Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
18.7.10 20:33
neczuz píše:
Mirii píše:
a to jinak nepiji zadne mleko?Mne mala jeste porad pije malo - jako snad oproti vsem tady hodne malo. Kdyz do ni naladuju 50ml vody,tak jsem rada…se porad uklidnuju tim,ze 2× denne vycucne 250 mleka…
Jasně, pije - kojim. ráno, odpoledne, večer a jednou v noci. Ale dneska od 8 do těch 2 odpoledne (kojení) pil jen malinko. A po tom kojení až do večera vůbec. Přitom včera vypil 400ml.

Ja prave taky mela driv u kojeni pocit,ze si mala jen malo cucla - prave hlavne kdyz byly vedra - ale v te dobe mi teda nevypila ani hlt vody - jakztakz pije az co je na umelem…

Katy - tak koukam na ty jejich stranky a taky to vypadampc dobre, i ty vlnacky co maji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.7.10 20:42

Když mě už fakt nebaví pořád kojit. :oops: KOnečně jsem se dopracovala k počtu, který mě vyhovuje a do budoucna bych to chtěla ještě trochu zkrouhnout na ráno a večer. Jenže zatím to vypadá, že se ten kluk do prsa zaláskoval. A začal si ho dost vyřvávat, a to mě vadí. V současných vedrech mě nezbývá nic jiného, než prso dát…

• Citovat
  • Upravit
51750
18.7.10 20:45
neczuz píše:
Když mě už fakt nebaví pořád kojit. :oops: KOnečně jsem se dopracovala k počtu, který mě vyhovuje a do budoucna bych to chtěla ještě trochu zkrouhnout na ráno a večer. Jenže zatím to vypadá, že se ten kluk do prsa zaláskoval. A začal si ho dost vyřvávat, a to mě vadí. V současných vedrech mě nezbývá nic jiného, než prso dát…

Njn je to chlap, cos čekala, že se do kozy nezaláskuje? :lol: :lol: :lol:
U nás pití taky nic moc, teda jak se to vyzme pije dost hodně UM, ráno ze 210ml vody, před dopoledním spaním ze 180ml vody, před odpoledním spaním ze 180ml vody a večer ze 210ml vody, dopolední a odpolední UM jí dávám řidší, dávám hlavně kvůli toho aby měla takutiny, když ten čaj moc nechce.
Ale i tak vypije čaje cca 300ml za den, včera dokonce skoro 600ml, téměř 300ml vypila v Polsku v kauflandu, jsem byla nešťastná že nechce pít, tak že jsem si jí dala do manducky do předu a ona při tom nošení a koukání vypila celý hrníček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.7.10 20:48

tak to verim, ja uz v 10 mesicich nekojila,ale ja nemela s malou problem,ona se tak nejak odstavila sama a umele mleko ji moc chutnalo - ja jsem jedna z tech stastnych, vubec nezavidim odstavovani,kdyz prtata nechteji… potom pozdeji pomaha dat treba na par dni k babicce a deti vetsinou zapomenou,ale to az budes chtit odstavit uplne… ted neporadim, ale v tech vedrech bych taky davala jak si prte rekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.7.10 20:48
Katy2 píše:
Njn je to chlap, cos čekala, že se do kozy nezaláskuje? :lol: :lol: :lol:

Až do 8mi měsíců to vypadalo, že bude každou chvíli šmitec. :roll:

• Citovat
  • Upravit
22590
18.7.10 20:50

Katy - tak o takovem mnozstvi tekutin si muzu nechat leda zdat..a to ze zoufalstvi zkousim treba i fruko,nebo takove ty sladke mrchy. Sice vypije o trochu vic,ale ne o moc.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.7.10 20:52

Mě šve, že vím, že pít umí, ale jak dostaane žízeň, tak nevidí nalevo, napravo a dere se ke koze.:zed: Zacyklí se, hrneček odstrkává, děsivě řve a ztrhává mi plavky. A pak když mu dám, tak se následně klidně dorazí čajem. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
51750
18.7.10 20:54

Mirii no jo, ale u nás to s pitím taky nebylo nikdě nějak veselé, to až teď v poslední době začala pít UM podstatně více a taky i čaj.

Neczuz, ti to kojení fakt závidím, kua proč moje dítě nechtělo kozu? Teda chtělo ale jen ve spánku, jinak řvalo a kozu nchtělo, bože jak já si na to vzpomenu, to byly fakt muka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.7.10 20:56
Katy2 píše:
Neczuz, ti to kojení fakt závidím, kua proč moje dítě nechtělo kozu? Teda chtělo ale jen ve spánku, jinak řvalo a kozu nchtělo, bože jak já si na to vzpomenu, to byly fakt muka. :roll:
:think: Já vím, nevím co chci. Před 3ma měsícema jsem řvala, že jí nechce a teď si stěžuji.
  • Citovat
  • Upravit
51750
18.7.10 21:01
neczuz píše:
Katy2 píše:
Neczuz, ti to kojení fakt závidím, kua proč moje dítě nechtělo kozu? Teda chtělo ale jen ve spánku, jinak řvalo a kozu nchtělo, bože jak já si na to vzpomenu, to byly fakt muka. :roll:
:think: Já vím, nevím co chci. Před 3ma měsícema jsem řvala, že jí nechce a teď si stěžuji.

NO buď ráda že jí chce, já bych tak chtěla aby jí Eliška chtěla, no ale co už, nechtěla tak nechtěla, už tak jsem odstříkávala tři měsíce v kuse aby měla MM a pak už fakt na to nebyl čas, teda hlavně když jsem byla s Týnkou v lázních, tak tam fakt nebylo času na to aby se dojila a dojila, tak že jsem tam s tím sekla, ale bylo to těžké rozhodování, jeden den jsem si řekla dost už končím a durhý den jsem zase šáhla po odsávačce a furt tak dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.7.10 21:05

A Týnku si asi taky kojit nemohla..?

• Citovat
  • Upravit
51750
18.7.10 21:09
neczuz píše:

Týnku jsem kojila od 4 týdnů do půl roku, teda přesněji do poslední operace střev půl roce, když byly zase problémy s pasáži střeva po operaci a mé mlíko nějak přesttala tolerovat, tak že dostala spešl UM na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.7.10 21:17
Katy2 píše:
neczuz píše:
Týnku jsem kojila od 4 týdnů do půl roku, teda přesněji do poslední operace střev půl roce, když byly zase problémy s pasáži střeva po operaci a mé mlíko nějak přesttala tolerovat, tak že dostala spešl UM na předpis.

Fíha, tak to muselo být pořádně vybojované kojení. :palec:

• Citovat
  • Upravit
51750
18.7.10 21:21
neczuz píše:
Katy2 píše:
neczuz píše:
Fíha, tak to muselo být pořádně vybojované kojení. :palec:

NO hele nechci se chlubit, ale mléka jsem i přes všechny ty nervy, přs špatný zdravotní stav Týnky, operace atd. měla fakt hafo, týden po porodu jsem odstřikávala téměř 1,5l mléka, sestřičky na chirurgické JIPce byly nadšené, jsem tam krmila půl oddělení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.7.10 21:22

Pastelko - prodávát nebudu, nechávám pro další.-)

Já to musím zaklepat, obě děti pijí dobře. POli stačí jen voda, Tobík vyžaduje štávu, vodu pije jen z tátovi cykloláhve:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure