Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
19.7.10 09:51

jo a jinak v anavy uz maj ty pliny na obrazkach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
19.7.10 12:28

Mirii ty vcely budou zapotrebi vyprat vickrat…a ty mas L? Ja mela za to, ze to jsou jednovelikostni :nevim: V pase taky trochu odstavaj, ale ja je vepredu vycpavam, twofoldem, rano jsou vlhky, neprotekly ani jednou. Pres ne ted davam Las Vegas, Achdarku M ka uz jsou maly, ale na noc dobry, zakrejou prdel, do pasu uz ale nedosahnou. L ka dobry, jsou vyrazne vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
19.7.10 12:40

Piti u nas mirne zlepseni, pije z hrnku, to, ze se ma neco sosat zatim nepochpil :lol: O poprsi pres den uz totalni nezajem, redeny bananovy sunar ho, zda se, uspokojuju, vcera vecer dokonce usnul bez kojeni…akorat pak ty noci, budi se furt co hodinu a zuzla a zuzla, katastrofa…schyluje se k odstavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
19.7.10 13:20

holky poraĎte prosííím někdo tu psal že šil svrchňáčky s PUL..už to bohužel nemůžu najít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.7.10 13:23

Ad pití, u nás už pomalu přestávala zabírat voda i v těch vedrech a tak jsem podlehla a koupila jablečnej nápoj Sunárek na radu Čiči. O tý doby se zvýšil příjem tekutin na cca 800 ml hodně ředěnýho nápoje + 670 ml UM 8-o . Hned jsem dokoupila ještě malinu :mrgreen:

Miri ty BBH chce stopro oprat. Malej je měl taky odstávající u bříška a je to břišní spáč a nikdy neprotekly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.7.10 13:47

Jo Mira…to jsem ještě chtěla…taky mám ty Kikko žmolíkatý :-? jsem si myslela, že je chyba zase jen u mě :mrgreen: Zajímavý ale je, že ty barevný mají býlý žmolíky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.7.10 19:17

Neno- ne plina je jednovelikostni,ale ty vlnacky by mely byt L … prave mi ty vlnacky jakoby neprekryji tu plinu,nebo prekryji tak tak,ale odstavaji… no plenu ted teda vyperu jeste nekolikrat a snad uz to bude jen lepsi..na noc vydrzim zatim s hnuskama…
Pastelko - ja prave mam ty kiko jen bezbarve,barevne nemam zadny…ale zmolkovaty je mam vsechny a po prebaleni i par zmolku zustava na male :-).Tak nevim,treba jsou to ted jen ty novejsi…ja je mam koupene pred 2 mesici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.7.10 19:24

Mirii já bych ty vlňáčky fakt vyřešila dírkou a gumičkou, mě se to osvědčilo, pěkně to pak drží.

JO a kikko bambusky mám v pohodě, žádné žmolky, ani u těch nejstarších co mám. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.7.10 19:39

Pavlo, ja sila pulky, ale specialni. Tyka se to tech druku? Jestli jo, tak jsem psala do tve diskuze. Pokud chces navod na prisiti napnute gumicky, mam jeden trosicku nestandardni, je k tomu potreba minimalne jedna zabicka na ksandy a schopnost priblizit palec u nohy tak alespon na 20cm k hrudniku :lol:

Coz mi pripomina, ze uz temer nepouzivam svrchnaky :zed: Ted v tech vedrech jsem se je odnaucila davat, takze vetsinou je jen v hhs s kikko bambuskou, dopoledne vetsinou odchytam curani na prebalovaku, spanek i 3h zvlada velmi casto suchy. Davam jen vlnaky na noc a na ven davam vlnenou vkladacku do hhs a pres to achdarky. Takze ozkousim pokusnou plinu a kdyztak si ji usiju/uhackuju ve vlne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.7.10 19:41

A kikko bambusky ty nejstarsi mam pekne vysrazeny a hlavne krabaty. Prijde mi, ze se srazila ta bavlnena osnova ci co. A trochu chmiricko, ne primo zmolky, taky zustavaji na Matesovi. Ale funkci plni asi tak na 150%, takze si nestezuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.7.10 20:20

taky nedávám svachňáky. buď dám kalhotkovou plínu nebo Kikko na novosklad. spí v kočáře na nepromokavé podložce bez plíny - nečurá, po spaní stíhám (tedy Tomíno) na nočník. na noc dávám vlnné od Efíka. Jen mám blbý pocit, jestli nekoušou. M by teda kousaly, ale Tom si nestěžuje.
Kikko mám taky takové nakrabacené (sražené jsou jakoby okraje těch čtverečků), ale mám je ráda. Žmolkaté nejsou.
Mmch, co jsou vlastn zač ty Achdárky?

• Citovat
  • Upravit
22590
19.7.10 21:05

tak to mame ty kiko asi vsechny stejne, nejsou to primo zmolky,ale neco jako zmolky :-). Dulezite je,ze pekne saji,jen me prekvapilo,ze hned po jednom vyprani jde poznat,ze nejsou nove.
U nas nastesti nejsou takove paraky jak v cr, takze ja davam klidne vlnaky, pul, proste cokoliv … a na zahrade beha stejne porad naha :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.7.10 21:06

Katy - asi tam tu gumicku narvu, no snad si je neznicim :-(, na jednech uz mam vzadu malou dirku - jen v te jedne vrstve..tak nevim zda kdyz s nema mala behala venku,nebo zda podekovat kocce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
19.7.10 21:08

čiči:joo díky moc už jsme to s přítelem koumaly:)) joo přesně to s tou žabkou jsem tu někde četla takže jsi to psala ty jo?bezva:)a to jsi dala lemovací gumičku celou dokola?nebo jen kolem nožiček a na zádička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
20.7.10 12:55

neczuz, achdarky jsou vlnaky od swadlebees (asi jsem tam zapomnela nejake pismenko dvakrat, nevim)

Pavlo, lemuju cele, taky kvuli nepromokavosti, ta gumicka prekryje ten pul ve svech - sila jsem je ne svem dovnitr, jako se sije klasicke obleceni, ale svem ven a na to tu gumicku. Po tom obvodu to mam jen jako lemovku, kolem nozicek jsem to natahla. Zada jsem ale jen prelozila ten material a dala jsem tam lastin do tunylky, tam uz to neni exponovane te nejvetsi vlhkosti, tak ty svy tak nevadi. A davala jsem tam takove ty pulmesicky, jako jsou treba u thirsties, aby to kolem nozicek lepe sedlo, ale da se i jen vystrihnout tvar kalhotek a u nozicek jen narasit, aniz by se tam neco vsivalo. Jen to pak musi byt mezi nohama trochu sirsi, aby to pojalo i „vysku“ te pliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure