Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
8.7.10 14:11

pastelko - já mám jenom barevné a zatím to jsou hezké čtverce :nevim: a zkrabatělé nejsou - peru na 60 a otáčky mám na 800
a ty nebělené jsou stejně fajn? chystám se je koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
8.7.10 14:14

vím že to tady někde bylo, jdu dohledat - přišla mi konečně vlna, takže se chystám plést - mám vlnu nejdříve vyprat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
8.7.10 14:36

Holky díky, peru taky na 60, možná to bude těma otáčkama :nevim: Já je musím jakoby dost silou napínat,ale jen jedním směrem, píšu to jako tatar :-) aby ta látka povolila, pak jsou jakž takž.

Borisko, mám je oboje zatím jen asi 3 týdny a zkouším právě jaký je mezi nima rozdíl. Je fakt, že ty barevný nejsou tak měkký, ale je to jen o fous :wink: asi to chce vyzkoušet 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
8.7.10 15:47

ahoj!
holky, chci si dneska střihnout na vkládací plenečky - takové jako vložečky. máte je některá? můžete mi je prosím změřit? nevím, jak je udělat velké :nevim:
popřípadě i jestli máte větší vkládačky, tak jaký mají rozměr.
díky moc! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
8.7.10 18:01

zuzi podle jakého vzoru si pletla ty vlňáčky? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.7.10 18:10

zuzi, zas nemuzu najit metr, nicmene byvaji siroke kolem 11cm, alespon myslim :roll:
Jinak na male mimino byla dobra vkladacka imse vimse tvarovana, mela tvar presypacich hodin.
Podle me vlnu neni potreba prat pred pletenim, ale ja nejsem zadna pletarka, Efik by ti to podle me rekla spis. Ale u vlny bych verila jejim antiseptickym vlastnostem. A ono kdyby se ti to malounko scuklo, tak to neni na skodu, lip to pk drzi vlhkost uvnitr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pami
8.7.10 18:31

tak teda radím,vlnu není třeba předpírat,pač se nesrazí,teda pokud budeš prát v ruce a ne v horké vodě.Neperu dokud to není třeba.Vydrží i měsíc bez nalanolinování. :lol: Teď jsem si koupila Tuzemskou vlnu přírodní a je nádherně mastňoučká a úžasně heboučká.Už jsem barvila a teď pletu longisky.Chci je používat jako funkční prádýlko na zimu.Prostě místo punčošek a k tomu do barvy pak teplý fusky do botek.Chci i pro tu větší.Pamatujete jak jsme měli my ty nechutně umělý kamašky?Já měola červený.
Holky mě ještě nedošly plínky,bééé. :evil: Efík :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2417
8.7.10 21:18

Efíku a odkud jsi vlnu objednávala????Taky chci objednat, ale ještě jsem se nerozhoupala, odkud ji vzít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.7.10 07:05

ahoj!
borisko, dělala jsem alčiny vlňáčky. jsou např. tady čiči, jj, díky. udělám je tak 12cm široký, mezi nožkama trošku vykousnu a dlouhý 30cm. udělám si jich jen pár pro pidi mimi.
pastelko, já objednávala vlnu zde včera mi ji přivezli a já jako na potvoru nejsem doma :evil: takže referovat můžu až v pondělí.
včera jsem se bavila s kamarádkou - má 2měsíční holčičku. a používá čtvercovky. páč nejdřív měli papírovky, ale mimčo se jí osypávalo. tak jsem měla radost, že nejsem jediný „blázen“, co chce používat látkovky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pami
9.7.10 11:21

Pastel vlna je ze Zlatíčkaa,ale koukala jsem,že ji tam už nemají.Přesně je na ní napsáno 100% tuzemská ovčí vlna a je nebarvená.Firma je SDS a koukala jsem i na webku www.pleteni.cz

• Citovat
  • Upravit
10170
9.7.10 23:16

NOční plena vyřešena.Manžel mně nesdělil,že Poli začala spát na břiše. Takže stačí jí dá vkládačky víc dopředu složenou a je to ok. Já se děsila toho, že zase budu muest něco kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
10.7.10 07:28

ahoj!
tak jsem to nakonec střihla rovně, páč teda práce s froté je bezvadná :evil: to bylo bordelu! takže jsem se na vytvarování vykašlala. zatím jsem střihla teda jen 5 a uvidíme v praxi. látky mám ještě ranec, takže další už budu stříhat na míru :lol:
vlnu bych taky předem neprala, by se pak mohla špatně odmotávat z klubíčka, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
11.7.10 00:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.7.10 09:13

Cappy tak už máš ušito? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.7.10 09:14
Achdarek píše:
NOční plena vyřešena.Manžel mně nesdělil,že Poli začala spát na břiše. Takže stačí jí dá vkládačky víc dopředu složenou a je to ok. Já se děsila toho, že zase budu muest něco kupovat.

To je dobrý, manžel ví jak Poli spí a ty ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí