Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
24.7.10 21:11

Mně se srážejí separačky od Tots Bots - Popolinky tolik ne. Ale nevadí to - už jsem si na tu menší velikost zvykla a zatím to stačí. Popolinky dělím na půl a i trochu sražené mi přijdou dobré. Jinak Popolinky jsou vůbec lepší - po vyprání se nemačkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.7.10 21:17

Ahoj,

Neno - moira a suchý zip :cert: :cert: :cert:

Borisko - svrchňáky vypadají pěkně, ale také suchý zip nemusím.

Separačky viskózové peru. Zatím jsem stále u první krabičky.

Tento týden je spotřeba plen enormní. Poli kadí furt :nevim: . NA sobě má poslední vlńáky. TEd se pojede v pulkách. V tomhle počasí to bude schnout dlouho. :zed: Dávám jí čč na rovno. Zkoušela jsem novosklad neno skládat na draka, ale ona se teď vůbec nenechá přebalit. :cert: Zavazovačku HHS jí dávám jen na noc. Víckrát za den s ní nemám sílu bojovat. Proč někdo nevymyslí plenu se zapínánám na zádech???

A Poli má další zub. :palec:

Víkendové počasí mně pěkne vypeklo. Manžel měl jet s Tobíkem na vodu. Včera odjeli, strávili noc pod stanem. Po ranní kolektivní poradě se vrátili domů. A já se těšila na klidný víkend s Polinkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.7.10 21:28

separacky, peru, ale mame spotrebu 2 denne na pokadeni, plus se mi obcas nejaka potrha, davam otacky pracky na 1000.

Jsme na tom stejne jako Katy , na noc disana zavazovacky, na den bambusky do disan zavazovacek nebo do hhs. Obcas dam jen ovbyc ctverec na draka a do nej jeden na dvanactiny.

Rozbila se mi snapka, dalsi jsem nedopatrenim rozebrala uz driv, treti nemuzu najit, takze si musim jit v pondeli koupit snapku. Coz jsem rada, vyberu si nejakou jinou barvu, mela jsem pastelove zlutou a zelenkavou a uz me ty jemne barvicky nudili. :mrgreen:

prebalovani, obcas je boj, obzlast, kdyz chci prebalit jinde nez na prebalovaku, ale jinak mu vrazim neco do ruky a da se to. prebalovni na brise mi pripomina, ze mm dosit plinu. A dosit bambusovy podvlikacky bez rokroku. A ase jsem nechala drukovaci kleste u Matese v pokoji, chjo. No ted uz tm nepolezu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.7.10 22:12

Tak u nás přebalování stále bez boje, Eli je fakt na přebalování v pohodě, zatím jsme žádnou krizi neměli. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.7.10 22:20

u nas byla jednu doba silena krize,ale ted uz se mala zase v pohode necha. Chce to jen vydrzet..a pravda,ze sem parkrat dala i male na zadek, ale jako ne nejak vehementne - spis tak ze ji to zaskocilo a pak zacala fnukat strasnou nespravedlnosti - a drzela :-). Ale ted uz je na prebalovani fakt v pohode - myslim,ze to je nejake obdobi vzpuru ci co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.7.10 22:56
Katy2 píše:
Tak u nás přebalování stále bez boje, Eli je fakt na přebalování v pohodě, zatím jsme žádnou krizi neměli. :-D

Závidím :pankac:

Když Poli položím na přebalovák, tak je hned na břiše. Sice ji hned otočím zpátky, dám jí ruky krém nebo něco, ale ona to odhodí a je zpět na břiše. :zed: Taky doufám, žeji to brzo přejde. Venku ji přebalím v pohodě, to je pro ni něco nové a tak vydrží chvíli na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
24.7.10 23:10

Ja uz se na prebalovaku neodvazuju, je mi jasny, ze by ve vterine visel hlavou dolu a ja ho drzela za nohu :mrgreen: Nechapu, jakym fofrem se ty prtata dokazou pretacet…

Achdarek tak gratulace k dalsimu zubu! Zvire uz ma ctyri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.7.10 07:39
NeNa píše:
Ja uz se na prebalovaku neodvazuju, je mi jasny, ze by ve vterine visel hlavou dolu a ja ho drzela za nohu :mrgreen: Nechapu, jakym fofrem se ty prtata dokazou pretacet…Achdarek tak gratulace k dalsimu zubu! Zvire uz ma ctyri…

Hmm, tak to my stále jen na přebalováku, dokonce mám stále odvahu si rychle odběhnout třeba 5m pro zapomenuté vlňáčky a ta poslušně leží a čeká. :lol:
Ty jo a to už máte tolik zubů? ELi stále jen ty dva. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.7.10 08:27

Katy, presne, taky si muzu rychlovka skocit par metru, pkud zrovna neni nejak zasadne rozzuren, to se otaci. A 1m od prebalovaku mam zachod, tak si casto dojdu, kdyz lezi na prebalovaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.7.10 08:49

teda tak to jste odvazlivkyne :-), to ja uz si netroufla ani v pul roce - to by byla hned na zemi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.7.10 08:51
Mirii píše:
teda tak to jste odvazlivkyne :-), to ja uz si netroufla ani v pul roce - to by byla hned na zemi :-(

Hele jáí fakt nevím, ona nikdy neměla tendenci s přebalováku zdrhat, tak že se fakt nebojím. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
25.7.10 15:03

Já přebaluji zásadně ve stoje. na záda si kluka neodvažuji položit. Jedině na spaní. Jinak by zbořil Prahu.
Samozřejmě jak jsem se pochlubila s kaděním na nočník, tak se to podělalo, respektive T. se podělal do plíny. :mrgreen: Ale měla tušila jsem to, vždycky když si postěžuji na emiminu, tak se to zlepší a naopak. Upozornila jsem manžela, že se asi ráno probudí už pokaděnej a on si myslí, že jsem vědma. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
10170
25.7.10 21:37
NeNa píše:
Ja uz se na prebalovaku neodvazuju, je mi jasny, ze by ve vterine visel hlavou dolu a ja ho drzela za nohu :mrgreen:
Neno - to je přesný. :palec: Přikládám foto, jak to u nás vypadá. Ale je fakt, že foťák ji dnes docela zaujal :mrgreen:

Holky - prosím porad´te. Myslela jsem si, že jsem na tu noční plenu vyzrála. Dala jsem jí prostě ještě jednu vkládačku složenou vepředu. Pár nocí to docela šlo. Ale dnes ráno měla mokrou postýlku. :zed: Je fakt,že co nekojím, tak UM pije fakt hodně. Večer před spaním vypije 200ml, v noci se vzbudí jednou a vypije 200ml. Dnes ovšem vypila 300 a pak terpve spokojeně spala dál. Přebalovat v noci se mi jí moc nechce, to se docela probere.
Dnes testuju Kissaluvs, prefold a ještě vkládačka složená vepředu. Tak jsem na to ráno zvědavá. Přemýšlím, zda má cenu investovat do BBH :think: Docela by mně pak štvalo, kdyby taky nevydržela celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
25.7.10 21:43

A co zkusit HHS a do toho třeba dva prefoldy nebo prefold a ještě vkládačku? Zrovna do HHS se toho vejde hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
25.7.10 21:45

ahoj holky, není někde seznam zkratek? :mrgreen: jestli ne prosím o vysvětlení
BBH
HHS
prefold
díky za tipy ohledně svrchňáků na sucháče :palec:

• načítám...
  • Citovat