Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No vidis…mohla sis koupit moje, fungl novy. Stal se ze mne zaryty odpurce suchacu. Ale skvela obchodnice Babizna mi je uz prodala, pro mne, za mimoradne vyhodne ![]()
Neno jasně, rozumím, já se prostě jen ptala. Vy moje M jsou prostě stááále úúúúúúúžasnéééééééééé, samozřejmě i L jsou super funkční, ale už ne tak pěkné jako M. ![]()
Achdárky mám tady L kdyby někdo chtěl. ![]()
vím že jsem se ptala už několikrát.. ale jaký lanolin na vlňáky mám chtit v lékarně? zrovna tam jdu
Monique1 píše:
vím že jsem se ptala už několikrát.. ale jaký lanolin na vlňáky mám chtit v lékarně? zrovna tam jdu
Bezvodý lanolin = adeps lanae = cera lanae.
Ale nejvíc lékárnice slyší na to ADEPS LANAE ![]()
neczuz, vyjadruji tichou zavist, Mates taky misto nema, ale nevadi, prebytky pousti bokem a po zadech ![]()
Kdyby kadil do nocniku, tak bych skakala 2m do vzduchu, bobky uz me prebalovat vyslovene otravuje.(kdyby bobky, formovany bobek je jeste pohoda
)
Nicmene jsem mu dala k dispozici nocnik, obcas se na nej posadi, ale nic tam neudela, tak nevim, zda chape, k cemu to je, nebo to jeste neni schopen natolik vyhodnotit, zda uz nebo jeste ne.
Neczuz - to mas super, mne mala doted nocnik nechape a kdyz uz tak se jedine vycura,ale bobek tam nechce delat ani za nic ![]()
Tak to maly zvire si pri odpolednim spanku sundalo plinu, pravda, byla jsem trochu naivni a dala mu ctverec na draka na snapku, protoze jsem chtela usetrit hhs na dobu, kdy se hybe (lip sedi jak sklad, kdyz leze)
Takze peru povlak na matraci, doufam, ze se ususi do doby, co pujde spat
Asi ho mokra plina studila, odpoledni spanek byl vyjimecne nadvakrat, po hodine strasne rval a byl totalne promocenej. Jenze to je tim, ze lemta jak velbloud, dala jsem mu mrkvovou stavu a jde po ni jak divej a vzdycky vypije 2decky na jeden zatah.
Tady Swd a blueberry mají opět výprodej. Ale vlňáčky nemají
Ale různé kapsovky ano. Ale asi nic nepotřebuji. ![]()
Achdárku koukám na ty ceny a které teda platí? Ty červeně vyznačené?
Cappy a co to teda je, jen kapsovky? Ty by jsi něco brala?
Příspěvek upraven 22.07.10 v 20:26
tak ja taky koukam a vypada to mooc pekne … bude se delat objednavka?