Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mně se srážejí separačky od Tots Bots - Popolinky tolik ne. Ale nevadí to - už jsem si na tu menší velikost zvykla a zatím to stačí. Popolinky dělím na půl a i trochu sražené mi přijdou dobré. Jinak Popolinky jsou vůbec lepší - po vyprání se nemačkají.
Ahoj,
Neno - moira a suchý zip
![]()
Borisko - svrchňáky vypadají pěkně, ale také suchý zip nemusím.
Separačky viskózové peru. Zatím jsem stále u první krabičky.
Tento týden je spotřeba plen enormní. Poli kadí furt
. NA sobě má poslední vlńáky. TEd se pojede v pulkách. V tomhle počasí to bude schnout dlouho.
Dávám jí čč na rovno. Zkoušela jsem novosklad neno skládat na draka, ale ona se teď vůbec nenechá přebalit.
Zavazovačku HHS jí dávám jen na noc. Víckrát za den s ní nemám sílu bojovat. Proč někdo nevymyslí plenu se zapínánám na zádech???
A Poli má další zub. ![]()
Víkendové počasí mně pěkne vypeklo. Manžel měl jet s Tobíkem na vodu. Včera odjeli, strávili noc pod stanem. Po ranní kolektivní poradě se vrátili domů. A já se těšila na klidný víkend s Polinkou.
separacky, peru, ale mame spotrebu 2 denne na pokadeni, plus se mi obcas nejaka potrha, davam otacky pracky na 1000.
Jsme na tom stejne jako Katy , na noc disana zavazovacky, na den bambusky do disan zavazovacek nebo do hhs. Obcas dam jen ovbyc ctverec na draka a do nej jeden na dvanactiny.
Rozbila se mi snapka, dalsi jsem nedopatrenim rozebrala uz driv, treti nemuzu najit, takze si musim jit v pondeli koupit snapku. Coz jsem rada, vyberu si nejakou jinou barvu, mela jsem pastelove zlutou a zelenkavou a uz me ty jemne barvicky nudili. ![]()
prebalovani, obcas je boj, obzlast, kdyz chci prebalit jinde nez na prebalovaku, ale jinak mu vrazim neco do ruky a da se to. prebalovni na brise mi pripomina, ze mm dosit plinu. A dosit bambusovy podvlikacky bez rokroku. A ase jsem nechala drukovaci kleste u Matese v pokoji, chjo. No ted uz tm nepolezu ![]()
Tak u nás přebalování stále bez boje, Eli je fakt na přebalování v pohodě, zatím jsme žádnou krizi neměli. ![]()
u nas byla jednu doba silena krize,ale ted uz se mala zase v pohode necha. Chce to jen vydrzet..a pravda,ze sem parkrat dala i male na zadek, ale jako ne nejak vehementne - spis tak ze ji to zaskocilo a pak zacala fnukat strasnou nespravedlnosti - a drzela
. Ale ted uz je na prebalovani fakt v pohode - myslim,ze to je nejake obdobi vzpuru ci co ![]()
Katy2 píše:
Tak u nás přebalování stále bez boje, Eli je fakt na přebalování v pohodě, zatím jsme žádnou krizi neměli.
Závidím ![]()
Když Poli položím na přebalovák, tak je hned na břiše. Sice ji hned otočím zpátky, dám jí ruky krém nebo něco, ale ona to odhodí a je zpět na břiše.
Taky doufám, žeji to brzo přejde. Venku ji přebalím v pohodě, to je pro ni něco nové a tak vydrží chvíli na zádech.
Ja uz se na prebalovaku neodvazuju, je mi jasny, ze by ve vterine visel hlavou dolu a ja ho drzela za nohu
Nechapu, jakym fofrem se ty prtata dokazou pretacet…
Achdarek tak gratulace k dalsimu zubu! Zvire uz ma ctyri…
NeNa píše:
Ja uz se na prebalovaku neodvazuju, je mi jasny, ze by ve vterine visel hlavou dolu a ja ho drzela za nohuNechapu, jakym fofrem se ty prtata dokazou pretacet…Achdarek tak gratulace k dalsimu zubu! Zvire uz ma ctyri…
Hmm, tak to my stále jen na přebalováku, dokonce mám stále odvahu si rychle odběhnout třeba 5m pro zapomenuté vlňáčky a ta poslušně leží a čeká. ![]()
Ty jo a to už máte tolik zubů? ELi stále jen ty dva. ![]()
Katy, presne, taky si muzu rychlovka skocit par metru, pkud zrovna neni nejak zasadne rozzuren, to se otaci. A 1m od prebalovaku mam zachod, tak si casto dojdu, kdyz lezi na prebalovaku
teda tak to jste odvazlivkyne
, to ja uz si netroufla ani v pul roce - to by byla hned na zemi ![]()
Mirii píše:
teda tak to jste odvazlivkyne, to ja uz si netroufla ani v pul roce - to by byla hned na zemi
Hele jáí fakt nevím, ona nikdy neměla tendenci s přebalováku zdrhat, tak že se fakt nebojím.
![]()
Já přebaluji zásadně ve stoje. na záda si kluka neodvažuji položit. Jedině na spaní. Jinak by zbořil Prahu.
Samozřejmě jak jsem se pochlubila s kaděním na nočník, tak se to podělalo, respektive T. se podělal do plíny.
Ale měla tušila jsem to, vždycky když si postěžuji na emiminu, tak se to zlepší a naopak. Upozornila jsem manžela, že se asi ráno probudí už pokaděnej a on si myslí, že jsem vědma. ![]()
NeNa píše:Neno - to je přesný.
Ja uz se na prebalovaku neodvazuju, je mi jasny, ze by ve vterine visel hlavou dolu a ja ho drzela za nohu
Holky - prosím porad´te. Myslela jsem si, že jsem na tu noční plenu vyzrála. Dala jsem jí prostě ještě jednu vkládačku složenou vepředu. Pár nocí to docela šlo. Ale dnes ráno měla mokrou postýlku.
Je fakt,že co nekojím, tak UM pije fakt hodně. Večer před spaním vypije 200ml, v noci se vzbudí jednou a vypije 200ml. Dnes ovšem vypila 300 a pak terpve spokojeně spala dál. Přebalovat v noci se mi jí moc nechce, to se docela probere.
Dnes testuju Kissaluvs, prefold a ještě vkládačka složená vepředu. Tak jsem na to ráno zvědavá. Přemýšlím, zda má cenu investovat do BBH
Docela by mně pak štvalo, kdyby taky nevydržela celou noc.
A co zkusit HHS a do toho třeba dva prefoldy nebo prefold a ještě vkládačku? Zrovna do HHS se toho vejde hodně.
ahoj holky, není někde seznam zkratek?
jestli ne prosím o vysvětlení
BBH
HHS
prefold
díky za tipy ohledně svrchňáků na sucháče ![]()