Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii ty vcely budou zapotrebi vyprat vickrat…a ty mas L? Ja mela za to, ze to jsou jednovelikostni
V pase taky trochu odstavaj, ale ja je vepredu vycpavam, twofoldem, rano jsou vlhky, neprotekly ani jednou. Pres ne ted davam Las Vegas, Achdarku M ka uz jsou maly, ale na noc dobry, zakrejou prdel, do pasu uz ale nedosahnou. L ka dobry, jsou vyrazne vetsi.
Piti u nas mirne zlepseni, pije z hrnku, to, ze se ma neco sosat zatim nepochpil
O poprsi pres den uz totalni nezajem, redeny bananovy sunar ho, zda se, uspokojuju, vcera vecer dokonce usnul bez kojeni…akorat pak ty noci, budi se furt co hodinu a zuzla a zuzla, katastrofa…schyluje se k odstavu.
holky poraĎte prosííím někdo tu psal že šil svrchňáčky s PUL..už to bohužel nemůžu najít ![]()
Ad pití, u nás už pomalu přestávala zabírat voda i v těch vedrech a tak jsem podlehla a koupila jablečnej nápoj Sunárek na radu Čiči. O tý doby se zvýšil příjem tekutin na cca 800 ml hodně ředěnýho nápoje + 670 ml UM
. Hned jsem dokoupila ještě malinu ![]()
Miri ty BBH chce stopro oprat. Malej je měl taky odstávající u bříška a je to břišní spáč a nikdy neprotekly ![]()
Jo Mira…to jsem ještě chtěla…taky mám ty Kikko žmolíkatý
jsem si myslela, že je chyba zase jen u mě
Zajímavý ale je, že ty barevný mají býlý žmolíky ![]()
Neno- ne plina je jednovelikostni,ale ty vlnacky by mely byt L … prave mi ty vlnacky jakoby neprekryji tu plinu,nebo prekryji tak tak,ale odstavaji… no plenu ted teda vyperu jeste nekolikrat a snad uz to bude jen lepsi..na noc vydrzim zatim s hnuskama…
Pastelko - ja prave mam ty kiko jen bezbarve,barevne nemam zadny…ale zmolkovaty je mam vsechny a po prebaleni i par zmolku zustava na male
.Tak nevim,treba jsou to ted jen ty novejsi…ja je mam koupene pred 2 mesici…
Mirii já bych ty vlňáčky fakt vyřešila dírkou a gumičkou, mě se to osvědčilo, pěkně to pak drží.
JO a kikko bambusky mám v pohodě, žádné žmolky, ani u těch nejstarších co mám.
![]()
Pavlo, ja sila pulky, ale specialni. Tyka se to tech druku? Jestli jo, tak jsem psala do tve diskuze. Pokud chces navod na prisiti napnute gumicky, mam jeden trosicku nestandardni, je k tomu potreba minimalne jedna zabicka na ksandy a schopnost priblizit palec u nohy tak alespon na 20cm k hrudniku ![]()
Coz mi pripomina, ze uz temer nepouzivam svrchnaky
Ted v tech vedrech jsem se je odnaucila davat, takze vetsinou je jen v hhs s kikko bambuskou, dopoledne vetsinou odchytam curani na prebalovaku, spanek i 3h zvlada velmi casto suchy. Davam jen vlnaky na noc a na ven davam vlnenou vkladacku do hhs a pres to achdarky. Takze ozkousim pokusnou plinu a kdyztak si ji usiju/uhackuju ve vlne ![]()
A kikko bambusky ty nejstarsi mam pekne vysrazeny a hlavne krabaty. Prijde mi, ze se srazila ta bavlnena osnova ci co. A trochu chmiricko, ne primo zmolky, taky zustavaji na Matesovi. Ale funkci plni asi tak na 150%, takze si nestezuju ![]()
taky nedávám svachňáky. buď dám kalhotkovou plínu nebo Kikko na novosklad. spí v kočáře na nepromokavé podložce bez plíny - nečurá, po spaní stíhám (tedy Tomíno) na nočník. na noc dávám vlnné od Efíka. Jen mám blbý pocit, jestli nekoušou. M by teda kousaly, ale Tom si nestěžuje.
Kikko mám taky takové nakrabacené (sražené jsou jakoby okraje těch čtverečků), ale mám je ráda. Žmolkaté nejsou.
Mmch, co jsou vlastn zač ty Achdárky?
tak to mame ty kiko asi vsechny stejne, nejsou to primo zmolky,ale neco jako zmolky
. Dulezite je,ze pekne saji,jen me prekvapilo,ze hned po jednom vyprani jde poznat,ze nejsou nove.
U nas nastesti nejsou takove paraky jak v cr, takze ja davam klidne vlnaky, pul, proste cokoliv … a na zahrade beha stejne porad naha ![]()
Katy - asi tam tu gumicku narvu, no snad si je neznicim
, na jednech uz mam vzadu malou dirku - jen v te jedne vrstve..tak nevim zda kdyz s nema mala behala venku,nebo zda podekovat kocce ![]()
čiči:joo díky moc už jsme to s přítelem koumaly:)) joo přesně to s tou žabkou jsem tu někde četla takže jsi to psala ty jo?bezva:)a to jsi dala lemovací gumičku celou dokola?nebo jen kolem nožiček a na zádička?
neczuz, achdarky jsou vlnaky od swadlebees (asi jsem tam zapomnela nejake pismenko dvakrat, nevim)
Pavlo, lemuju cele, taky kvuli nepromokavosti, ta gumicka prekryje ten pul ve svech - sila jsem je ne svem dovnitr, jako se sije klasicke obleceni, ale svem ven a na to tu gumicku. Po tom obvodu to mam jen jako lemovku, kolem nozicek jsem to natahla. Zada jsem ale jen prelozila ten material a dala jsem tam lastin do tunylky, tam uz to neni exponovane te nejvetsi vlhkosti, tak ty svy tak nevadi. A davala jsem tam takove ty pulmesicky, jako jsou treba u thirsties, aby to kolem nozicek lepe sedlo, ale da se i jen vystrihnout tvar kalhotek a u nozicek jen narasit, aniz by se tam neco vsivalo. Jen to pak musi byt mezi nohama trochu sirsi, aby to pojalo i „vysku“ te pliny.