Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
neczuz píše:Baba píše:Sakra, kde je žába. Žádnou jsem neviděla. A ani vlastně vidět nechci
Nekecej, se žábama nemáš
Tady tuhle myslíš? http://xde.xanga.com/…15140960.jpg
Pche, klukovi je to fuk.
Katy, dyť tam jsou ceny. 27,5 AIO, ostatní jsou levnější.
Nešla bych do toho, ale té kamarádce sem slíbila plínu s králíkem, sliby se musí dodržovat a nebudu přece platit poštovný kvůli jedný plíně. Mě v podstatě nezbylo nic jinýho, než pro Munkki ty námořníky objednat ![]()
Kurnik ne ne ne, už jdu raději spát, musím být silná, máme plenek dost, máme plenek dost, máme plenek dost, máme plenek dost.
![]()
Katy2 píše:
Kurnik ne ne ne, už jdu raději spát, musím být silná, máme plenek dost, máme plenek dost, máme plenek dost, máme plenek dost.![]()
Ale houby.
A i kdyby, máš nějakou takovouhle krásnou na frajeřinu?
No že ne? ![]()
Mě teď tak stráááááášně naprdla máti, že si asi něco přiobjednám ![]()
Ále, to by bylo nadlouho
Naše máti je ten typ, co nemá ráda, když je někdo spokojený a bez problémů. Tak se nám furt snaží nějaké rádobyproblémy vnutit ![]()
Těším se na plínu. Suvidlo s ní bylo spokojené, myslím teda.
Asi to teda bude podobný jako Piddle Poodles nebo Good mama, je to všechno na jedno brdo
Adriane, Podle me bud sklad na novorozence, do toho separacni plenku, navrchn kalhotky. Savost muzes zvysit pridanim nejake vkladacky, ale na to ti klidne bude stacit obyc frote zinka
Pro pidi novoska by podle me ta jedna kikko mela stacit, kriticke obdobi nastava takve 4m, to uz si dite vypije denne hodne tekutin, je to jeho jediny prijem potravy, takze zacne hodne curat a curanim je srovnatelne s batoletem. Po tom 7.m to zase je lepsi a lepsi, protoze dostava vic a vic pevne stravy a tekutiny ma jen na zizen.
A jeste k te cetnosti prebalovani, 3h je moc. Ja takto naivne sla do latky s novoskem, ze jako co 3h a pak jsem byla desne udivena, ze je furt v mokru, i kdyz mu nabalim na prdku balik plinek (chyba byla v plinkach, klasicke ctverce, pres 20let stare nemaji takvou savost, dalsi chyba byla celulozova separacka, sice dobre udrzi kakani, ale pocitove je hodne mokra), latkovat jsem zacala az ve 4m, protoze jsem koupila ty pastelky.
Jo a vcera jsem se naprdla, popadla svuj rozstrihany pul matros a jala se tvorit. Konecne se mi povedlo prisit lemovaci gumicku, postup je ten, ze se vezme zabicka na ksandy, privaze se k palci u nohy, jednou rukou se natahuje, druhou sije. Lehce jsem si zaskrtila krevni obeh v palci a namohla levou ruku, ale mam naraseno. Tim padem jsem zjistila, ze jsem to cele strihla nejak moc velkoryse, vypadalo to jak bombardaky pro me, tak ted zmensuju a az ulovim batole, tak bude prvni fitting ![]()
ha! dorazil mi šicí stroj a i vv popolini na zlikvidování! takže už vím, co budu večer dělat. teda až naštuduju návod ![]()
zuzanečko, tak že budeš vesele šít? jsem zvědavá na další výtvory. ![]()
Tak a teď si dovolim výjadřit se k plínam co mi v poslední době došly, od různých švadlen. Tak že jsem mírně zklamaná.
Plína ta zelená AIO je v celku dobrá, jen teda pro nás zmenšení M je malá a když jí dám na L tak zatím velká, jinak nějak velké výhrady k ušití nemám, sice vkládačky se mírně kroutí, ale to věřím že po pár v vypráních vymizí, paní nemá overlok (či jak se to píše)tak že vkládačky jsou jen obšity, ale i ty co jsem si doma sama šila se lemy kroutily, ale jak jsem psala po pár vypráních to vymizí.
Dnes mi dorazila také Merinostar a u té jsem vzhledem k ceně opravdu mírně v rozpacích, očekávala jsem že plína bude ušita kvalitně, na první pohled se zdá že ano, ale když se na ní lépe zadívám, tak není symetrická, tudiž zvažuji zda jí nereklamovat. ![]()
O megerce jsem už také psala že jsem mírně v rozpacích, ale je pěkná, tudiž jí chybičky odpouštím.
No a co z toho ze všeho plyne? Jak jistě vite, mám doma i plínu Anavy a teda musím říct, že ta je ze všech co mám ušita nejlépe a i Elišce nejlépe sedí. ![]()
Tak plínu merinostár SIO jsem dnes posílala zpět, doufám že nová přijde a bude v pořádku. Jako jinak je fakt moc pěkná, hlavně ten vzor.
Katy, ta plínka má fakt pěknej vzor
jen je teda škoda, že je šejdrem ![]()
Já mám zkušenost zatím jen s kapsovkou od Terky a s tou jsem teda maximálně spokojená. Je ušitá perfektně ![]()
Pastelko ta plína vypadá fakt moc pěkně, jen teda ten předek je dost šejdrem a gumičky začínají jinak, tak že bude nová a doufám že už ok.
Tady foto jak je šejdrem a mě to fakt vadí, prostě to pak na jedné straně i blbě sedí.