Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
27.7.10 15:59
Pastelka píše:
Miri, mám prima nápad 8-) Tak je vem oboje ty, nebo prostě jaký chceš a pak si je od Tebe vezmu já :-D
Jinak bych teda taky preferovala longiese, ale shortiesky neva :mrgreen:Timto vyzývám všechny majitelky vlňáků, jestli máte nějaký na prodej, tak nabídněte. :jazyk:

To neni spatnej napad - pak budu mit tech veci na prte vice a ty do te doby muzes shromazdovat :-D. Pravda je,ze z toho rychle vyroste a asi je ani az tak nevynosi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
27.7.10 20:08

Tak jsem rada, ze jste se tak hezky domluvily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
27.7.10 20:23

Neno vid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.7.10 11:05

holky tak mi konečně došly pastelky HP s další vlnou na lemy, co do nich,popř. na ně, poradíte?
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
28.7.10 11:31

holky perete někaterá v mýdlovém slizu?mě přijde že od té doby co látkujeme a peru plenky tak pračka divně „smrdí“ 8-o jako by plísní tak nevím jestli se to tam někde třeba neusazuje nebo něco :think: čistíte nějak pračku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.7.10 11:41
Pavla23 píše:
holky perete někaterá v mýdlovém slizu?mě přijde že od té doby co látkujeme a peru plenky tak pračka divně „smrdí“ 8-o jako by plísní tak nevím jestli se to tam někde třeba neusazuje nebo něco :think: čistíte nějak pračku?

Neperu ale vím že se má čistit, tuším že Cappy psala, že vyvařuje pračku octem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.7.10 11:42
Boriska píše:
holky tak mi konečně došly pastelky HP s další vlnou na lemy, co do nich,popř. na ně, poradíte?
díky

Jako co do pastelek? Myslíš čím ji dovycpat? Hmm tak asi nějakou vkládačkou? No a navrch svrchní gaťata ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.7.10 12:49

katy - no a jakou vkládačku :-D, popř. jestli na to ještě někdo nedává disany, nebo co :nevim:

a ty pod vlňáčky dáváš jen kiko bambusku- nebo ještě něco? zrovna tu mám vzorek i s mamkou,tak že bych to poměřila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.7.10 13:10

No a jak pod vlňáčky myslíš? Já když dávám natahovací vlňáčky, tak pod nimi má Eli obvykle disanu s kikko bambusovou a nebo kikko bambusovou na novorozenecký sklad a do toho samo doma konopno bambusové vkládačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.7.10 13:18

díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
28.7.10 17:22

Pavlo, peru v ulrichovi a pracka mi taky zasmrada, pry je to, jak se pere v cemkoli gelovem, ze se to usazuje. Pust ji na vyvarku a vyklop do ni ocet, jak do suplicku, tak do bubnu

Borisko, ja jsemjeden cas pastelky taky vycpavala, ale prislo mi to strasne objemne, tak jsem je nakonec davala na caste prebalovani a nicim nevycpavala, jen slozila ten chobot pred pindu. Vkladacky uz jen babyidea kratke, je to investice do celeho latkoveho obdobi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
28.7.10 21:34

čiči:jj dočeta jsem se to tu v jedné diskuzi tak jsem vše vyčistila a na 90 protáhla octem a zatim se zdá že je to o.k :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
28.7.10 22:18

Pavli, já peru v mýdlovém slizu nebo v tekutém Ecoveru a pračky mi nikdy nezatuchala :nevim: :think:
Ale pravidelně proháním tím octem - tak možná proto jsem nikdy neměla problémy.

Neměla by některá z vás zájem o vv?
Už strááášně moc dlouho nepoužívám vícevrstevnaté pleny vel. M, mám 10ks, je to přírodní nebělená varianta. Jsem prostě zdechlá je fláknout na MMB, tak to zkouším ještě i tady :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14101
29.7.10 06:55

Cappy: Já bych si je klidně vzala :-) Mám už jich sice doma pár, ale sázím, že je moooc ráda využiju. eMka mám taky, páč paní neměla eS a tak jsem si rovnou vzala M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
30.7.10 12:04

ahoj holky kupujete některá na akce mimo domov alany z DM? jaké jsou? nemáte náhodou někdo velikost 4-9kg na vyzkoušení? vím, že máte většinou větší dítka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure