Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
26.7.10 08:08

Neczuz, me vcera taky protekla hnuska, sli jsme na oslavu narozenin v dobe, kdy Mates kadi, tak jsem dala ji, abych nemusela zpatky tahnout pokadenou plinu, nekadil, ale po 3h byl totalne durch :roll:

Babo, vlnena vkladacka, podle me ta cuddle je o neco lepsi, tu davam na noc, tu plstenou davam na den, podle me je dobra, asi si jeste dve objednam. Tim lanolinem ji asi lehce protahnu, ale ne jako svrchnaky, jen aby si trochu cucla.

Mam hroznou chut si koupit nejakou novou plinu :oops:

Borisko, jen opravim, hhs hemphourstrap, do 1r jsem ji nemela rada, neni tak poddajna jako disana, ale ted ji davam hodne rada, jak do ni dorostl, tak mi prijde moc fajn, disana mu po chvili ruzne leze pri pohybu, hhs drzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.7.10 08:27

Babo no a co teda ty vlněné vkládačky, budou či nebudou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.7.10 08:38

Katy, no buď si jí napiš přímo nebo je můžu objednat hromadně :nevim:
Dvě si vezmu určitě. Ale nakonec jen ty přírodní.

Nebo Ti můžu uplstit :mrgreen: Jednu mám rozplstěnou a z té mě asi trefí, ale to je barevná, ta se mi dělá blbě. Přírodní by mi možná šla líp. A rychlejš :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
26.7.10 09:13

tak ja se na podruhe na noc neodvazila dat dalsi plinu,porad jedu na noc v hnusce:-(. Dnes vyperu baby beehinds po 6 a pak ji zkusim na noc dat a asi do ni jeste neco nacpu. Ale kdyz vidim kazdy rano jak mame plnou hnusku, tak me odvaha prechazi - casto mame i mokrou malou :-( … a pokud se vcela osvedci,tak musim nakoupit dalsi,pac to je asi jedina kterou mam na noc :oops: . Jsem doufala,ze treba megerka by na noc sla,ale ta je celkem rychle mokra pres den natozpak v noci.
A ted tak nejak zjistuju,ze jak se ma narodit prte,ze mam plin nedostatek,ze na dve prtata to stacit nebude - hlavne mam skoro vsechny pliny jednovelikostni a nebo v te vetsi velikosti na Denisaka - tak premyslim do ceho investovat.
Holky mate nekdo longiesky z Fleru? By me zajimalo jestli jsou odzkousene i na noc? Sem chtela par tech dlouhych objednat na prte, tak jestli to ma smysl,nebo jit do neceho kvalitnejsiho… ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.7.10 10:00
Achdarek píše:
Luciasku - já právě používám HHS - prefold od BI, dvě samodoma vkládačky. A stejně je ráno durch. :nevim:

Ty jo, tak to musí být nálož :potlesk: Já už na noc začínám do HHS k prefoldu taky přidávat další vkládačku - přecijen někdy prospí i 13 hodin (s jedním nebo dvěma kojeními ve spánku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.7.10 10:19

Miri do tech vcelek urcite neco strc, jen ty jejich vkladacky stacit rozhodne nebudou…ja tam davam jednu takovou tu z mikrovlakna,ktera mi z neceho zbyla,mozna z Fuzzi, je to sirsi nez ty vcelkovy. Postel jeste mokra nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.7.10 10:22

Jo, taky mam Longiese a Shortiese od BI v S po prckovi, pokryly v pohode prvnich sest mesicu, kdybys mela zajem, jsou bez poskvrnky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
26.7.10 10:41

Neno, tak já bych o ty vlňáky rozhodně zájem měla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
26.7.10 11:40
NeNa píše:
Jo, taky mam Longiese a Shortiese od BI v S po prckovi, pokryly v pohode prvnich sest mesicu, kdybys mela zajem, jsou bez poskvrnky. :lol:

to bych mela :-), hlavne o ty longiese :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.7.10 15:57

Borisko jak jsme tu řešily ty separačky, dnes když jsem šla do zdravotnických potřeb kupovat perlan, tak mě napadlo, že by jsi si ho mohla taky pořídit. Je to 100%viskoza, tak že vlastně to samé co separačky popoliny, jen perlan je trošku tlustší........já ho byla kupovat, protože popoliny docházejí a nechce se mi jet do OV jen kvůli separačkám. Už kdysi jsem perlan používala na separačky, ale pak se mi nechtělo stříhat tak jsem se na to vyprdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
26.7.10 16:47

katy - díky za tipa, až dojdou,tak zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.7.10 17:22
Boriska píše:
katy - díky za tipa, až dojdou,tak zkusím

JO a perlan teda vyjde podstatně levněji. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.7.10 22:46

Tak devcata, to si o ty vlnaky asi budete muset hodit korunou! :lol: Dlouhy jsou tmavomodry, kratky zeleny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
26.7.10 23:05
NeNa píše:
Tak devcata, to si o ty vlnaky asi budete muset hodit korunou! :lol: Dlouhy jsou tmavomodry, kratky zeleny…
:lol: :lol:
Nenus a kolik za ne chces? A hlavne mi nedavej cenu v separackach :-D,pac ty tady nekoupim :-)
Pastelko - ty preferujes ktere? Ja klidne vezmu oboje,ale hlavne bych brala ty dlouhy, ty nemam jeste zadny :-D pro prte…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
27.7.10 12:56

Miri, mám prima nápad 8-) Tak je vem oboje ty, nebo prostě jaký chceš a pak si je od Tebe vezmu já :-D
Jinak bych teda taky preferovala longiese, ale shortiesky neva :mrgreen:

Timto vyzývám všechny majitelky vlňáků, jestli máte nějaký na prodej, tak nabídněte. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure