Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
30.6.10 21:56

Soukromou plinu jsem urgovala, byla jsem v poradi, ale uz na ni dojde, jen se bude jeste mocne konzultovat a zkouset.

Cappy, ja nevim, vazacky jsou super, ale momentalne spis resim, aby to slo dobre sundat. Na kadeni davam vazacky a jakmile je bobek venku, tak davam pliny na rovno, na tom principu i stoji moje plina. A savou cast pliny uz resit nemusim, ma toho doma silene moc :oops: ctverce, vicevrste, vicevrstve flanel, bambusove, hafo vkladacek… Takze me se sije jen forma, do ktere to budu vse napchavat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
30.6.10 22:28
čičinka píše:
Soukromou plinu jsem urgovala, byla jsem v poradi, ale uz na ni dojde, jen se bude jeste mocne konzultovat a zkouset.Cappy, ja nevim, vazacky jsou super, ale momentalne spis resim, aby to slo dobre sundat. Na kadeni davam vazacky a jakmile je bobek venku, tak davam pliny na rovno, na tom principu i stoji moje plina. A savou cast pliny uz resit nemusim, ma toho doma silene moc :oops: ctverce, vicevrste, vicevrstve flanel, bambusove, hafo vkladacek… Takze me se sije jen forma, do ktere to budu vse napchavat. :lol:

takže svrchnáky?

• Citovat
  • Upravit
5393
1.7.10 09:34

ahoj!
tak mi dneska přišly 2 disany a jedna hd pastelka. vše hezky tematicky zabalené v pytlíku od pampers sleep and play :lol:
tak musím ještě nějak líp pořešit gumičky u těch, co budu šít. v té pastelce jsou o dost pružnější. jinak disany mi připadají hodně velké, to bude rébus je zamotat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.7.10 09:45
zuzanecka81 píše:
ahoj!
tak mi dneska přišly 2 disany a jedna hd pastelka. vše hezky tematicky zabalené v pytlíku od pampers sleep and play :lol:
tak musím ještě nějak líp pořešit gumičky u těch, co budu šít. v té pastelce jsou o dost pružnější. jinak disany mi připadají hodně velké, to bude rébus je zamotat :mrgreen:

neeeeee to se ti zdá že jsou velké, jí přeložíš napůl tam kde jsou šňůrky, a pak zahneš v zadu aby nebyla moc dlouhá a zamotáš, nic složitého. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.7.10 09:52

Katy, jasně, já už koukala na netu, jak se to zavazuje. ale holt když se podívám na thirsties xs a disanu, tak mi je jasný, že dohrodamy jim to spolu asi nepůjde. že k disanám budou umotané vlňáčky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.7.10 09:54

Jo jo na disany určitě vlňáčky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.7.10 10:21

neczuz, svrchnaky pul, se specialnim zapinanim na padaci most, do toho pripinani saveho jadra na patentky, save jadro si kazdy nacpe sam, opatentkovany bude jen takovy bavlneny „rukav“. Rukav je za par kacek, tudiz nebude potreba dokupovat nejaka sava jadra treba jako u itti za kdovi kolik, ale tipla bych cenu rukavu rovneho na 50korun. Pak chci jeste jeden tip „rukavu“, ten by mel byt pod zdkem sirsi, kolem noicek by meli byt gumicky, aby to sneslo i nejaky bobek bez zaspineni gati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.7.10 18:30

Babo - měla bych jeden návrh na vylepšení megerky. A to barevně odlišený patentky pro vkládačky. Dnes jsem strávila dost času nad tím, jak která vkládačka patří. Cpala jsem je tam obráceně a furt to nesedělo. :zed: Ale je fakt, že mně to ted nějak moc nepřemýšlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
1.7.10 18:59

čičinko kdyby ses chtšla nějakých vkládaček zbavit,tak dej vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.7.10 19:07

Borisko mam tu baleni funglnovejch vkladacek Disan - jsou to takovy mensi ctverce, 40×40, slozej se do nudle na ctvrtiny. Ja je pouzivam dost i ted…kdyz byl prcek malej, tak jsem tim vycpavala konopny Ellas House kalhotkovky…ty jsou tez k dispozici. Ceny priznive :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.7.10 19:10

Borisko tak co doma? Jak jsi pochodila s vlňáčkama u manžela? Co říkal na to čtení co jsi mu poslala emailem do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
1.7.10 19:24

katy - tak žádná sláva to není, chlap furt brblá, výzkumům nevěří - jedna paní povídala (bohužel hodně pseudovýzkumů zaměřených posléze na jiné věci se vzájemně vyvrací - třeba škodlivost kávy, hliníku apod.)
ale zatím jakžtakž toleruje -aspoň přes den si látkuju,teď vzal děti ven provětrat takže jednorázovka,ale nechce se mu vázat snapku apod. mám objednanou 2× pastelku ze zlatíčka, tak uvidíme - jo a nemají tam trochu delší lhůty? jsem chtěla rozšířit zaslanou objednávku a nějak zatím nereagovali :-?

jaké vícevrstvé mi můžete doporučit? protože nemůžu sehnat staré dobré čč, ty moje nejsou špatné,ale prostě nesajou tak jak bych si představovala :-( ,když ji dám na novorozeně a mezi to froté ikea žínku,tak nic moc, malému ještě dávám další před pinďu a to už by šlo, jinak bambusky kiko taky dobrý,tak váhám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
1.7.10 19:25

a já se tak těšila, že ty 3 dny co budu u našich a chlap na výletě budu plést,a to ještě nebude vlna :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.7.10 19:26

Borisko já bych zainvestovala do těch kikko bambusových, ty jsou fakt super. :wink: JO a třeba na to manželovo vyvětrávání venku by nebyly špatné nějaké AIO, ty by možná toleroval ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
1.7.10 19:33

katy - já bych investovala což o to,ale on je proti, tak se mu ta investice nebude pozdávat :-))= vyhozené peníze za něco, co nechce a tiše (i nahlas) trpí, někdy lituju,že máme společný účet a že má moc velký přehled :-P asi udělám výjimku a koupím něco na dobírku a zaplatím z ruky a bude vědět prd :jazyk:

takže si píšu - bambusky kikko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí