Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Boriska píše:
ahoj holky kupujete některá na akce mimo domov alany z DM? jaké jsou? nemáte náhodou někdo velikost 4-9kg na vyzkoušení? vím, že máte většinou větší dítka
Kromě Alan jsme měli Huggies a Babylove a ty Alany mi přišly nejmíň igelitové. A nejsou parfemované. Za nás dobrý. Až budu hnusky někdy potřebovat, tak je vezmu zas.
Ale s vyzkoušením bohužel nepomůžu.
babbo taky gratuluju ![]()
huggies děckám sedí-z jednorázovek jediné,které nedělali dětem problém ani v inkubátoru - já je chtěla zkusit neb mají být tak trochu ekologické
nebo my to vyvrátíte?na ekologické z mamaja nemáme ![]()
Borisko Alany jsem sem tam používala, mám doma ale ty větší už. Pokud máš slevové kuponky do DM tak vyjdou i levnější, za mě jsou to dobré plínky. ![]()
Děkuju ![]()
Docela by mě zajímalo, kdo měl kdy na emiminu nejdřív metřík. Třeba 2+0 ![]()
Baba píše:
DěkujuDocela by mě zajímalo, kdo měl kdy na emiminu nejdřív metřík. Třeba 2+0
Babo založ diskuzi a zeptej se. ![]()
Katy2 píše:Baba píše:Babo založ diskuzi a zeptej se.
DěkujuDocela by mě zajímalo, kdo měl kdy na emiminu nejdřív metřík. Třeba 2+0
Rozkaz splněn ![]()
Babo, jsem zvědavá,jak to tedy je
já věděla již týden po oplodnění, že jsem těhotná,ale s metříkem jsem čekala asi do 10tt ![]()
tak jsem napsala DM,že chci 2 vzorky, tak jsem zvědavá ![]()
Babo, taky velká gratulace!!!!! ![]()
Borisko, já mám Alany ráda
jsou fakt dobrý, jen mi přijdou trošku větší, ale to snad ničemu nevadí. Pokud máš kupon, tak vyjdu i na docela dobrý peníze
na to že jsou EKO.
Borisko, ja jsem pouzivala Alany, jeden cas vic jak latkovky, pak alespon na noc, ale pak se zacal v noci procuravat, naprosto stabilne, velikost mel spravnou, tak jsem presla na babylove. No a pak uz byl jen v latce. Ty ekopliny, co prodavaji v ruznych shopech, tak jsem jich mela par doma a prisli mi na dotek silene igelitove, jako strasne moc
Ten povrch byl uplne hladky a leskly, fujka.
Pred casem jsem se ptala, zda budou dovazet na Branu k Flipkam od Bumgenius i ty jednorazova saci jadra, meli by byt ze 70% rozlozitelne, plus je to jen takova velka vlozka, takze min spotrebovaneho materialu. Ale asi nic, skoda. Ja bych to klidne i dala do vazacky na cestach, mela bych z toho lepsi pocit jak z jednorazovky, ze to vetra alespon bokem.
jj někde mám darovaný kupón, ale nemůžu koupit balík, děckám nebude sedět a co s ním? když doma máme asi 5 balíků nerozdělaných huggies, které jim sedí, že?
to by mě chlap asi bil, dneska koupil 5 balení kikko bambus
už si na látkovky zvyká, jen ty vlňáčky mu přijdou jako úlet, mamka je podruhé přeplítá,takže ještě mu nemůžu nic dokázat…
Babo - gratuluju
To je řádný důvod k nakupování. ![]()
Jinak jsem objevila svrchňáky, co mají suchý zip na zádech:http://www.gdiapers.com/…iaper-covers. Docela se mi ten systém líbí. JE to vlastně podobné jako Flip. Ta myšlenka jednorázových sacích jader se mi líbí. Na dovolené, na cesty … Śkoda, že se u nás nedá koupit.
Borisko - a manžel už podlehl? ![]()
Achdarku, nejsou to nahodou ty g-mini? Protoze ty se prodavaji v tescu (teda ne se zapinanim na zadech) a jsou to sileny igelitaky. Ale jinak jsou pekne, to jo.
Ale maji 100% rozlozitelna sava jadra. Takze do tech bych teda sla, pokud to nebude stat kozu.
Jejda já úplně zapoměla napsta, že včera mi dorazila ta nová Merinostár SIO, teda je ušitá moc pěkné, prý ta první byla s nějakého nového materiálu co jim přišel, no a přišli na to, že z toho to fakt šít nejde, tak že ta co došla vypadá fakt super. ![]()