Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
3.7.10 13:33

Bééééééééé se máš, no ty prachy za použitou fakt nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
3.7.10 13:46

Katy, musíš číhat, já jsem tenkrát plenky lovila ve dne v noci, pořád jsem byla na MMB a vyplatilo se, kolikrát tam ty plenky visely max hodinu, hned byly rozebrané.

Našla jsem na netu TOHLE
Máme prostě s plavkama problém.
Ty obyčejné plavečky s PUL zátěrem nám prostě nesednou dobře.
Už jsem si tolikrát pohrávala s myšlenkou, že přeci jen Máťu vyvedu na chviličku na koupák, ale mám hrozný strach, že bude kadit.
Plavky nám prostě nesednou tak dobře, aby perfektně těsnily :-(
Navíc Maty mívá někdy stoličku ještě tekutou, kadí nepředvídaně, nepravidelně :-(
Přemýšlím, zda by tohle vyřešilo nás problém.
Vypadá to zajímavě, ale na druhou stranu si říkám, že to už zrovna mu můžu dá vykuchanou kapsovku - co myslíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.7.10 13:59

Cappy no vypadá to zajímavě, ale dle mě by stačila jak píšeš vykuchaná kapsovka, vždyť to uvnitř vypadá stejně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
3.7.10 17:07

holky mám další praktický dotaz -jak to děláte, když jedete na pár i více dní pryč s plínama?
já jedu pryč zítra, teď vyperu poslední pračku,bude to mix i s plínama a co teď?přece nemůžu nechat více dní namočené plíny na balkóně, ne? a kvůli 4 plenkám zase nebudu prát, ne? taky není moc času…

a taky jak míváte extra krásné plíny na chlubení :mrgreen: ,berete je třeba k dr. tam je třeba stejně přebalit a domů dáváte druhé extra nebo klasiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
4.7.10 11:52

Borisko - tak nevím, zda si to ještě přečteš. Já jsme na dovolené používala jednorázovky, takže jsem v pátek na oc už dala jednorázovku a vše vyprala, pověsila.

Jaké používáte noční pleny? Doteď jsem dávala HHS s prefoldem od BI + ještě nějakou vkládačku navíc a stačilo to. Jenže Poli se teď sice budí jen jednou za noc na mléko, ale vypije ho 300ml. Ráno je úplně durch. Dnes v noci manžel dokonce přebaloval. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.7.10 21:48
Achdarek píše:
Jaké používáte noční pleny? Doteď jsem dávala HHS s prefoldem od BI + ještě nějakou vkládačku navíc a stačilo to. Jenže Poli se teď sice budí jen jednou za noc na mléko, ale vypije ho 300ml. Ráno je úplně durch. Dnes v noci manžel dokonce přebaloval. :nevim:

BBH s prefoldem. Teď měsíc už bez prefoldu.

• Citovat
  • Upravit
51750
4.7.10 21:58

já na noc dávám HHS s twofoldem a jednu samo doma dlouho konopnobambusovou vkládačku, ale v posledních dnech co se v noci nebudí ma UM je ráno počůraná fakt málo, tak že dnes má jen HHS a twofold a jednu ellashouse konopnou malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
5.7.10 11:16

Tak jsem ještě přidala na noc vkládačku. Stejně je okolo půlnoci úplně mokrá a tudíž nespokojená :nevim:
Dnes zkusím na noc hnusku a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.7.10 11:50

Tak mám nový objev, snad příští týdem by mi měla přijít AIO plenka, až dojde tak ukážu............no vlastně příjdou mi dvě, ale každá jiná, tak jsem zvědavá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
5.7.10 12:05

Katy - nanapínej :mrgreen:

V diskusi na modrím koníkovi je hezký odkaz na plenku z trička: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
5.7.10 12:09

A ještě zajímavé video - jak se vyrábí hnusky :http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.7.10 13:06

Achdárku nene, ukážu až dorazí, každá je od někoho jiného, ta jedna je z odkazu co tu dávala nedávno Baba, Merinostar či jak se to jmenovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
5.7.10 19:46

ad odjezd, dělám to tak, že večer předtím hodím plíny do pračky a na noc má hnusku, buď ještě ten večer nebo druhý den ráno hodím do sušičky.

My jsme v Rakousku, v latce byl i teď jednu noc, ale na dnešní noc a na zítřejší cestu pojede v papíru. A došla jsem k názoru, že pokud nebude nějaká příruční ždímačka, tak na látkování na dovče kašlu, ze ždímání mám úplně hnusné ruce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.7.10 19:49

Hmm no asi by jsme ty hnusky neměly tak zavrhovat, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.7.10 19:55

Taky jedu na dovolených v hnuskách Tady třeba teď prsí. Na ubytování není místo na sušení Tak bych musela sebou vézt v záloze hnusky plus látka. Už tak máme věcí pro náklaďák. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí