Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
11.7.10 09:20

Katy - nevím, já spím v pokoji s Tobíkem. A manžel spí s Polinkou a dělá jí v noci mlíčko. Není úžasnej? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.7.10 09:24
Achdarek píše:
Katy - nevím, já spím v pokoji s Tobíkem. A manžel spí s Polinkou a dělá jí v noci mlíčko. Není úžasnej? :dance:

Teeeeeda to teda je úžasnej, no je fakt že můj muž taky v noci občas vstane a jde udělat mlíko a když už nejde, tak je aspoň u Eli než ho já udělám aby neřvala jak lvice. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
11.7.10 11:01

Katy - co bychom bez nich dělaly? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
11.7.10 13:41

Teda holky, to se máte :mrgreen: Ten můj spí tak tvrdě, že ani neví, že k malýmu v noci vstávám :nevim:

Jo a jen se ještě vrátím k tomu krabacení Kikko bambusek…bylo to tím ždímáním. Když nastavím jen 800, tak jsou celkem v pohodě :wink: Díkes :palec:

Katy, co ty zavazovačky? Asi si je vzala Boriska, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.7.10 15:07

Pastelko jo jo vzala Boriska, dnes jsem ti chtěla napsat, ale ještě tu něco mám, kdy to budeš potřebovat? Už na to spěcháš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.7.10 16:45

Cappy, jsem pro každou špatnost, já si ji ušít rozhodně zkusím. ale kde vzít starší vv… ty moje fungl nový se mi stříhat nechtějí :nevim:
NeNo, myslíš na mě s plínkama? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.7.10 18:19

Ale jo, myslim,myslim, mam to tu nachystany…jen se doplazit na postu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.7.10 21:20

NeNo, tak mi pak hlavně napiš předem kolik ti mám poslat kaček. :wink:
holky, tak už sháním na mimibazaru starý vv na pokunou plínku, co sem házela Cappy :lol:
jo a zítra si budu objednávat šicí stroj, ať to furt nemusím šmudlat u mamky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
12.7.10 08:09

Katy, zatím to nějak nehoří, jsem jen ty Disany chtěla vyzkoušet :wink: Třá tak za měsíc… :-D Kdybys měla něco volnýho, tak sem s nima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.7.10 08:14

Ok Pastelko budu na tebe myslet.
No a jak ty se cítíš těhule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
12.7.10 17:33

ahoj holky, prosím o radu, vlňáčky už jsou upleteny - pravda tentokrát zásluhou mojí mamky - ona neutahuje tolik jako já,tak jsem první pokus nechala na ní a taky čas, co si budeme povídat, když ona má navíc dovolenou,takže hodíme do lanolinu a budeme používat,ale mám celkem problém, co s tímhle (kombinace MM+UM+železo :roll: )- viz foto - to je Baruščin výkon - většinou 1× denně, někdy 2× - tohle neudrží často ani jednorázovka, teď novorozenecký sklad s popolini pullkou to udrží,ale lemy pulek jsou samozřejmě pokaděné a nechtěla bych prát vlňáčky každý den … co pomůže novorozenec a na to disana? díky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.7.10 17:40

No to je teda vykon, fuuuj :lol: :mrgreen:
Mates ma docela tekute kadeni, davam disanu, nam to staci :nevim: Ale jako malinkej, kdyz kadil jednou za tyden, tak to byl des, ale zase nemela jsem disany, tak nevim, zda by to udrzeli. Ja bych spis rekla disanu, do ni ctvercovku uprostred moc neutahovat, aby se to melo kam poskladat, aby to nelezlo do stran. Ale v praxi nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
12.7.10 17:44
čičinka píše:
No to je teda vykon, fuuuj :lol: :mrgreen:
Mates ma docela tekute kadeni, davam disanu, nam to staci :nevim: Ale jako malinkej, kdyz kadil jednou za tyden, tak to byl des, ale zase nemela jsem disany, tak nevim, zda by to udrzeli. Ja bych spis rekla disanu, do ni ctvercovku uprostred moc neutahovat, aby se to melo kam poskladat, aby to nelezlo do stran. Ale v praxi nevim.

a to ten mazec, jak mu říkáme, ještě necítíš :mrgreen: i babičku trochu natáhlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.7.10 18:47

Borisko já bych teda zkusila novorozenecký sklad a na to disanu.
Ale teda prý fuj, takto kadí Eliška skoro každý den. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
12.7.10 18:50

Já svého času dávala 2× čč, obě na novosklad. jeden klasický čč (ten byl trochu menší) a na to kikko bambusku, ta byla trochu větší, takže kakoš musel projít přes dvoje zábrany.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí