Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pastelka píše:
Miri, mám prima nápadTak je vem oboje ty, nebo prostě jaký chceš a pak si je od Tebe vezmu já
Jinak bych teda taky preferovala longiese, ale shortiesky nevaTimto vyzývám všechny majitelky vlňáků, jestli máte nějaký na prodej, tak nabídněte.
To neni spatnej napad - pak budu mit tech veci na prte vice a ty do te doby muzes shromazdovat
. Pravda je,ze z toho rychle vyroste a asi je ani az tak nevynosi…
holky tak mi konečně došly pastelky HP s další vlnou na lemy, co do nich,popř. na ně, poradíte?
díky
holky perete někaterá v mýdlovém slizu?mě přijde že od té doby co látkujeme a peru plenky tak pračka divně „smrdí“
jako by plísní tak nevím jestli se to tam někde třeba neusazuje nebo něco
čistíte nějak pračku?
Pavla23 píše:
holky perete někaterá v mýdlovém slizu?mě přijde že od té doby co látkujeme a peru plenky tak pračka divně „smrdí“jako by plísní tak nevím jestli se to tam někde třeba neusazuje nebo něco
čistíte nějak pračku?
Neperu ale vím že se má čistit, tuším že Cappy psala, že vyvařuje pračku octem. ![]()
Boriska píše:
holky tak mi konečně došly pastelky HP s další vlnou na lemy, co do nich,popř. na ně, poradíte?
díky
Jako co do pastelek? Myslíš čím ji dovycpat? Hmm tak asi nějakou vkládačkou? No a navrch svrchní gaťata ne?
katy - no a jakou vkládačku
, popř. jestli na to ještě někdo nedává disany, nebo co ![]()
a ty pod vlňáčky dáváš jen kiko bambusku- nebo ještě něco? zrovna tu mám vzorek i s mamkou,tak že bych to poměřila ![]()
No a jak pod vlňáčky myslíš? Já když dávám natahovací vlňáčky, tak pod nimi má Eli obvykle disanu s kikko bambusovou a nebo kikko bambusovou na novorozenecký sklad a do toho samo doma konopno bambusové vkládačky.
Pavlo, peru v ulrichovi a pracka mi taky zasmrada, pry je to, jak se pere v cemkoli gelovem, ze se to usazuje. Pust ji na vyvarku a vyklop do ni ocet, jak do suplicku, tak do bubnu
Borisko, ja jsemjeden cas pastelky taky vycpavala, ale prislo mi to strasne objemne, tak jsem je nakonec davala na caste prebalovani a nicim nevycpavala, jen slozila ten chobot pred pindu. Vkladacky uz jen babyidea kratke, je to investice do celeho latkoveho obdobi
čiči:jj dočeta jsem se to tu v jedné diskuzi tak jsem vše vyčistila a na 90 protáhla octem a zatim se zdá že je to o.k
díky
Pavli, já peru v mýdlovém slizu nebo v tekutém Ecoveru a pračky mi nikdy nezatuchala
![]()
Ale pravidelně proháním tím octem - tak možná proto jsem nikdy neměla problémy.
Neměla by některá z vás zájem o vv?
Už strááášně moc dlouho nepoužívám vícevrstevnaté pleny vel. M, mám 10ks, je to přírodní nebělená varianta. Jsem prostě zdechlá je fláknout na MMB, tak to zkouším ještě i tady
![]()
Cappy: Já bych si je klidně vzala
Mám už jich sice doma pár, ale sázím, že je moooc ráda využiju. eMka mám taky, páč paní neměla eS a tak jsem si rovnou vzala M.
ahoj holky kupujete některá na akce mimo domov alany z DM? jaké jsou? nemáte náhodou někdo velikost 4-9kg na vyzkoušení? vím, že máte většinou větší dítka ![]()