Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10652
18.7.10 09:35

zdravím holky
katy:chtěla jsem se zeptat kde se dají sehnat anavy plenky?koukala jsem na jejich stranky anavy.cz a tam mají pořád že prázdno ve skladě :nevim: mají vůbec někdy nějkaé? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.7.10 09:46
Pavla23 píše:
zdravím holky
katy:chtěla jsem se zeptat kde se dají sehnat anavy plenky?koukala jsem na jejich stranky anavy.cz a tam mají pořád že prázdno ve skladě :nevim: mají vůbec někdy nějkaé? :lol:

ja jsem kupovala anavy plenku z branakdetem.cz - ale je to uz 2 mesice zpatky,tak koukni jestli maji na sklade…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
18.7.10 10:01

mirii:díky..taky není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.7.10 10:04
Flyingfrog píše:
Zuzko: Já právě našla doporučované ty celulózové Disany, tak mám je. No uvidím, zda jsem neprohloupila, když jsem vzala rovnou dvě role.

Hele i kdyby nevyhovovaly, tak jsou pak dobře použitelné na ubrousky, já je tak používám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.7.10 10:06
Pavla23 píše:
zdravím holky
katy:chtěla jsem se zeptat kde se dají sehnat anavy plenky?koukala jsem na jejich stranky anavy.cz a tam mají pořád že prázdno ve skladě :nevim: mají vůbec někdy nějkaé? :lol:

Hmm zkus napsat přímo Ivušce email, zda nějaké plíny teď má. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.7.10 10:09
Flyingfrog píše:
Holky, jaké plínky a kalhotky na noc? Nejlíp asi ty vlňáky, což? Já teda zatím koupila jen jedny vlňáky (ImseVimse), ale teda ne ty nohavičkové.

Já si teď nemůžu vynachávlit zavazovací disanu do toho třeba kikko bambusovou a twofold, či prefol a nebo jakou koliv jinou konopnou, či bambusovou vkládačku. Na to dávám buď vlňáčky natahovací samo doma co mi pletla Efik a nebo vlňáčky co nám došly s Las vegas, taky natahovací. Ale jak se trochu ochladí,t ak začnu opět dávat natahovací disany vlňáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.7.10 10:18

Katy - ja se porad nejak s disanama neszila… jako davam je mal nekolikrat denne,ale porad je to takovej uvaz halabala :lol: - nikde nic zatim neproteklo a ani neuniklo, ale davam je jen na doma,takze v nich vicemene beha a treba po hodince davam druhou…tak nevim jak to zvladnu u novorezence..ale zase to se nebude tolik vrtet,tak snad to pujde lepe vazat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.7.10 10:20

ted brouzdam po netu a snazim se najit nejakou pkenou all in one - a nemuzu najit…nemate nejakeho tipa? Nekdo tu hazel taky obchudek s krasnyma barevnyma vlnakama - i dlouhyma a s fajn cenama, nevite co to bylo zac?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.7.10 10:23

ahoj holky help prosím
začínám z těch bavlněných plínek padat na hubu :cry:
takže klasické čč žehlíte? já musím, jinak jsou tvrdé jako kámen - existuje něco na změkčení? ocet dávám místo aviváže, sušička není a zatím nebude.
bambusové kikka žehlit nemusím?tak dokoupím, když prababička něco dala na přilepšenou -koupila bych i tak,ale doma to můžu odůvodnit :-P
a co zavazovačky disany? ty se mi též nezdají, když je nevyžehlím…
kdybych si koupila vícevrstvé,tak musím dokoupit více disan :roll:
teď máme trochu krizi v kojení, resp.se rozjíždí i u Baruš, tak je ze mne kojná a to je manžel ještě doma…takže stačí 2 výlety celodenní po sobě a už jsem ve skluzu…s praním i žehlením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
18.7.10 10:28

já mám právě nějaký separačky canopol - byly strašně levný a určitě to bude pěknej shit. takže nejdřív ty disany, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.7.10 10:29

já mám popolini viskózu a zatím dobrý zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
18.7.10 10:30

ahojky, hlásím se do klubu látkovacích maminek, jestli můžu.

Používám klasické čtvercovky, koupila jsem část plenek 80×80 cm a část 70×70cm a ty menší mám nebělené, jsou super, silnější než ty obyč.jen byly krapet dražší. Dávám dvě kvůli širokému balení, jednu tu větší a navrch co jde na prdelku, tak tu menší nebělenou a zatím jsme neprotekli. A kalhotky mám Kikko, jsou supr, tenké, krásně drží, takže velká spokojenost. Ještě mám koupenou takovou úpletovou zavazovací plenku, nemáte někdo zkušenost? Ještě jsem ji nedávala, jak byla teď ta vedra, chci zkusit dneska…

Jinak zatím žehlím, jsme ještě malí. Ale pak už jen budu přežehlovat napůl kvůli krajům aby nebyly ohrnuté a pak po složení po vrchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.7.10 10:35
Boriska píše:
ahoj holky help prosím
začínám z těch bavlněných plínek padat na hubu :cry:
takže klasické čč žehlíte? já musím, jinak jsou tvrdé jako kámen - existuje něco na změkčení? ocet dávám místo aviváže, sušička není a zatím nebude.
bambusové kikka žehlit nemusím?tak dokoupím, když prababička něco dala na přilepšenou -koupila bych i tak,ale doma to můžu odůvodnit :-P
a co zavazovačky disany? ty se mi též nezdají, když je nevyžehlím…
kdybych si koupila vícevrstvé,tak musím dokoupit více disan :roll:
teď máme trochu krizi v kojení, resp.se rozjíždí i u Baruš, tak je ze mne kojná a to je manžel ještě doma…takže stačí 2 výlety celodenní po sobě a už jsem ve skluzu…s praním i žehlením

Borisko, já nežehlím nic. :oops: (jako z plen) Kikko bambusky jsou na nežehlení nejlepší.
S kojením dvojčat tě obdivuji. KOjíš každé zvlášť nebo naráz? Naráz bych je neuměla popadnout. :nevim: KOjila jsem v leže, to by asi s dvojkama nešlo, v sedě jsem se to naučila až okolo 2m a to zas T. u kojení tak vyváděl, že jsem měla dost práce udržet jedno dítě. :zed:

• Citovat
  • Upravit
8297
18.7.10 10:38

Borisko, bohuzel, klasicky pliny jsou tvrdy, muzes je zkusit pred skladanim vzdy o neco omlatit, ale to moc nepomaha. Ty kikko budou jemne, ale preci jen po case uz trochu tu jemnost ztrati a nemuze se na ne dat ten ocet, rozezral by je. Vicevrstve te nezachrani, taky byvaly jak prkno, kdyz jsem nemela susicku :roll: U nich pomahalo jedine rozebrat v ruce na jednotlive vrstvy, coz je jeste opruznejsi jak zehleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.7.10 10:50

Mirii no já si u disan začala pomáhat snapy sponkou, tak že vlastně sepnu sponkou a pak v pohodě zavážu. :nevim: JO a plínu AIO hledám taky stále a teda někaj se nedaří, jako Merinostár vypadá pěkně, jen teda nebyla moc dobře ušitá, doufám že nová příjde a bude ok, no vlastně ona není AIO ale SIO. :think:
Borisko nežehlím, nežehlila jsem a žehlit nebudu, pro mě stráta času, když to to dítě stejně za chvíli počůrá či pokadí, no a i když jsou plíny trochu zhrublé, tak to fakt neřeším, dávám separačku, tak že na zadku by jí nic škrábat nemělo. :think: :nevim:

Lucko ta upletová plína zavazovací, to bude určitě disana, co? Používám taky, když dávám přes den, tak dám do vnitř jen čtvercovku složenou a zavážu, tady je návod. http://www.vbavlnce.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure