jako Flip. Ta myšlenka jednorázových sacích jader se mi líbí. Na dovolené, na cesty … Śkoda, že se u nás nedá koupit.

Borisko - a manžel už podlehl? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
30.7.10 20:20

Achdarku, nejsou to nahodou ty g-mini? Protoze ty se prodavaji v tescu (teda ne se zapinanim na zadech) a jsou to sileny igelitaky. Ale jinak jsou pekne, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
30.7.10 20:23

Ale maji 100% rozlozitelna sava jadra. Takze do tech bych teda sla, pokud to nebude stat kozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.7.10 20:23

Jejda já úplně zapoměla napsta, že včera mi dorazila ta nová Merinostár SIO, teda je ušitá moc pěkné, prý ta první byla s nějakého nového materiálu co jim přišel, no a přišli na to, že z toho to fakt šít nejde, tak že ta co došla vypadá fakt super. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure