Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
29.6.10 07:36

zdravím holky
zuzanecko - pěkný :palec:
holky tak než dojde vlna potřebuju spacifikovat manžela, mluví do všeho - s přebalováním nemá problém, potřebuji ho přesvědčit, že vlňáčky budou co k čemu - má představu že všechno bude pomočené a díky nim i to, co budou mít zrovna na sobě - tak sem s argumenty a taky co jste dávaly pod ty vlňáčky aby to právě neutíkalo (moc) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.6.10 07:47

ahoj!
holky, vy jste tak hodný :oops: já jsem dost nemehlo, však je to i znát na plínce, je taková kapánek šejdrem, ale to se po vyprání ztratí :lol:
co mě ale příjemně překvapilo, je spotřeba matroše. z toho metru froté co tu mám se udělají 4 tyhle plíny a ještě zbyde na mini vkládačky (spíš vložtičky :lol: )
takže až mi přijde babmus - toho mám 2 metry - tak už to bude pěkný plínový základ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.6.10 08:12

kurna Zuzu ty jsi sikula :think: ,se fakt zacnu stydet…
neno - :lol: kdyby trpel,tak bys to poznala :lol:
Achdarku-prave ted v tech vedrech je nemuzu objednavat z netu apod…jiNak by ztrati2ly ucinnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.6.10 08:33

ahoj!
mám další, čistě plínový dotaz. :lol:
si tu tak dumám :nevim: jak často se tak přebaluje novorozenec a pak i větší mimi? mě zajímá, jak to budu prakticky dělat. si myslím, že v hnuskách se prostě mimi nechává od kojení ke kojení (i v noci?). ale jak je to s látkovkami? po třech hodinách by to asi teklo vrchem i spodem, ne? jak jste to dělali? přebalovat i mezi jídly?
já budu ze začátku asi hlavně dávat mnou ušmudlané HD a na ně pulky, nebo vv do disany. k novorozeneckému skladu čč se budu muset dopracovat, zatím mi to přijde těžký :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.6.10 08:52

J8 přebaluju podle svý nálady a nálady kluka. Většinou ráno ho tak hodinu a půl nechám v něčem savějším, to čurá snad po 10 minutách a dost. Pak mu nechávám větrat zadek. Dřív jsem ho nechávala na čisté plíně ležet, od doby, co se pohybuje mu dám na jen čč na novosklad se snapkou a lítá tak po bytě. Měním po každém počurání. A když mě to přestane bavit, tak dávám teď obvykle buď 2čč narovno nebo 1 babusku od Kikka na rovno a přebaluji tak po 1,5 hodině. K večeru i po 2. Když někam vyrážíme ven, tak přebaluji po tě 2,5hod. Když dám něco fakt savého, tak se i po těch 3 hodinách dá, ale to je asi maximum. V noci nepřebaluji - má BBH s prefoldem.

• Citovat
  • Upravit
5393
29.6.10 08:57

neczuz, mě to právě zajímá proto, abych mimi pořád nebudila. ale ta 1,5 hoďka je v pohodě, to by byl pěkný interválek. teď ještě, jak bude spolupracovat čůrající miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.6.10 09:02

Pardon, nechci odpovídat :oops: , chci se chlubit pirátem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
29.6.10 09:04

Zuzi - já třeba ráno přebaluji po půlhodině. Ale, když spí, dávám savější plenku a rozhodně nebudím. JEště nikdy nebyla mokrá na oblečení. Když jdeme ven, tak to je dvě i tři hodinky - se savější plenou bez problémů. Na noc dávám zavazovačku HHS s prefoldem a jednou samodoma vkládačkou a taky vydrží celou noc.
Borisko - neboj, on tomu časem taky podlehne. :mrgreen:
Mirri - s těmi kapkami mně to nenapadlo, já je objednávala na podzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
29.6.10 09:04

Babo - super :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.6.10 09:20

Zuzanečko, svou manuální zručností se tady radši moc nechlub, vymýšlíme novou plínu, tak ať Tě nezaúkolujem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.6.10 09:23
Achdarek píše:
Babo - super :palec: :potlesk:

Děkujem, děkujem :hug:

Věděla sem, že tady to někdo ocení. Když sem Munkki fotila, můj táta na ni dělal opičky, aby se smála, já řekla, že je to fuk, že momentálně jde o hadry a plínu a táta prohlásil, že už to je nějaká úchylka :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.6.10 09:24

Tak já bych kvuli přebalování v žádném případě nebudila. Asi časem vychytáš jak bude spát a podle toho udělala velký balík. Oni stejně čuraj nejvíc po probuzení. V hlubokém spánku ne.

• Citovat
  • Upravit
4533
29.6.10 09:41

Baba kdo to kdy videl, pirata se remdihem? Ale slusi ji to :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.6.10 09:49

:mrgreen: To je pirát z husitské námořní jednotky :palec:

• načítám...