Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Boriska píše:
ahoj holky perete některá separačky od popolini z viskózy?
nebo všechny jedete ve fleesových?
já je vyhazuju a teď jsem zjistila,že se dají prát
Peru peru, vyhazuji jen pokaděné. ![]()
s plínama, na separačky mám síťku aby z ní nevypadly a náhodou někde nezalezly.
Já je peru v pračce bez síťky - prostě je hodím do kýble rovnou s plenkou - a jsou o.k. ![]()
díky, takže ušetřím
neb se za chvíli budu dívat na dno krabičky a to je malochům stříhám na půl…
Hele já už mám jednu krabičku tak 5 měsíců, furt je peru a peru a stále drží a drží. ![]()
co si myslíte o těchle svrchňáčcích ? jsou jednovelikostní,že bych je pořídila, až jim budou popolinky malé a vlňáčky posraté ![]()
katy - tak to je supr zpráva, píšou,že vydrží 3-4 praní ![]()
Borisko fakt je peru a určitě vydrží víc než 4 vyprání, a jak psala Luciusek, tak mě se taky rozpadly asi dvě zatím.
Kalhotky neznám, tak že neporadím.
Ale mám takový pocit, že v Bavlnce teď prodávají taky jednovelikostní, myslím že Bambinex? ![]()
Borisko fakt je peru a určitě vydrží víc než 4 vyprání, a jak psala Luciusek, tak mě se taky rozpadly asi dvě zatím.
Kalhotky neznám, tak že neporadím.
Ale mám takový pocit, že v Bavlnce teď prodávají taky jednovelikostní, myslím že Bambinex? ![]()
jj Katy, taky už jsem je viděla a jsou hezky barevné, třeba limetkové ![]()
tož supr, a ty svrchňáky taky s normál plínama, že? já je zatím vždycky přeprala v ruce, bo zatím má každý jenom jedny, když vlňáčky se přeplítají ![]()
Boriska píše:
jj Katy, taky už jsem je viděla a jsou hezky barevné, třeba limetkové
tož supr, a ty svrchňáky taky s normál plínama, že? já je zatím vždycky přeprala v ruce, bo zatím má každý jenom jedny, když vlňáčky se přeplítají
Jo jo svrchňáčky taky s normál plínama v pohodě. ![]()
NeNa píšeJa vcera zas nevydrzela, a poridila jsem BI Bamboo Extra, jsem teda zvedava. Prcek vyrostl z jedny nocni pliny, tak byla zapotrebi nahrada…a navic byla prouzkovana, tak to neslo odolat
S jaký noční plíny vyrostl? Já teda na noc jedu v disanách zavazovacích a pohoda. Přes dne jedu více méně v bambusových kikko a občas dám nějakou kalhotkovou, na venke či když se mi nechce často přebalovat. ![]()
Katy vyrostl mi z nocni pliny, takovy ty bambusovy s tim dlouhym jmenem z USA, bylo to M. Teda jeste mu je, ale davam ji tak jeste mesic, dva a bude mala.....skoda, byla supr. Jinak ja porad pouzivam bambusovy BBH, co jsme tenkrat vsichni koupili a jsem spokojena. Ctverce a zavazovacky jsou pro mne uzavrena kapitola, nebavej mne ![]()
Borisko pocitej s tim, ze jak ty svrchnaky zacnes poradne pouzivat, tak se ti ty suchace krapet zaperou, ci jak to popsat, zkratka uz nebudou beloskvouci, ono se do nich nachyta chloupku z obleceni, a zezmolkati to trochu…ja uz suchace zadny nemam, posledni sly, kdyz se mi do nich prisuchlo triko od Moiry ![]()
Julie5 píše:
Dobré dopoledne milé látkařky. Opět Vás po čase prosím o radu. Zalíbili se mi Easyfit od Tots Bost, máte s nimi prosím někdo zkušenost? A ještě, někde jsem četla, že by se neměly nechávat PULky namočené, tak nevím, zda je můžu ty dva dny před praním skladovat normálně s ostatními plenkymi ve vodě. Předem díky.
Ja mam od tots bots nejaky na suchace - fialove s puntikama - ale ted nevim zda maj ten tvuj nazev - mas nekde odkaz? Jinak ja s nema moc spokojena nejsem - nejak extra netesni a rychle protecou … dyztak kup jednu a vyzkousej - ja koupila 4 v akci a ted je pouzivam jen na doma, na ven si je nejak netroufnu dat… nevim moc me nenadchly…
Jinak separacky peru,ale docela se mi trhaji, takze se jakoby zuzi a ty zuzene pak pouzivam do itti bitti,tam jsou idealni ![]()